Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:08

Αρχίζω και νιώθω τυχερός που πρόλαβα να το παραγγειλω online!
Η αλλαγή στο πρόγραμμα έγινε ήδη σύμφωνα με το my account στη σελιδα της βοντα και όταν πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση μου ειπαν από Δευτέρα θα με πάρει ο κουριερ για να κανονίσουμε την παραλαβη! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:09

εμενα προσωπικα μου εστειλε email η cosmote ..το ειχα γραψει και στο παραπανω post..

#318   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:11

εχει προσεξει κανεις το e-shop της κοσμοτε που ολα τα iphone ειναι μη διαθεσιμα?

Τελευταία επεξεργασία από: diosak, 31/07/2009 - 20:12

#319   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:15

Ναι το ειδα..Σιγα που θα ητανε διαθεσιμα..

@Haris Το ποστ σου ητανε μαχαιρια στην καρδια μου :P

#320   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:17

το 32αρι μαυρο στο vodafone.gr είναι διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται!

#321   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:18

Παρ'ολα αυτα, εγω προτιμαω την Κοσμοτε... Τι ρολο παιζει αν δεν ενημερωσε για προγραμματα? Δεν ισχυριζονται και οι δυο εταιριες οτι δεν εχουν στοκ?? Δεν αλλαζει κατι, προσωπικη αποψη. Οταν θα εχουν στοκ για τα καλα, τοτε θα μιλησουμε και για προγραμματα. Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρει καποιος απο Γερμανο, τον οποιο εχει αγορασει η Κοσμοτε. :rolleyes:

Edit: Τι κερδισε η Βοντα απο το email? Απλα περισσοτερους εκνευρισμενους πελατες... Η Κοσμοτε? Τουλαχιστον αυτοι μπορουν να ελπιζουν οτι θα το παρουν αυριο... :blink:

1. Όταν η επίσημη ημερομηνία διάθεσης είναι η σημερινή ακόμα και αν δεν υπάρχει επαρκές stock τουλάχιστον ο τιμοκατάλογος και τα προγράμματα συμβολαίου θα έπρεπε να είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της όπως επίσης να είναι ενημερωμένο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πήρα τηλέφωνο στο 13897 (τμήμα για φορητότητες) σήμερα το μεσημέρι και δεν ήξεραν τίποτα. Έλεος! Η Vodafone έχει αναρτήσει τα πάντα από τα ξημερώματα.

2. Όταν όλη αυτή η απαράδεκτη κατάσταση οφείλεται στην Apple και όχι στις εταιρείες κινητής από που και ως που θεωρείται κακό να ενημερώσει επισήμως η Vodafone τους πελάτες της ότι υπάρχει έλλειψη συσκευών και ότι θα ενημερωθούν εκ νέου? Νομίζω είναι καλύτερο από το να τρέχουμε στο κάθε κατάστημα και να πέρνουμε αμφιβόλου ορθότητας απαντήσεις. Και σε άλλες χώρες οι εταιρείες ενημερώνουν επισήμως για τέτοια θέματα όπως η O2 στην Aγγλία.

3.Να σου θυμίσω πως η Cosmote ενημέρωσε την ιστοσελίδα της για το νέο iPhone μια εβδομάδα μετα τη Vodafone, για αρκετές ημέρες η φόρμα ενημέρωσης διαθεσιμότητας δεν λειουργούσε, επισήμως δεν μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία σε κατάστημα, η ημερομηνία διάθεσης ανακοινώθηκε επίσης μετά τη Vodafone, ενώ όταν βγήκε η 3.0 η Cosmote δεν είχε έτοιμες στο iTunes τις ρυθμίσεις για το tethering. Mε λίγα λόγια είναι φουλ ανοργάνωτοι στο θέμα iPhone.

4. To ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να το πάρεις από το Γερμανό είναι σχετικό, ρώτησα σε τρία καταστήματα το πρωί (Κολωνάκι, Νέα Σμύρνη και Ακαδημίας) και δεν το είχε κανένα. Στη Vodafone στο Κολωνάκι είχε κάποια κρατημένα. Δεν σου λέω σε καμία περίπτωση ότι η Vodafone έχει περισσότερες συσκευές από τη Cosmote αλλά όχι ότι η Cosmote βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις πως για όλο αυτό το μπάχαλο ευθύνεται η μία ή η άλλη. Αν δεν έχουν συσκευές τι να κάνουν?

#322   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:18

γνωριζει κανεις αν ισχυει ο διπλασιασμος data για τα νεα προγραμματα και σε κοσμοτε και σε βονταφον?

Τελευταία επεξεργασία από: diosak, 31/07/2009 - 20:21

#323   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:19

Δυστηχως εγω θελω το 16GB..Μιλαμε το κουμπι F5 του keyboard εχει αλλαξει χρωμα απο το πατημα..
Εχω ανοιχτη μονιμα την σελιδα της βοντα και παταω συνεχεια F5 μπας και αλλαξει η διαθεσιμοτητα :lol: :lol:
Καλα αμα το παραλαβεις οντως απο δευτερα θα εισαι πολυ κ..λοφαρδος ε B)

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 31/07/2009 - 20:19

#324   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:21

1. Όταν η επίσημη ημερομηνία διάθεσης είναι η σημερινή ακόμα και αν δεν υπάρχει επαρκές stock τουλάχιστον ο τιμοκατάλογος και τα προγράμματα συμβολαίου θα έπρεπε να είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της όπως επίσης να είναι ενημερωμένο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πήρα τηλέφωνο στο 13897 (τμήμα για φορητότητες) σήμερα το μεσημέρι και δεν ήξεραν τίποτα. Έλεος! Η Vodafone έχει αναρτήσει τα πάντα από τα ξημερώματα.

2. Όταν όλη αυτή η απαράδεκτη κατάσταση οφείλεται στην Apple και όχι στις εταιρείες κινητής από που και ως που θεωρείται κακό να ενημερώσει επισήμως η Vodafone τους πελάτες της ότι υπάρχει έλλειψη συσκευών και ότι θα ενημερωθούν εκ νέου? Νομίζω είναι καλύτερο από το να τρέχουμε στο κάθε κατάστημα και να πέρνουμε αμφιβόλου ορθότητας απαντήσεις. Και σε άλλες χώρες οι εταιρείες ενημερώνουν επισήμως για τέτοια θέματα όπως η O2 στην Aγγλία.

3.Να σου θυμίσω πως η Cosmote ενημέρωσε την ιστοσελίδα της για το νέο iPhone μια εβδομάδα μετα τη Vodafone, για αρκετές ημέρες η φόρμα ενημέρωσης διαθεσιμότητας δεν λειουργούσε, επισήμως δεν μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία σε κατάστημα, η ημερομηνία διάθεσης ανακοινώθηκε επίσης μετά τη Vodafone, ενώ όταν βγήκε η 3.0 η Cosmote δεν είχε έτοιμες στο iTunes τις ρυθμίσεις για το tethering. Mε λίγα λόγια είναι φουλ ανοργάνωτοι στο θέμα iPhone.

4. To ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να το πάρεις από το Γερμανό είναι σχετικό, ρώτησα σε τρία καταστήματα το πρωί (Κολωνάκι, Νέα Σμύρνη και Ακαδημίας) και δεν το είχε κανένα. Στη Vodafone στο Κολωνάκι είχε κάποια κρατημένα. Δεν σου λέω σε καμία περίπτωση ότι η Vodafone έχει περισσότερες συσκευές από τη Cosmote αλλά όχι ότι η Cosmote βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις πως για όλο αυτό το μπάχαλο ευθύνεται η μία ή η άλλη. Αν δεν έχουν συσκευές τι να κάνουν?

Μα δεν ειπα οτι ειναι καλυτερα η Κοσμοτε απο την Βονταφονε, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι ειναι οργανωμενοι. Αν πηρα χτες τηλ για να μου κρατησουν και μου λενε δεν γινεται κατι τετοιο και παιρνω σημερα και μου λενε οκ, τι ειναι αυτο? :o Και οι δυο τα εκαναν χαλια... Αν δεν το παρω τις επομενες μερες θα το παρω απο Βελγιο... Δεν θα καθομαι να μου λενε επομενη εβδομαδα θα φερουν στοκ κτλ... Αυτοι λενε οτι θα τους φερουν συσκευες, ΟΜΩΣ δεν λενε αν θα μπορεις να αγορασεις! Αρα πολυ απλα μπορει να ειναι μονο οι προκρατησεις και τα συμβολαια...

#325   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:23

Για να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους η Vodafone φαίνεται περισσότερο φιλική από την Cosmote στο όλο θέμα.

Από εχτές δημοσίευσε τιμές συμβολαίων (12μηνα & 18μηνα) και πριν από λίγα λεπτά έστειλε και ένα ενημερωτικό email ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη για την κατάσταση (αν και δεν φταίει η ίδια αλλά η Apple)...

Η Cosmote τι κάνει; Λάμπει δια της απουσίας της. Καμία ενημέρωση για οτιδήποτε!

Ισχύει το γνωστό Ελληνικό φαινόμενο.
Μπρος γκρεμός και πίσω…ρέμα.
Επίσης , όπου εισήλθαν ιδιώτες (εννοώ στις παρεχόμενες υπηρεσίες) αντί να ‘’παρασύρουν’’ τις ανταγωνιστικές Δημόσιες προς ένα πιο Ευρωπαϊκό στάτους (το οποίο απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι εκτός από εμάς) , βολεύτηκαν μια χαρά στην από χρόνια επικρατούσα κατάσταση στην χώρα του στιλ ‘’ότι και να τους κάνεις , αυτοί θα βελάζουν αυνανιζόμενοι και θα μηρυκάζουν ευτυχισμένοι και μακάριοι’’.
Παράδειγμα τρανό η τηλεόραση.
Πριν από χρόνια που είχαμε υενεδ και ερτ , κάναμε κρα για ιδιωτικά κανάλια.
Και ιδού το σημερινό αποτέλεσμα….
Ανοίγεις την τιβούλα και αρχίζεις τις προσποιήσεις διότι σε φτύνουν ολημερίς κατάμουτρα.
Το αυτό και εμπλοκή και στους παρόχους σήματος κινητής….
Τώρα , εάν εσείς ερμηνεύετε το μαιλ που απέστειλαν ως έμμεση συγνώμη , δικαίωμα σας να του βάλετε όποια ταμπέλα θέλετε.
Εγώ δεν θα το ονομάσω , διότι σέρνονται και μηνύσεις δια του τύπου…….

#326   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:23

Τωρα ομως δεν εχουν 16γβ Ασπρο! :D :huh:

#327   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:24

εμενα προσωπικα μου εστειλε email η cosmote ..το ειχα γραψει και στο παραπανω post..

Λογικά και σύμφωνα με το email θα πρέπει σε τρεις εργάσιμες ημέρες να έχουμε στα χέρια μας το iphone.
Δηλαδή μέχρι την Τετάρτη, σωστά :huh:
Να βάλω και ένα κουίζ για το τι θα πάρουμε μέχρι την Τετάρτη:
''Είναι στρογγυλά, κρέμονται και έχουνε τρίχες...τι είναι;'' ;)

#328   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:29

Λογικά και σύμφωνα με το email θα πρέπει σε τρεις εργάσιμες ημέρες να έχουμε στα χέρια μας το iphone.

Φραγκοστάφυλα ?

#329   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:30

Μήπως είναι τα i-testicles :)

#330   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:31

όπως είπα και πιο πάνω μπορούσα να το αγορασω στον Γερμανο απλα δεν ειχε άσπρο..ενω στην Vodafone ....να διευκρηνισω οτι δεν εχω καμια σχεση με την cosmote - Γερμανο σε περιπτωση δλδ που παρεξηγηθω :) απλα η εμπειρία μου (η προσωπικη εμπειρια επαναλαμβανω) και με το 3g οσον αφορα την vodafone ειναι ασχημη...αφου ηθελα να το αγορασω χωρις συμβολαιο και μου ελεγαν ότι δεν περναει η καρτα μου και οτι εχει προβλημα..το πηρα με 1000 ζωρια...και με "κολπο" ενω αντιθετως σημερα μπηκα στον Γερμανο και μπρουσα ετσι απλα να το αγορασω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες