Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   konger4

konger4

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 21:10

ενταξει το πήρα τελικά ευχαριστω πολύ...

απο ποθ το πηρες;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   dizzyfingers

dizzyfingers

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 23:23

Μπήκα στο link που είχες και η ανακοίνωση της vodafone είναι αυτή:

"iPhone 3GS 32GB
Ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής:

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, τα διαθέσιμα αποθέματα εξαντλήθηκαν. Περισσότερα iPhone 3GS αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες. Προκειμένου να ενημερωθείτε πρώτοι όταν η συσκευή θα είναι ξανά διαθέσιμη για αγορά από το www.vodafone.gr χρησιμοποιήστε την επιλογή "Ενημερώστε με" στο αριστερό μέρος της σελίδας."

Σε Oteshop - όπως είπε ο φίλος πιο πάνω - βρήκα ένα 3gs, αλλά ήταν 16άρι και δεν το πήρα. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα αμερικανάκια ή γιαπωνεζάκια να μας πιάνει και αμόκ για ένα κινητό τηλέφωνο, θα περιμένουμε, που θα πάει...

Κλίκαρε στο κουμπί Επιλογή με πρόγραμμα κάτω από την τιμή και θα συνεχίσεις στην αγορά (στο αντίστοιχο 16άρι που δεν υπάρχει στοκ δε σου εμφανίζει το κουμπί).

Το μήνυμα αυτό, απλώς είτε βαριούνται να το βγάλουν είτε ξέρουν ότι θα τους χρησιμέψει σε λίγες μέρες όταν και πάλι δε θα έχουν στοκ και το αφήνουν :D.

#1038   marialinaki

marialinaki

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 16:13

Έχω φτάσει στα όρια μου με τη βονταφον...
Περιμένω το κινητό από αρχές Αυγούστου...
Από εβδομαδα σε εβδομάδα καταφθάνει λένε....
Προκυρήχθηκαν εκλογές...έγιναν... άλλαξε η κυβέρνηση κ εγώ ακόμα να δω το 3gs μου..
Έχω εταιρική σύνδεση και δεν είναι εύκολο να αλλάξω εταιρεία...αλλιώς θα τους είχα γράψει κ εγώ εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

Απλά απαράδεκτοι οι τύποι..

μόλις πήρα το πολυπόθητο κινητό...μετά από 2 μήνες αναμονή...
κουράγιο σε αυτούς που περιμένουν ακόμα

#1039   leuterismarkakis

leuterismarkakis

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • GameCenter:iLeuteris

Δημοσίευση 17/10/2009 - 17:18

Θα πάω να πάρω το IPHONE από που λέτε να πάω απο vodafone η cosmote ?Eυχαρηστώ εκ των προτέρων

#1040   kktts74

kktts74

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2009 - 12:14

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΕ COURIER ΤΟ 32GS ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ VODAFONE!!!ΑΞΙΖΕ Η ΑΝΑΜΟΝΗ.

#1041   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/10/2009 - 10:45

Εγω την προηγουμενη εβδομαδα πηγα voda για ανανεωση για το s το 16αρι ασπρο και μου ειπε θα αργησει πολυ! Με επιασε κρυος ιδρωτας αλλα τι να κανω θα περιμενω.Φοβαμαι οτι θα ειναι και απο τα καινουργια που δεν δεχονται jailbreak

#1042   drspeed

drspeed

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2009 - 20:13

Επιδή βλέπω ότι ακόμα αρκετοί περιμένουν και περιμένουν και φώς δεν βλέπουν να σας πώ ότι στην επαρχία σε αρκετά oteshop υπάρχουν διαθέσημα 3GS 16gb.Πιό συγκεκριμένα μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι υπήρχαν 1 στο oteshop Άνδρου ,1 στη vodafone Άνδρου, 1 στο oteshop Λήμνου και 1 32gb στην Μύκονο αλλά αυτό μάλον βρήκε ιδιοκτήτη.Κάντε ένα τήλ στα παραπάνω μαγαζιά και τσεκάρεται αν υπάρχουν ακόμα γιατί κάθε μέρα μπαίνει πολής κόσμος και τα χαλβαδιάζει.Τα Τηλέφωνα αυτά είναι από παραγγελείες που ακυρώθηκαν και ξέμηναν.

#1043   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 22/10/2009 - 10:26

Δεν ξέρει κανείς απο εδώ πότε περίπου παραλαμβάνουν στην vodafone;
Πριν που μίλησα στ 13830 μου είπαν ότι το σύστημα που τσεκάρουν αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές, δεν δουλεύει για την ώρα.

Περιμένω εδώ και 3-4 εβδομάδες μπας και με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν αν ήρθε το 16αρι 3GS λευκό, απο επιδότηση.
Με βλέπω τα Χριστούγεννα να το έχω.

#1044   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2009 - 10:27

ε θα είναι το δωράκι σου απο τον άγιο βασίλη :D

#1045   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 11:04

Είπαμε από μεριάς επάρκειας συσκευών ξεκινάμε από Oteshop -- Cosmote -- Γερμανός -- Vodafone -- Πλαίσιο

Φαίνεται ότι η Vodafone αντιμετώπισε πολύ περισσότερα προβλήματα από την Cosmote στην διαθεσιμότητα. Αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι μεγαλύτερο μερίδιο των πελατών της είναι πιο tech oriented από τους αντίστοιχους της Cosmote άρα και περισσότεροι οι δυνητικοί πελάτες.

Πάντως το δίκτυο 3G της Cosmote για την ώρα φαίνεται καλύτερο από της Vodafone από δική μου και φίλων πείρα, τουλάχιστον στα Βόρεια προάστια και στον Πειραιά.

Άρα αν θέλετε νέα σύνδεση τώρα τώρα προτιμήστε Cosmote και μάλιστα Oteshop που αν είστε τυχεροί μπορεί και να βρείτε σχεδόν άμεσα.

Φυσικά ότι λέω εδώ είναι δυναμικά και αλλάζουν. Θσ διακινδυνέψω να πω ότι σύντομα θα φτιάξουν πολύ τα πράγματα και οι ελλείψεις θα ελαχιστοποιηθούν.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 22/10/2009 - 11:05

#1046   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/10/2009 - 12:28

Οσον αφορα το δικτυο 3g παιζει ρολο αν εχει καποιος συνδεση σε καποιο προγραμμα ή αν εχει καρτα εννοω αν ειναι καλυτερα να εχει συνδεση ή δεν υπαρχει διαφορα; Αυτο γιατι εχω συνδεση cosmote σε προγραμμα και σκεφτομαι να το μετατρεψω σε καρτοκινητο μιας και δεν κανω πολλα τηλεφωνα. Η αποδοση του δικτυου 3g ειναι ιδια και στις δυο περιπτωσεις;

#1047   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 12:35

Όχι δεν παίζει κάποιο ρόλο αν έχεις σύνδεση ή όχι στην ποιότητα του σήματος. Τσέκαρες τις τιμές. Υπάρχουν πακέτα Data Plan για την καρτοκινητή? Το εισαγωγικό πακέτο σύνδεσης για το iPhone i20 (περίπου 23€) που σου δίνει 250 ΜΒ τον μήνα δεν σε συμφέρει?

#1048   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/10/2009 - 12:53

Ναι για το i20 σκεφτομουν κι εγω αλλα η επιδοτηση που δινουν θεωρω οτι ειναι πολυ μικρη -περιπου 100 ευρω- ενω η vodafone δινει καλυτερη επιδοτηση για αντιστοιχο προγραμμα. Ετσι για να μην αλλαξω παροχο σκεφτομαι οτι ισως συμφερει να αγορασω σκετη τη συσκευη και να μετατρεψω τον αριθμο σε καρτοκινητο.

#1049   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 13:04

Έχει Data Plan η καρτοκινητή? Δεν ξέρω να σου πω.
Πάντως χωρίς Data Plan το τηλέφωνο είναι κολοβό. Εκτός βέβαια αν έχεις παντού WiFi, πράγμα δύσκολο. Εγώ ας πούμε έχω Wifi σπίτι και σχεδόν παντού αλλού μπαίνω με 3G και χαλάω περίπου 100 ΜΒ το μήνα.
Αν πας στην Vodafone επειδή θα κάνεις νέα σύνδεση νομίζω ότι θα έχεις προτεραιότητα σε σχέση με τις αναβαθμίσεις. Αυτό βέβαια Off the record διότι δεν νομίζω να το παραδέχονται. :rolleyes:

#1050   WishmasteR

WishmasteR

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 13:17

Ελλαδισταν σε ολο σου το μεγαλειο ρε..
δε θυμαμαι αν σας ειπα την ιστορια πως πηρα το 3GS τελικα πριν 2 βδομαδες..
το εψαχνα που λετε απο αρχες Σεπτεμβριου καθως λεω δε μπορει απο 1η Αυγουστου κυκλοφορησε στην Ελλαδα, θα εχει περασει η τρελα στην αρχη και θα το παρω και ετοιμοπαραδοτο. χαχαχαχα αστειο.
1,5 μηνες μετα και επειτα απο πολυ παραμυθι που εφαγα απο 5 καταστηματα oteshop/germanos/vodaphone/cosmote στην Αθηνα, 3 germanos/oteshop στη Θεσσαλονικη και τα 2 online shops ote kai voda, με απειρες τηλεφωνικες συνδιαλεξεις, και υποσχεσεις και μπουρδες που ακουσα, κατεληξα πολυ απλα πως δεν το εχει η μοιρα μου και πως καλυτερα να μεινω με το buggy htc diamond που ειχα. οι μεν μου λεγανε αγνωστο ποτε θα ερθει, οι αλλοι πως δεν μπορουν να κανουν παραγγελια γιατι δεν εχει εκδοθει κωδικος αποθηκης, ο αλλος με πηρε τηλεφωνο και με ρωτησε αν θελω να μου στειλει το 3G! ελεος!
εν τελη βρεθηκα για μπανιο πριν 2 βδομαδες ενα σαββατο στη χαλκιδικη στην ιερισσο συγκεκριμενα και οπως αραζα στην παραλια, βλεπω ενα oteshop διπλα απο το γυραδικο της γειτονιας, και πηγα να ρωτησω ετσι για πλακα.
η κοπελα ειχε stock και το πηρα αμεσως, ειχε αλλα 5-6 ακομα και της ειχαν ερθει την προηγουμενη μερα!
ffs, ειναι δυνατον?! να εχω φαει τον κοσμο σε αθηνα και θεσσαλονικη και να εξυπηρετουμαι αμεσως απο καταστημα της ιερισσου στου διαολου το κερατο? και ομως, η κοπελα μου ειπε πως σχεδον καθε βδομαδα φερνει 1-2 και τα δινει συνηθως εκτος απο τις 2 προηγουμενες που της ειχανε μεινει και στο μαγαζι! ααααααααρρρρρρρργγγκκκκκκ...
αυτα.
δε μιλαω αλλο. ειναι περιτο.

Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 22/10/2009 - 13:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια