Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/09/2009 - 14:36

Αυτή τη στιγμή με πρόγραμμα στο site της voda 16GB μαυρο (ανανέωση ή συμβόλαιο) πρέπει να είσαι γραμμένος στο site για να βάλεις παραγκελία. Έτσι πήρα το δικό μου μέσα σε 24 ώρες. (στις αρχές)

http://www.vodafone....900,5181.action

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 25/09/2009 - 14:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 15:29

Χαιρετώ και εγώ με το δικό μου πρόβλημα...

Εμένα η ιστορία μου έχει ώς εξής... πρίν καμιά 25αριά μέρες επικοινώνησα με ένα φίλο γνωστό μου που δουλεύει σε γερμανό κοντά στον πειραιά και κλείσαμε να κάνω μεταφορά τον αριθμό μου σε κοσμοτέ και να αποκτήσω κ εγώ ένα αι φοουν 16 γιγα γουάιτ........ τοτε μου είπε ο γνωστός μου ότι είχε ήδη παραγγείλει το κομμάτι απο την προηγούμενη εβδομάδα προοληπτικά γιατί του είχα πεί ότι το θέλω... Ως τότε όλα καλά μ.εχρι που πέρασαν οι πρώτες 10 μέρες και με πήραν τηλέφωνο απο την παλιά μου εταιρία (άνεμο) να με ρωτήσουν γιατί θέλω να αλάξω πάροχο και είχα τον εξής διάλογο...
-γιατι θέλετε να αλάξετε εταιρία? είστε πολλά χρόνια σε εμάς
-ξέρετε θέλω το iphone και εσείς δέν το έχετε
-δέν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να σας καλύπτει?
-οχι δυστηχώς
-μα δεν μπορει! καποια άλλη συσκευη θα σας κάνει@!@#!!!!!!!
Οπότε την επόμενη μέρα τηλεφωνώ στον γνωστό μου να τον ενημερώσω ότι με πειρανε και οπότε σύντομα θα αλάξω εταιρία... εκείνος μου είπε οτι με το που μάθει κάτι θα με πάρει τηλέφωνο...
στις περίπου 17-18 και χωρίς τηλέφωνο παίρνω μόνος μου τις εταιρίες και μαθαίνω οτι το αίτημα έχει εγκριθεί εδώ και πάρα πολές μέρες και ότι ο άνεμος θα μου διακόψει την επόμενη μέρα το μεσημέρι τη σύνδεση ενώ ταυτόχρονα στην κοσμοτέ δέν είχε προχωρήσει λένε η διαδικασία με αποτέλεσμα οτι θα έμενα χωρίς τηλέφωνο..... παίρνω πάλι τον γνωστό μου του λέω τι μου είπανε και μου είπε να περάσω να πάρω την σιμ αλλα το τηλέφωνο δέν έχει έρθει ακόμα! μετά απο λίγο με παίρνει βιαστικά και μου λέει να μήν περάσω και ότι δέν θα μου κοπεί ακόμα (χωρίς να μου πεί το πότε όμως)...
κανένα νέο μέχρι την προηγούμενη παρασκευή όπου μου τηλεφώνησε κ μου είπε ότι έκανε λάθος η κοπέλα που παράγγειλαν την συσκευή και έστειλαν το 32γιγα και το στείλανε πίσω (χωρις να με ρωτησει αν ενδιαφερομαι) και ότι μεσα στην εβδομάδα θα το είχα....
ήρθε η πέμπτη και κανένα νέο οπότε του τηλεφωνώ και τον ρωτάω - κανένα νέο απο την συσκευή? -όχι τιποτα - δέν ξερετε περίπου τι γίνετε?-οχι δεν μας έχουν επεί τίποτα... -καλα δέν υπάρχει κάποιο άτομο να ρωτίσουμε τι γίνετε? - περιμενε θα σε πάρω σε λίγο.....
...και ακόμα περιμένω

ξαναπαίρνω τηλέφωνο τις εταιρίες μία μία να μάθω τι γίνετε.... ξεκινάω με τον γερμανο.... εξηπηρέτηση πελατών.... δέν ξέρουνε τίποτα! τους έχουνε πεί οτι θα τα στέλνανε 15 σεπτεμβρίου αλλα δεν τα στείλανε...υπάρχει κάποιο άτομο να μάθουμε λεπτομέρειες... όχι λεει γιατί δέν τα εισάγουμε εμείς οπότε η κοσμοτέ που τα εισάγει θα ξέρει.... λέω κάποια διευθυνση ηλεκτρονική να καταθέσω εγγράφως τα παραπονά μου? υπάρχει στο σαιτ λεει και δέν μου έδωσε....
..συνεχίζω με την κοσμοτε....μόλις τους είπα τι έχει γίνει μου είπανε ότι δεν είναι εκείνοι αρμόδιοι καθως ο γερμανός εισάγει μόνος του τα κινητά που δινει!!! μα λέω εγώ σύμβαση με εσάς έχω κάνει να συνδεθω οπότε απο εσάς δεν θα πρέπει να περιμένω την συσκευή? οχι μου λέει ... ωραία λέω κάποια διευθυνση να καταθέσω εγγράφως τα παράπονα μου? και μου απανταει οτι συσκευες δεν υπαρχουν πουθενα και δεν ξερουν ποτε θα αραλαβουν οποτε να μην ψαχνω δεν θα βρω ακρη πουθενα.,.. μα λεω οτι θελω απλα να καταθεσω και επέμενε με αποτέλεσμα να μην αποσπασω καποιο email.... εστειλα και στα δυο email εταιριων info και ζητησαμια διευθυνση καποιων υπευθυνων και στις δυο ειδα αδιαφορια!!
Η κατασταση μου ειναι ως εξης.... οι εταιριες δεν μου απαντουν.. ο γνωστος μου δεν ξερει λεει (δεν θελω να πιεσω για να μην μαλωσω) και οι μερεσ τρεχουνε χωρις κινητο.. εχω αγανακτησει... ουτε αμαξι να ειχα παραγγειλει! και οσο βλεπω οτι η αγορα τροφοδοτειτε συνεχεια με συσκευες αλλα εγω δεν έχω καν ενημέρωση....

#993   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 25/09/2009 - 15:35

ελλάδα είσαι φιλός...και ευχαριστώ να λές που έστω μίλησες μαζί τους...ως συνήθως σε γράφουνε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι
τι να πώ?καλο κουράγιο?και αυτό λίγο είναι

#994   ilias80

ilias80

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2009 - 16:30

Καλησπέρα. Ανήκω και εγώ στην ομάδα αυτών που έσπευσαν να πουλήσουν το iphone 3g για να πάρουν το 3GS. Περιττό να πω ότι ακόμα το περιμένω από τη Vodafone όπου το παράγγειλα σε τοπικό κατάστημα από αρχές Αυγούστου και έχω μείνει χωρίς κινητό... απαράδεκτη κατάσταση, απαράδεκτη συμπεριφορά και από το 1399 όπου πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είδα στο Oteshop οτι μπορείς να κάνεις παραγγελία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν διαθέσιμα τηλέφωνα. ξέρει κανείς τίποτα? Αν βρω θα έχω πρόβλημα επειδή έχω σύνδεση Vodafone? ευχαριστώ

Η ΣΟΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ:
Γραψε την v και πηγαινε σε κανενα οτεσοπ. Εγω το ειχα παραγγειλει απο V απο 31 ιουλιου και πηρα τηλ την τριτη 22/9 και μου λενε δεν ηρθε ακομα!!!!!!!!!Ειναι ανεύθυνοι. Κανε και αυτο που κανουν ολοι .παρτω απο αλλου αλλα μην ακυρωσεις την παραγγελεια σου να δουν πως ειναι. Να τους μεινουν οι συσκεύες. Εγω την Τεταρτη το πηρα ετοιμοπαραδοτο απο οτεσοπ (οχι ιστοσελιδα) και εγω καρτα wnd και δεν εχει προβλημα. Εχω δοκιμάσει και V και ειναι κανονικα. Πηγαινε γρηγορα σε οτεσοπ!!!!!!!!!!

#995   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 26/09/2009 - 21:26

διαθέσημα iphone υπάρχουν στο ελευθέριο κορδελίο θεσσαλονίκης στο κατάστημα γερμανός,πηγα και ρώτησα σήμερα και είχε πολλά κομάτια,και μ είπε ο υπάλληλος πως είναι απο τα λίγα καταστήματα π εχουν διαθέσημο το iphone

#996   SPB

SPB

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2009 - 22:19

Καμιά φορά τελικά στην χώρα που ζούμε χρειάζεται και λίγη τύχη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει ακύρωση στην ανανέωση συμβολαίου που αυθαίρετα είχε κάνει το κατάστημα της Vodafone χωρίς να μου έχει παραδώσει την συσκευή. Αυτό που δεν είχαν κάνει ήταν να με επιστρέψουν και στο αρχικό μου πρόγραμμα με αποτέλεσμα το iPhone να μου βγαίνει 130 Euro πιο ακριβό αν και όταν θα ήταν διαθέσιμο.

Έχοντας αποφασίσει λοιπόν ότι δεν με απασχολεί αν θα πάρω και πότε θα πάρω το 3GS πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα της Vodafone να παραπονεθώ για το ότι με έχουν ακόμα στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα το οποίο το είχα επιλέξει με την προυπόθεση ότι θα έπαιρνα το 3GS και να ζητήσω την επαναφορά μου στο αρχικό μου πρόγραμμα προκειμένου να είχα ακέραιες την επιδότηση αλλά και την υπερεπιδότηση λόγω αναβάθμισης προγράμματος για μελλοντική χρήση.

Με το που με είδε ο υπάλληλος με θυμήθηκε και με ρωτάει αν ενδιαφέρομαι ακόμα για μαύρο 32άρι και του απαντάω ότι δεν θα σκότωνα κιόλας αλλά αν ποτέ έρθει και αφού έχω μια αξιόλογη επιδότηση θα το έπαιρνα. Μισό λεπτό μου λέει γιατί πριν από 30 λεπτά είχα παραλαβή να δω αν υπάρχει κανένα και μετά από 1 λεπτό εμφανίζεται με το κουτί στο χέρι.

Για να μην χάσω την υπερεπιδότηση μόνο θα το παραλάβω αύριο για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ακύρωσης. Οπότε μου ήρθε εκεί που δεν το περίμενα.

#997   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 28/09/2009 - 23:34

ωχ τετοια να μου λετε....Καλησπερα καταρχην ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι καινουριος στο χωρο σας.....πολυ καλο το φορουμ παιδια......

Αυριο και εγω θα παω να το παραγγειλω μενω κρητη...... απο που λετε να παω oteshop η Γερμανο ?

για ποιο γρηγορα εννοειτε....

ευχαριστω πολυ !!!!

#998   domnistas

domnistas

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 08:20

Παιδιά και εγώ το περιμένω ακόμα απο voda εδώ και ένα μήνα απο Σάββατο σε Σάββατο.
Μετά απο προτροπές σας στο Forum, έκανα παραγγελία μαύρο 3GS 16 την περασμένη Πέμπτη απο oteshop και το παραλαμβάνω αυριο Τετάρτη με curier.
Να ξέρετε μόνο πως αν παραγγείλετε με πιστωτική έχετε άμεση παράδοση, ενώ με χρέωση στο λογαριασμό τηλεφώνου όχι, επειδή είναι πάρα πολλοί στην αναμονή όπως μου είπε η υπάλληλος και έχουν άλλη προτεραιότητα αυτοί και αλλη όσοι εναι με άμεση χρέωση στην πιστωτική.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια σας.

#999   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 14:28

ρε παιδια τι θα γινει με αυτο το θεμα ?? που πρεπει να εκφρασουμε τα παραπονα μα ? πειτε μου σας παρακαλω.....

Σε 8 μερες λεει περιμενουν 1 iphone να τους ερθει σε oteshop και ο γερμανος δινει προτεραιοτητα σε οσους το περνουν με συνδεση......ακου πατεντα ρε οι κλεφτες..........

οσο και να παλευουν και αλλη συνδεση δεν κανω...... οταν βγαλω ακρη που θα βγαλω να μου το θυμαστε θα δειτε τι θα γινει .......πειτε μου μονο που να εκφρασω τα παραπονα μου . ευχαριστω πολυ

#1000   MaxII

MaxII

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 16:18

Δεν θα βγαλεις ακρη...δυστηχως...!!

#1001   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 16:31

ωχ τετοια να μου λετε....Καλησπερα καταρχην ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι καινουριος στο χωρο σας.....πολυ καλο το φορουμ παιδια......

Αυριο και εγω θα παω να το παραγγειλω μενω κρητη...... απο που λετε να παω oteshop η Γερμανο ?

για ποιο γρηγορα εννοειτε....

ευχαριστω πολυ !!!!

Πήγαινε στα οτεσοπ ! Είναι τα πιο υπεύθυνα ! Τώρα γιατί στη δική μου περίπτωση ηταν μα...ς ( έπρεπε να ήσασταν εκεί να ακουγατε τι μου έλεγε , είχα σκάσει στα γέλια !) δεν ξέρω ! :P

#1002   mickeytzan

mickeytzan

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 17:17

κυριοι, η εμπειρία μου σε λίγες λεξεις : αν και εταιρικος πελατης Vodafone με μεγαλους λογαριασμους, κτλ, απο τις αρχες αυγουστου με κοροιδευουν... απο εβδομαδα σε εβδομαδα και ολο περιμενα... αποφασισα λοιπον να απευθυνθω σε Oteshop on line. μου λενε: μεσα σε μια ωρα εκπροσωπος της εταιρειας θα επικοινωνησει μαζι σας για επιβεβαιωση (το αλλο με τον Τοτο το ξερετε? φανταστηκα) ελα ομως που δεν περναει μια ωρα και... ντριιιν. Ωπα λεω για να δουμε... και μου λεει η εκπροσωπος το γνωστο παραμυθι: δεν υπαρχουν Iphone, αλλα παραλαμβανουν συνεχεια και με εβαλε σε λιστα αναμονης (άλλο ανεκδοτο, φανταστηκα). την επομενη μερα, ντριιιν αντε παλι να δουμε. καλησπερα σας, πως θελετε να χρεωσουμε το τηλεφωνο σας???? Οριστε λεω, τι εννοειται???? ηρθε μου λεει η καινουρια παραγγελια και σας το στελνουμε!!! Μένω λιγο Μ....ς
Συμπερασματικα Oteshop παραγγελια Πέμπτη, σημερα Τριτη το επιασα στα χερια μου.
Vodafone : με δουλευουν απο αρχες Αυγουστου. Μπραβο στον ΟΤΕ και παλι μπραβο, δεν ειχα συνηθησει απο τετοια εξυπηρετηση απο Δημοσια Υπηρεσια.
Παρενθεση: (γνωριζετε ποιο ειναι το κινητο με το μικροτερο ποσοστο κερδους στη Vodafone? μαντεψτε και θα καταλαβετε γιατι μας κοροιδευουν)

#1003   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 18:39

Μόλις πήρα το iPhone 3GS 16GB Black από Vodafone Shop (μετά από 2-3 εβδομάδες αναμονής)

μεγειές μου!

#1004   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 18:48

κυριοι, η εμπειρία μου σε λίγες λεξεις : αν και εταιρικος πελατης Vodafone με μεγαλους λογαριασμους, κτλ, απο τις αρχες αυγουστου με κοροιδευουν... απο εβδομαδα σε εβδομαδα και ολο περιμενα... αποφασισα λοιπον να απευθυνθω σε Oteshop on line. μου λενε: μεσα σε μια ωρα εκπροσωπος της εταιρειας θα επικοινωνησει μαζι σας για επιβεβαιωση (το αλλο με τον Τοτο το ξερετε? φανταστηκα) ελα ομως που δεν περναει μια ωρα και... ντριιιν. Ωπα λεω για να δουμε... και μου λεει η εκπροσωπος το γνωστο παραμυθι: δεν υπαρχουν Iphone, αλλα παραλαμβανουν συνεχεια και με εβαλε σε λιστα αναμονης (άλλο ανεκδοτο, φανταστηκα). την επομενη μερα, ντριιιν αντε παλι να δουμε. καλησπερα σας, πως θελετε να χρεωσουμε το τηλεφωνο σας???? Οριστε λεω, τι εννοειται???? ηρθε μου λεει η καινουρια παραγγελια και σας το στελνουμε!!! Μένω λιγο Μ....ς
Συμπερασματικα Oteshop παραγγελια Πέμπτη, σημερα Τριτη το επιασα στα χερια μου.
Vodafone : με δουλευουν απο αρχες Αυγουστου. Μπραβο στον ΟΤΕ και παλι μπραβο, δεν ειχα συνηθησει απο τετοια εξυπηρετηση απο Δημοσια Υπηρεσια.
Παρενθεση: (γνωριζετε ποιο ειναι το κινητο με το μικροτερο ποσοστο κερδους στη Vodafone? μαντεψτε και θα καταλαβετε γιατι μας κοροιδευουν)

το iPhone !!! απ'ότι έχω μάθει βέβαια!Εχουν συνολικό κέρδος 40 ευρώ .

#1005   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2009 - 20:17

ρε παιδια τι θα γινει με αυτο το θεμα ?? που πρεπει να εκφρασουμε τα παραπονα μα ? πειτε μου σας παρακαλω.....

Σε 8 μερες λεει περιμενουν 1 iphone να τους ερθει σε oteshop και ο γερμανος δινει προτεραιοτητα σε οσους το περνουν με συνδεση......ακου πατεντα ρε οι κλεφτες..........

οσο και να παλευουν και αλλη συνδεση δεν κανω...... οταν βγαλω ακρη που θα βγαλω να μου το θυμαστε θα δειτε τι θα γινει .......πειτε μου μονο που να εκφρασω τα παραπονα μου . ευχαριστω πολυ

την βρηκα την ακρη ....το παραγγελνω τωρα και ερχετε πεμπτη...υπαρχει :blush:

Δεν θα βγαλεις ακρη...δυστηχως...!!

βρηκα ευτυχως φιλε μου :P

Πήγαινε στα οτεσοπ ! Είναι τα πιο υπεύθυνα ! Τώρα γιατί στη δική μου περίπτωση ηταν μα...ς ( έπρεπε να ήσασταν εκεί να ακουγατε τι μου έλεγε , είχα σκάσει στα γέλια !) δεν ξέρω ! :P

σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8