iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 07/10/2009 - 13:15
Και η ευγενικότατη κοπελίτσα άκουσε τα εξ αμάξης (χωρίς να μου φταίει τίποτα βέβαια) αλλά και έτσι σφίξαν οι κώλοι και μέσα σε δύο ώρες είχα το τηλέφωνο στα χέρια μου.
Εν πάση περιπτώση επειδή είχα καβατζάρει ένα το οποίο είναι ελεύθερο τώρα (αν υπάρχει ακόμα) στον Γερμανό στα Μελλίσια στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (μαύρο 32άρι).
Όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε.
Ad
Δημοσίευση 07/10/2009 - 13:22
Δημοσίευση 08/10/2009 - 10:41
Απ'ότι βλέπω το vodafone.gr αυτήν τη στιγμή βγάζει διαθέσιμα όλα τα iphone, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε (αν και εμένα αυτήν τη στιγμή με στέλνει σε λάθος σελίδα κατά το checkout....ίσως είναι προσωρινό πρόβλημα).
Τελευταία επεξεργασία από: dizzyfingers, 08/10/2009 - 10:41.
Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:00
Δημοσίευση 10/10/2009 - 21:20
Βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα στάθηκαν τυχεροί και το απόκτησαν τελικά.Είμαι καινούργιος στην σελίδα σας και καθημερινά μαθαίνω πολλές πληροφορίες και σας ευχαριστώ γι'αυτό.Πριν λίγο είδα ότι υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές στο vodafone.gr k θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να το παραγγείλεις από εκεί σαν 'σκέτη' συσκευή γιατι δεν ενδιαφέρομαι να κάνω συμβόλαιο και ποιά είναι η διαδικασία πάνω κάτω.
συγγνώμη αν έγραψα πολλά και σας κούρασα είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum...
Δημοσίευση 11/10/2009 - 13:20
εχουνε πει οτι απο 15 οκτωβρη θα αποκατασταθει το προβλημα αυτο ......
μαλλον περιμεναν το ΠΑΣΟΚ !
και γιατί 15 οκτώβρη? :S .. για vodafone μιλάμε?
Δημοσίευση 11/10/2009 - 14:31
Καλησπέρα σε όλους. Κατάγομαι από Ξάνθη και δεν μπορώ με τίποτα να βρώ το 3gs εδώ.
Βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα στάθηκαν τυχεροί και το απόκτησαν τελικά.Είμαι καινούργιος στην σελίδα σας και καθημερινά μαθαίνω πολλές πληροφορίες και σας ευχαριστώ γι'αυτό.Πριν λίγο είδα ότι υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές στο vodafone.gr k θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να το παραγγείλεις από εκεί σαν 'σκέτη' συσκευή γιατι δεν ενδιαφέρομαι να κάνω συμβόλαιο και ποιά είναι η διαδικασία πάνω κάτω.
συγγνώμη αν έγραψα πολλά και σας κούρασα είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum...
φίλε αν σε ενδιαφέρει μόνο η συσκευή τότε παραγγείλε το στο oteshop.gr. Θα βρεις σίγουρα και θα στο στείλουμε σχετικά γρήγορα!!!
Δημοσίευση 11/10/2009 - 18:49
φίλε αν σε ενδιαφέρει μόνο η συσκευή τότε παραγγείλε το στο oteshop.gr. Θα βρεις σίγουρα και θα στο στείλουμε σχετικά γρήγορα.
ενταξει το πήρα τελικά ευχαριστω πολύ...
Δημοσίευση 11/10/2009 - 19:27
Το σάββατο έκανα μερικά τηλέφωνα το πρωί σε καταστήματα της vodafone και ενώ σε όλα της αθήνας δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, στο πρώτο κατάστημα μη Αθήνας που τηλεφώνησα είχαν στοκ (στη vodafone στα Σπάτα...αν ενδιαφέρεται κανείς, ας περιμένει λίγες μέρες καθώς πήρα το τελευταίο ).
Οπότε, πριν κατέβετε για "ψώνια" κάνετε μερικά τηλέφωνα πρώτα, ακόμα και σε καταστήματα που είναι μακριά σας και πιστεύω πως θα βρείτε σίγουρα κάπου. Εμένα μου πήρε μόνο 4 τηλέφωνα .
Το αστείο ήταν η φυσικότητα με την οποία μου είπε ο υπάλληλος στο τηλέφωνο ότι έχουν διαθεσιμότητα, σε στυλ "βέβαια έχουμε, πού ψάχνεις τόσο καιρό? ".
EDIT: Επίσης, το παλικάρι εκεί μου έλεγε πως το πουλούσε και σκέτη συσκευή χωρίς σύνδεση. Αυτά για όποιον είχε πρόβλημα με υπάλληλο σε άλλο κατάστημα που δεν το έδινε χωρίς σύνδεση - κάνετε μερικά τηλέφωνα και θα βρείτε την άκρη .
Τελευταία επεξεργασία από: dizzyfingers, 11/10/2009 - 19:29.
Δημοσίευση 11/10/2009 - 19:34
Οπότε όσοι δισταζατε μέχρι τώρα σπευσατε. Ακόμα και η vodafone έχει πλέον συσκευές.
Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:00
Και κάτι άκουσα ότι η βοντα μάλωσε με την apple για την διαθεσιμότητα των συσκευών.Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως
Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:37
Το γελοίο της υπόθεσης βέβαια είναι το Πλαίσιο. Όταν τους ρωτάς για το 3gs και σου λένε ότι δεν το δίνουν χωρίς σύνδεση, σε ρωτάνε στο καπάκι τι πάροχο έχεις. Εάν έχεις cosmote σου ανοίγουν το φυλλάδιο με τα προγράμματα της vodafone για να αλλάξεις, ενω αν έχεις vodafone σε πηγαίνουν στη σελίδα με τα προγράμματα της cosmote...
Κύριοι του πλαίσιου είσαστε γελοίοι... δεν ψαρώνω...
Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:41
Στο site της vodafone και της cosmote δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Στον Γερμανό που πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και το Πλαίσιο ακόμα τα πουλάει με σύνδεση.
Το γελοίο της υπόθεσης βέβαια είναι το Πλαίσιο. Όταν τους ρωτάς για το 3gs και σου λένε ότι δεν το δίνουν χωρίς σύνδεση, σε ρωτάνε στο καπάκι τι πάροχο έχεις. Εάν έχεις cosmote σου ανοίγουν το φυλλάδιο με τα προγράμματα της vodafone για να αλλάξεις, ενω αν έχεις vodafone σε πηγαίνουν στη σελίδα με τα προγράμματα της cosmote...
Όπως προανέφερα και πριν η πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για σκέτη συσκευή είναι το oteshop.gr.
Δημοσίευση 12/10/2009 - 12:24
Vodafone.grΣτο site της vodafone και της cosmote δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Στον Γερμανό που πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και το Πλαίσιο ακόμα τα πουλάει με σύνδεση.
Υπάρχει κανονικά διαθεσιμότητα, για το 32άρι όμως.
Το Πλαίσιο δεν το ήξερα πως πωλούσε συνδέσεις (προσπερνούσα πάντοτε το τμήμα με τα κινητά).
Τελευταία επεξεργασία από: dizzyfingers, 12/10/2009 - 12:24.
Δημοσίευση 12/10/2009 - 20:07
Vodafone.gr
Υπάρχει κανονικά διαθεσιμότητα, για το 32άρι όμως.
Το Πλαίσιο δεν το ήξερα πως πωλούσε συνδέσεις (προσπερνούσα πάντοτε το τμήμα με τα κινητά).
Μπήκα στο link που είχες και η ανακοίνωση της vodafone είναι αυτή:
"iPhone 3GS 32GB
Ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής:
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, τα διαθέσιμα αποθέματα εξαντλήθηκαν. Περισσότερα iPhone 3GS αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες. Προκειμένου να ενημερωθείτε πρώτοι όταν η συσκευή θα είναι ξανά διαθέσιμη για αγορά από το www.vodafone.gr χρησιμοποιήστε την επιλογή "Ενημερώστε με" στο αριστερό μέρος της σελίδας."
Σε Oteshop - όπως είπε ο φίλος πιο πάνω - βρήκα ένα 3gs, αλλά ήταν 16άρι και δεν το πήρα. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα αμερικανάκια ή γιαπωνεζάκια να μας πιάνει και αμόκ για ένα κινητό τηλέφωνο, θα περιμένουμε, που θα πάει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες