iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 17/09/2009 - 11:09
Ad
Δημοσίευση 17/09/2009 - 13:39
Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 17/09/2009 - 13:41.
Δημοσίευση 17/09/2009 - 13:40
μουφιες μου λεει?
και φυσικα μου ειπε να περιμενω..εως το αγνωστο...
Δημοσίευση 17/09/2009 - 15:06
Ας πω και γω τον πόνο μου με το iPhone 3GS. Είχα γραφτεί στην λίστα ενημέρωσης τις Vodafone (έχω εταιρική σύνδεση) από τον Ιούνιο!Πέρασε καιρός, και καμια ειδοποίηση. Τέλος πάντων, αφού ανακοινώθηκε η ελευσις του εδώ στην Ελλάδα, έβαλα παραγγελια στη Vodafone. Δυο συνάδελφοι, έβαλαν και αυτοί παραγγελια, αλλα μετά από μένα!Σε 2 μέρες, οι δυο συνάδελφοι, πήραν το τηλέφωνο τους και γω περίμενα. Κάλεσα την V στο τηλέφωνο και τους είπα το παράπονο μου. Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές και θα πρέπει να περιμένω. Ωραία, έφυγα για διακοπές και μετά από 2 βδομάδες με πήρε η γραμματέα τηλέφωνο να μου πει τα ευχάριστα νέα. Ζήτησα να μου το στείλει με Courier εκεί μου ήμουν, το πήρα μετά από 2 μέρες, και με χαρά άνοιξα το δέμα. Διαπίστωσα ότι ήταν το 3G!!!!! Στεναχωρήθηκα και περίμενα να επιστρέψω Αθηνα και να καλέσω ξανά την V. Όπως και έκανα. Έγινε η διαδικασία επιστροφής και ρώτησα, ποτε να το περιμένω? Μου είπαν, σε 2 βδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 15/9.
Σήμερα τυχαία ρώτησα μήπως έχω κάποιο δέμα και μου λέει το παιδί, ναι, έχεις. Με χαρά πάω να παραλάβω το δέμα μου, και κοιτάω το invoice να διαπιστώσω για άλλη μια φορα ότι, μου στείλαν ξανά λάθος τηλέφωνο, δηλαδή το 3G!!!Ξανά κάλεσα την V, μου είπαν συγγνώμη θα ενημερώσουμε την κυρια τάδε και θα σας καλέσει αργότερα.Πριν τελειώσω την προηγουμενη πρόταση όντως με πήρε η κυρια τάδε από την V. Μου είπες το γνωστό άσμα... χίλια συγγνώμη, θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζω αύριο να χεις το τηλέφωνο!Την ρώτησα, υπάρχουν συσκευές? Και μου λέει όχι, και τότε την ρώτησα, αφού δεν υπάρχουν συσκευές, από που θα έρθει αυτό το τηλέφωνο? Μου είπε κάνω ότι μπορώ να βρω μια και να σου την στείλω.Τι να πω και γω, ότι υπάρχουν και χειρότερα!;; Δεν νομίζω ρε παιδιά. Οποτε κάντε υπομονή. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το θέλω μονο για email. Τα υπόλοιπα είναι καλά, αλλα επειδή ταξιδεύω συχνά θέλω άμεση πρόσβαση σε email.
το μονο που μπορώ να σας πω, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ, το καινούργιο iPhone θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2010!!!! Καλύτερα να δώσουμε παραγγελια από τώρα....έτσι τις είπα αστειευοντας και μου είπε του χρόνου, να με πάρετε τηλέφωνο και δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα!
Συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλα ελπίζω να με καταλάβετε...τι έχω περάσει..και να δούμε ποτε θα το πάρω το $&%@# τηλέφωνο στα χερια μου!
Τελευταία επεξεργασία από: kampisios, 17/09/2009 - 15:14.
Δημοσίευση 17/09/2009 - 15:42
Γεια σας παιδιά,
Ας πω και γω τον πόνο μου με το iPhone 3GS. Είχα γραφτεί στην λίστα ενημέρωσης τις Vodafone (έχω εταιρική σύνδεση) από τον Ιούνιο!Πέρασε καιρός, και καμια ειδοποίηση. Τέλος πάντων, αφού ανακοινώθηκε η ελευσις του εδώ στην Ελλάδα, έβαλα παραγγελια στη Vodafone. Δυο συνάδελφοι, έβαλαν και αυτοί παραγγελια, αλλα μετά από μένα!Σε 2 μέρες, οι δυο συνάδελφοι, πήραν το τηλέφωνο τους και γω περίμενα. Κάλεσα την V στο τηλέφωνο και τους είπα το παράπονο μου. Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές και θα πρέπει να περιμένω. Ωραία, έφυγα για διακοπές και μετά από 2 βδομάδες με πήρε η γραμματέα τηλέφωνο να μου πει τα ευχάριστα νέα. Ζήτησα να μου το στείλει με Courier εκεί μου ήμουν, το πήρα μετά από 2 μέρες, και με χαρά άνοιξα το δέμα. Διαπίστωσα ότι ήταν το 3G!!!!! Στεναχωρήθηκα και περίμενα να επιστρέψω Αθηνα και να καλέσω ξανά την V. Όπως και έκανα. Έγινε η διαδικασία επιστροφής και ρώτησα, ποτε να το περιμένω? Μου είπαν, σε 2 βδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 15/9.
Σήμερα τυχαία ρώτησα μήπως έχω κάποιο δέμα και μου λέει το παιδί, ναι, έχεις. Με χαρά πάω να παραλάβω το δέμα μου, και κοιτάω το invoice να διαπιστώσω για άλλη μια φορα ότι, μου στείλαν ξανά λάθος τηλέφωνο, δηλαδή το 3G!!!Ξανά κάλεσα την V, μου είπαν συγγνώμη θα ενημερώσουμε την κυρια τάδε και θα σας καλέσει αργότερα.Πριν τελειώσω την προηγουμενη πρόταση όντως με πήρε η κυρια τάδε από την V. Μου είπες το γνωστό άσμα... χίλια συγγνώμη, θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζω αύριο να χεις το τηλέφωνο!Την ρώτησα, υπάρχουν συσκευές? Και μου λέει όχι, και τότε την ρώτησα, αφού δεν υπάρχουν συσκευές, από που θα έρθει αυτό το τηλέφωνο? Μου είπε κάνω ότι μπορώ να βρω μια και να σου την στείλω.Τι να πω και γω, ότι υπάρχουν και χειρότερα!;; Δεν νομίζω ρε παιδιά. Οποτε κάντε υπομονή. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το θέλω μονο για email. Τα υπόλοιπα είναι καλά, αλλα επειδή ταξιδεύω συχνά θέλω άμεση πρόσβαση σε email.
το μονο που μπορώ να σας πω, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ, το καινούργιο iPhone θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2010!!!! Καλύτερα να δώσουμε παραγγελια από τώρα....έτσι τις είπα αστειευοντας και μου είπε του χρόνου, να με πάρετε τηλέφωνο και δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα!
Συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλα ελπίζω να με καταλάβετε...τι έχω περάσει..και να δούμε ποτε θα το πάρω το $&%@# τηλέφωνο στα χερια μου!
Tι να τους πω τωρα...ντροπη και αισχος...δυο φορες το 3g στειλουν..
Δημοσίευση 17/09/2009 - 16:56
Δημοσίευση 17/09/2009 - 17:36
Τελευταία επεξεργασία από: ilias80, 17/09/2009 - 17:39.
Δημοσίευση 17/09/2009 - 17:37
Δημοσίευση 18/09/2009 - 11:53
Όταν το άνοιξα και το έβαλα σε λειτουργία διαπίστωσα ότι κάτι είχε στην οθόνη πάνω ψηλά, δίπλα σχεδόν και δεξιά από το vfGR. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μια κολλημένη σκονίτσα και λέω όταν θα έχω λίγο χρόνο στο σπίτι θα βάλω ένα ειδικό υγρό που έχω και για την οθόνη του PC μου και θα φύγει. Έλα όμως που δεν ήταν σκονίτσα και όσο και αν έτριβα τίποτα! Δυστυχώς εντέλει είναι μια πολύ μικρή τρυπούλα μάλλον στην οθόνη, το πιο πιθανό στη πάνω πάνω επιφάνεια (γυαλί είναι; δεν ξέρω...). Εντάξει δεν είναι δα και κάτι τρομερό, αλλά όταν στην οθόνη το background είναι ανοιχτόχρωμο (λευκό ή κάτι άλλο) τότε φαίνεται λιγάκι, το καταλαβαίνεις πάντως. Ίσως θα μου πείτε ασχολούμαι με "ψείρες", αλλά είναι το γμτ.(!) της υπόθεσης, καινούριο να έχει αυτό το ελάττωμα..
Το πήγα και το έδειξα και στη Vodafone έτσι για να δω τι θα πουν (σιγά μην το άλλαζαν) και μου απάντησαν ότι αν θέλω πρέπει να το αφήσω να πάει στην Apple και θα κάνει τουλάχιστον 2 εβδομάδες να έχουμε νεότερα τι πρόκειται να γίνει και γενικά τρέχα γύρευε...
Τι έχετε να πείτε λοιπόν; Ούτε τον Μητσοτάκη να είχα δει μπροστά μου!...
Δημοσίευση 18/09/2009 - 12:56
Εχθές έκανα έναν μικροτσαμπουκά στο μαγαζί της V που το είχα παραγείλει γιατί οι μάγκες έκαναν την ανανέωση του συμβολαίου μου (για να κατοχυρώσουν την προμηθειούλα τους) αλλά συσκευή εγώ δεν πήρα κάτι που όπως με ενημέρωσαν από την V δεν επιτρέπεται. Πρέπει η ανανέωση του συμβολαίου να γίνεται την στιγμή που σου παραδίδουν και το τηλέφωνο. Εν πάση περιπτώση εγώ τους ψιλοέχεσα και ενώ εδώ και τρείς εβδομάδες δεν είχαν τηλέφωνο εχθές μου είπαν περιμένουμε να παραλάβουμε.
Όντως το μεσημέρι με πήρανε τηλέφωνο να μου πούνε ότι παραλάβανε 3GS αλλά σε λευκό ενώ τους έχω ζητήσει μαύρο. Δεν το δέχτηκα και συνεχίζω να περιμένω για την άλλη εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη έχουνε παραλαβές).
Δεν είναι τόσο η τρέλα να το πάρω στα χέρια μου αφού στην τελική ένα πιο γρήγορο 3G είναι όσο η κοροίδια από την Vodafone που από ότι βλέπω και από τα πιο πάνω posts πάει σύννεφο.
Δημοσίευση 18/09/2009 - 12:58
Μου ειπαν μαλιστα οτι δεν το φερνουν γιατι ακομα υπαρχει στις αποθηκες τους το 3g,και περιμενουν να εξαντληθει πρωτα το 3g ωστε μετα να φερουν το 3gs.δεν ειναι κατασταση αυτη.λυμαπαι πολυ αλλα τελικα δεν ειναι θεμα της apple για το οτι δεν εχουμε εμεισ εδω κηνιτα.σιγα μη δεν ηθελε η apple να πουλησει κηνιτα!!!
Δημοσίευση 18/09/2009 - 12:58
Δημοσίευση 18/09/2009 - 17:57
Επιβεβαιωση απο την oteshop.gr ακομη δεν εχω παρει (υποτιθεται οτι εντος μιας ωρας επιβαβαιωνεται η παραγγελια τηλεφωνικα). Επισης ειχα μιλησει με καποια κυρια εκει, λιγα λεπτα νωριτερα η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν ακομη 1-2 κομματια και αν βιαστω θα προλαβω (!?!) Ποιος το πιστευει;
Τελος παντων, θα περιμενω να δω τι θα γινει και θα σας πω.
Δημοσίευση 18/09/2009 - 20:17
Δημοσίευση 21/09/2009 - 11:10
οποτε αναμενουμε, ποσο? αγνωστο!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες