Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#841   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 28/08/2009 - 21:10

Εμένα πάντως που το έκανα αυτό ούτε απάντησαν ούτε με πήραν τηλέφωνο (βέβαια μου φάνηκε πολύ περίεργο αλλά ευτυχώς μου ανέβασαν την επιδότηση στα 500ευρώ-πάλι καλά που το είδα μέσω του my account).

πόση επιδότηση είχες και στην πήγαν στα 500;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#842   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 09:32

κι εγώ έκανα παραγγελία χθές το απογευματάκια επιτυχώς απο το site..αν είναι preorder κολπάκι κακό γι αυτούς.ελπίζω την αλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου..απο τι μου είπε το τηλεφωνικό την ώρα που έπεφτε η παραγγελία είχαν περιορισμένο αριθμό κομματιών..

#843   espressionist

espressionist

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:05

Σήμερα πάντως δεν έχει σε κανένα 3gs απόθεμα... ίσως τελικα να μην ήταν pre-order (fingers crossed!)

#844   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 15:18

Σήμερα πάντως δεν έχει σε κανένα 3gs απόθεμα... ίσως τελικα να μην ήταν pre-order (fingers crossed!)

απο χθές 19:00 δεν έχει διαθεσιμότητα τουλάχιστον στο μαυρο το 16αρι.Εγώ έκανα παραγγελία στις 17:00..
Βέβαια προσπαθούσα να κάνω παραγγελία απο τις 9 το πρωί χωρίς καμία τύχη όμως μιας και για αδιευκρίνηστο λόγο το σαιτ δεν προχωρούσε στην παραγγελία..

#845   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:44

πόση επιδότηση είχες και στην πήγαν στα 500;

Ξεκίνησε από 166 ευρώ και μετά ανέβηκε στα 280 και μαζί με την αλλαγή προγράμματος έβγαινε τελική τιμή να πληρώσω για το 16άρι 180 ευρώ. Απλά επειδή είχα ζητήσει για το 3gs συγκεκριμένη τιμή και είχα στείλει και ¨ευχετήριο¨ mail στην διεύθυνση ποιότητας, μου ανέβασαν την επιδότηση για την αλλαγή προγάμματος σε iphone πρόγραμμα(ενώ η πραγματική επιδότηση παρέμεινε στα 280) τόσο ώστε το 16άρι να μου βγαίνει 60 ευρώ τελική.

#846   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 11:32

Το (γαμ)ΟΤΕShop έχει 16άρια διαθέσιμα και στα 2 χρώματα...32άρια ακόμα @@

#847   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2009 - 13:01

Παιδιά σήμερα πέρασα απο πολλά καταστήματα Γερμανός, Vodafone Oteshop ...
Φυσικά κανένας δεν είχε παρα μόνο ο γερμανός στη στουρνάρη είχε μόνο ένα 32gb Άσπρο που το πήρα εγώ :D
Στα καταστήματα της Vodafone που ρώτησα λένε οτι δίνουν προτεραιότητα στους συνδρομητές συμβολαίου δλδ κλάφτα χαράλαμπε για τους υπόλλοιπους. Μάλιστα ένας υπάλληλος μου είπε για τους συνδρομητές συμβολαίου αναμονή έως και 3 εβδομάδες :o

Για αυτούς που θέλουν να το πάρετε σαν σκέτη συσκευή απο Vodafone:
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε οτι θέλετε να κάνετε σύνδεση σε κάποιο συμβόλαιο και μόλις σας ζητήσουν ταυτότητα θα πείτε οτι τη ξεχάσετε και οτι βιάζεστε και πρέπει να το πάρετε τώρα χωρίς σύνδεση και δεν μπορούν να πούν τα κλασσικά που λένε. Φυσικά το να έχουν iPhone στο κατάστημα και να μή το δίνουν είναι παράνομο...

#848   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 18:21

Παιδιά σήμερα πέρασα απο πολλά καταστήματα Γερμανός, Vodafone Oteshop ...
Φυσικά κανένας δεν είχε παρα μόνο ο γερμανός στη στουρνάρη είχε μόνο ένα 32gb Άσπρο που το πήρα εγώ :D
Στα καταστήματα της Vodafone που ρώτησα λένε οτι δίνουν προτεραιότητα στους συνδρομητές συμβολαίου δλδ κλάφτα χαράλαμπε για τους υπόλλοιπους. Μάλιστα ένας υπάλληλος μου είπε για τους συνδρομητές συμβολαίου αναμονή έως και 3 εβδομάδες :o

Για αυτούς που θέλουν να το πάρετε σαν σκέτη συσκευή απο Vodafone:
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε οτι θέλετε να κάνετε σύνδεση σε κάποιο συμβόλαιο και μόλις σας ζητήσουν ταυτότητα θα πείτε οτι τη ξεχάσετε και οτι βιάζεστε και πρέπει να το πάρετε τώρα χωρίς σύνδεση και δεν μπορούν να πούν τα κλασσικά που λένε. Φυσικά το να έχουν iPhone στο κατάστημα και να μή το δίνουν είναι παράνομο...

με πήρε μια ευγενέστατη κοπέλα σήμερα και με ενημέρωσε σχετικά με την παραγγελία μου που έγινε την παρασκευή οτι λόγω έλειψης αποθεμάτων θα πρέπει να περιμένω έως το τέλος της εβδομάδας αντε αρχές της άλλης εβδομάδας..
επίσης με ρώτησε οτι επειδή δεν το έχουν άμεσα μήπως και θέλω να το ακυρώσω ή να το βάλω σε αναμονή..αυτο δεν το πολυκατάλαβα μιας και έχω πληρώσει με την πιστωτική μου κάρτα μέσω του site της vodafone.
Η αίτηση που έκανα ηταν με νέα σύνδεση για το iphone 3gs 16gb μαυρο.Ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ.

#849   espressionist

espressionist

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 19:31

Εγώ το παρήγγειλα την πέμπτη, αργά το απόγευμα... τηλεφωνο ακόμα δεν με εχουν παρει.. (ειμαι βέβαια εκτός αθηνών, ίσως παίζει κάποιο ρόλο)

μπορει εύκολα να γίνει ακύρωση της χρέωσης, ειδικά απο την στιγμή που έχει γίνει ηλεκτρονικά

#850   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:04

Εγώ το παρήγγειλα την πέμπτη, αργά το απόγευμα... τηλεφωνο ακόμα δεν με εχουν παρει.. (ειμαι βέβαια εκτός αθηνών, ίσως παίζει κάποιο ρόλο)

μπορει εύκολα να γίνει ακύρωση της χρέωσης, ειδικά απο την στιγμή που έχει γίνει ηλεκτρονικά

δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο απλά βλέπω οτι δίνουν προτεραίοτητα στους υπάρχοντες πελάτες με συμβόλαιο και μετά θα έρθει και η σειρά μας ;)

#851   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 31/08/2009 - 23:32

Από αύριο θα πάρουν πολλά μαγαζιά κομμάτια αλλά θα πάρουν μόνο οι προ παραγγελίες.

#852   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/09/2009 - 12:46

Μαλ..ίες! Ακόμη χάλια είναι τα πράγματα, ακόμη και τώρα 1 μήνα και βάλε μετά την (και καλά) επίσημη κυκλοφορία του 3GS στην Ελλάδα. Εγώ έχω κάνει προ-παραγγελία από τέλη Ιουνίου(!) για ένα μαύρο 32GB και ακόμη περιμένω!...

#853   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 13:19

δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο απλά βλέπω οτι δίνουν προτεραίοτητα στους υπάρχοντες πελάτες με συμβόλαιο και μετά θα έρθει και η σειρά μας ;)

Σειρά προτεραιοτήτων ( από έγκυρες πηγές :Ρ)

1.Νέα σύνδεση
2.Ανανέωση συμβολαίου
3.Σκέτη τη συσκευή

#854   espressionist

espressionist

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 14:21

ήρθε και το δικό μου (να θυμίσω, η παραγγελία έγινε πέμπτη βράδυ)
καλή υπομονή σε όσους περιμένουν :)

#855   bomberkid

bomberkid

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/09/2009 - 17:14

Πηρα στο κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας "Αλεξανδρος" και μου είπε οτι είχαν παραλαβει μια παρτίδα 3GS τον 15αυγουστο αλλα απο τοτε δεν εχουν ξαναλάβει.

Περιμένουν να τους ερθουν ξανα μια παραλαβη αλλα δεν ξερουν πότε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες