Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 20:50

Καλησπερα το 3gs παει σφαιρα απο ταχυτητα!!!!!!!!!!!!!
Μια ερωτηση??????? εκτος απο εμενα που πηρα demo χθες. σημερα πρωτη του 3gs ποσοι το παραλαβατε!!!!!!!!!!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/07/2009 - 21:20

Καλησπερα το 3gs παει σφαιρα απο ταχυτητα!!!!!!!!!!!!!
Μια ερωτηση ??? ? ??? εκτος απο εμενα που πηρα demo χθες. σημερα πρωτη του 3gs ποσοι το παραλαβατε!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα? Απο χθες το βραδυ το έχω :D

#333   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 21:25

Σήμερα? Απο χθες το βραδυ το έχω :D

Φιλε μου διαβασε τα post 30/07/2009 17:35

45 εφαρμογες μεχρι τωρα και ολα καλα σφαιρα παει

#334   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 21:32

revod ασπρο πηρες αν δεν κανω λαθος ε?
Τι λεει το ασπρο ομορφο?Ανεβασε καμια φωτο να φαινεται το καπακι πισω...
:D

#335   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 21:34

Το μυνημα το εδωσα απο χθες το απογευμα!!!!!!!!!!
λιγοι το καταλαβαν.
παραλαβη 3gs σε vodafon κτλ μεσημερι εως δυο η ωρα΄ πριν το κλεισιμο των καταστηματων

με το ανοιγμα 5 ωρα γνωριμια με το 3gs απο τους υπαλληλους
και αγορα απο αυτους πρωτα γιατι τα κομματια ηταν λιγα( αν ενδιαφερονταν)

τα υπολοιπα γνωστα

#336   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 21:59

η άποψή μου είναι ότι όποιος πραγματικά ήθελε ένα iphone από τη vodafone το έχει σήμερα στα χέρια του

1. από το site δεν γινόταν προκράτηση αλλά απλά ενημέρωση διαθεσιμότητας, άρα το e-mail είναι απόλυτα σωστο (λέει ότι το κινητό ήρθε αλλά εξαντλήθικε)
2. αυτό που το ήθελε πραγματικά και έκανα προκράτηση σε κατάστημα σήμερα το παρέλαβε ή θα είναι εκεί γι ακόμη 2 ημέρες

άρα θεωρώ όλη την γκρίνια για το ότι έχουν και δεν μου το δίνουν άκυρη, τουλάχιστον για τη vodafone

προσωπικά υπάρχουν άλλα δύο iphone που με περιμένουν μέχρι τη δευτέρα από άλλα καταστήματα που είχα κάνει προκράτηση και δεν θα πάω να τα παραλάβω (16αρι μαύρο - 32αρι λευκό)

επίσης στο κατάστημα που πήρα σήμερα το iphone μου είχα κάνει κράτηση 16αρι μαύρο που με περίμενε και πήρα τελικά 32αρι λευκό
άρα το 16αρι είναι free

θεωρώ ότι από τρίτη όποιος θέλει πάλι βρίσκει.....αν και αύτιο πάλι θεωρώ ότι βρίσκει

τώρα όσον αφορά το δεύτερο πρωτοσέλιδο του iphonehellas για τη διαθεσιμότητα, πρώτη φορά θα αμφισβητίσω τα λεγόμενά του site, για ένα και μόνο λόγω, γιατί τα ίδα με τα μάτια μου τα κομμάτια στα καταστήματα, καθώς και τα δελτία αποστολής σε 5 καταστήματα vodafone θεσσαλονίκης και περιφέρειας

όλα είχαν minimum 5 κομμάτια

γενικώς όμως θα αναγνωρίσω ότι μέσα στον αύγουστο θα υπάρξουν κενά στη διάθεσή του.

#337   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 22:03

πως ειναι το λευκο εμΦανισιακα? ομορΦοτερο απο το μαυρο?

#338   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 22:10

πραγματικά μου είναι αδιάφορο το χρώμα, νομίζω ότι είνα μια χαρά, αλλά και το μάυρο πάλι μια χαρά είναι
τώρα η απόλυτη μου άποψη είναι ταιριάζει πρισσότερο σε γυναίκες και σε τρεντυ άτομα, σε έμενα δεν θα έλεγα ότι μου ταιριάζει αλλά ήθελα άμεσα 32αρι και άμα μπορούσα και 64αρι πάλι θα το έπαιρνα....

αλλά ίσως να έχει και καλύτερη μεταπωλητική αξία σαν μεταχειρισμένο το λευκό

#339   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 31/07/2009 - 22:14

καλωριζικο μου μολις γυρισα σπιτι .
Αναρτημένη εικόνα

εχουν μεινει ακομη 2 16gb και 1 λευκο 32gb στον ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.οποιος προλαβει αυριο πρωτος τον κυριο ειδε.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 31/07/2009 - 22:19

#340   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 22:14

πραγματικά μου είναι αδιάφορο το χρώμα, νομίζω ότι είνα μια χαρά, αλλά και το μάυρο πάλι μια χαρά είναι
τώρα η απόλυτη μου άποψη είναι ταιριάζει πρισσότερο σε γυναίκες και σε τρεντυ άτομα, σε έμενα δεν θα έλεγα ότι μου ταιριάζει αλλά ήθελα άμεσα 32αρι και άμα μπορούσα και 64αρι πάλι θα το έπαιρνα....

αλλά ίσως να έχει και καλύτερη μεταπωλητική αξία σαν μεταχειρισμένο το λευκό

χμμμ μαλιστα!...
καλοριζικο λοιπον!

#341   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 23:00

η άποψή μου είναι ότι όποιος πραγματικά ήθελε ένα iphone από τη vodafone το έχει σήμερα στα χέρια του

1. από το site δεν γινόταν προκράτηση αλλά απλά ενημέρωση διαθεσιμότητας, άρα το e-mail είναι απόλυτα σωστο (λέει ότι το κινητό ήρθε αλλά εξαντλήθικε)
2. αυτό που το ήθελε πραγματικά και έκανα προκράτηση σε κατάστημα σήμερα το παρέλαβε ή θα είναι εκεί γι ακόμη 2 ημέρες

άρα θεωρώ όλη την γκρίνια για το ότι έχουν και δεν μου το δίνουν άκυρη, τουλάχιστον για τη vodafone

προσωπικά υπάρχουν άλλα δύο iphone που με περιμένουν μέχρι τη δευτέρα από άλλα καταστήματα που είχα κάνει προκράτηση και δεν θα πάω να τα παραλάβω (16αρι μαύρο - 32αρι λευκό)

επίσης στο κατάστημα που πήρα σήμερα το iphone μου είχα κάνει κράτηση 16αρι μαύρο που με περίμενε και πήρα τελικά 32αρι λευκό
άρα το 16αρι είναι free

θεωρώ ότι από τρίτη όποιος θέλει πάλι βρίσκει.....αν και αύτιο πάλι θεωρώ ότι βρίσκει

τώρα όσον αφορά το δεύτερο πρωτοσέλιδο του iphonehellas για τη διαθεσιμότητα, πρώτη φορά θα αμφισβητίσω τα λεγόμενά του site, για ένα και μόνο λόγω, γιατί τα ίδα με τα μάτια μου τα κομμάτια στα καταστήματα, καθώς και τα δελτία αποστολής σε 5 καταστήματα vodafone θεσσαλονίκης και περιφέρειας

όλα είχαν minimum 5 κομμάτια

γενικώς όμως θα αναγνωρίσω ότι μέσα στον αύγουστο θα υπάρξουν κενά στη διάθεσή του.

Το προβλημα τελικά ίσως να δημιουργήθηκε από τις προκρατήσεις! Σήμερα πήγα σε 7 καταστηματα vodafone 1 πλαισιο 1 oteshop και 2 γερμανους...και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα στην Αττική πήρα τηλεφωνο.

Και αυτοπροσώπως και δια τηλεφώνου στο πλαίσιο το έδιναν ΜΟΝΟ με ΝΕΑ συνδεση (εγω ήθελα ανανέωση και δε μου το εδιναν).

Στις βονταφον αμα έκανε ο καθένας απο 15 προκρατήσεις πως να μην είμαι νουμερο 20 στη λίστα σε 3 από τα 5 καταστήματα που έκανα και έγω προκράτηση. Βασικά αυτό ήταν το λάθος της βονταφον. Επετρεψε πολλαπλες προκρατήσεις και δημιούργησε πλασματική έλλειψη!
Και φιλε γαλιλαιο ΔΕΝ μπορουσε να πάρει όποιος ήθελε σήμερα το iphone. Σε εμένα και σε πολλους άλλους με προκράτηση δεν ήρθε ποτέ μήνυμα γιατι εσυ και αυτοί που τελικά πήραν έχουν αλλα 5 να τους περιμένουν...Κάποιοι ίσως να πήραν και πάνω απο ένα μήνυμα για το ότι είναι έτοιμη η συσκευή τους!!! Εμείς και τουμπες να κάναμε iphone δε θα παίρναμε!

υ.γ. χωρις παρεξηγηση, με γεια το iphone! :)

Τελευταία επεξεργασία από: harishadji, 31/07/2009 - 23:01

#342   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 23:24

καμία παρεξήγηση

και αν γίναν πολλαπλές προκρατήσεις τη τρίτη λίγουν μιας και είναι τριών ημερών η κράτηση

εγώ προσωπικά είχα κάνει μια κανονική κράτηση με την ανακοίνωση πριν ένα μήνα και τια άλλες δύο προκρατήσεις τις έκανα εχθές το πρωί τη μία σε περιφερειακή πόλη και επίσης εχθές το πρωί στη Θεσσαλονίκη σε άλλο κατάστημα από το αρχικό, ενώ σημερα στι τσιμισκί μου το δίναν άλλα δύο βονταφον χωρίς να τους έχω κάνει προκράτηση, πάντα σε όλα με δικιά μου παρουσία και καθως πρέπει συμπεριφορά πελάτη.

#343   imanos

imanos

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 31/07/2009 - 23:25

Το προβλημα τελικά ίσως να δημιουργήθηκε από τις προκρατήσεις! Σήμερα πήγα σε 7 καταστηματα vodafone 1 πλαισιο 1 oteshop και 2 γερμανους...και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα στην Αττική πήρα τηλεφωνο.

Και αυτοπροσώπως και δια τηλεφώνου στο πλαίσιο το έδιναν ΜΟΝΟ με ΝΕΑ συνδεση (εγω ήθελα ανανέωση και δε μου το εδιναν).

Στις βονταφον αμα έκανε ο καθένας απο 15 προκρατήσεις πως να μην είμαι νουμερο 20 στη λίστα σε 3 από τα 5 καταστήματα που έκανα και έγω προκράτηση. Βασικά αυτό ήταν το λάθος της βονταφον. Επετρεψε πολλαπλες προκρατήσεις και δημιούργησε πλασματική έλλειψη!
Και φιλε γαλιλαιο ΔΕΝ μπορουσε να πάρει όποιος ήθελε σήμερα το iphone. Σε εμένα και σε πολλους άλλους με προκράτηση δεν ήρθε ποτέ μήνυμα γιατι εσυ και αυτοί που τελικά πήραν έχουν αλλα 5 να τους περιμένουν...Κάποιοι ίσως να πήραν και πάνω απο ένα μήνυμα για το ότι είναι έτοιμη η συσκευή τους!!! Εμείς και τουμπες να κάναμε iphone δε θα παίρναμε!

Ετσι ακριβώς είναι ~ ΔΕΝ μπορουσε να πάρει όποιος ήθελε σήμερα το iphone !!!
Ίσως είμασταν και ολίγο άτυχοι :(

#344   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 23:29

καμία παρεξήγηση

και αν γίναν πολλαπλές προκρατήσεις τη τρίτη λίγουν μιας και είναι τριών ημερών η κράτηση

εγώ προσωπικά είχα κάνει μια κανονική κράτηση με την ανακοίνωση πριν ένα μήνα και τια άλλες δύο προκρατήσεις τις έκανα εχθές το πρωί τη μία σε περιφερειακή πόλη και επίσης εχθές το πρωί στη Θεσσαλονίκη σε άλλο κατάστημα από το αρχικό, ενώ σημερα στι τσιμισκί μου το δίναν άλλα δύο βονταφον χωρίς να τους έχω κάνει προκράτηση, πάντα σε όλα με δικιά μου παρουσία και καθως πρέπει συμπεριφορά πελάτη.

Θεσσαλονίκη όντως θα ταν καλύτερα τα πράγματα, εδω Αττικη έγινε της πόπης! Και γω έκανα 1 προκράτηση προ 10 ημερών (και έμαθα σήμερα πως ήμουν νουμερο 24 στη λίστα, σκέψου υπήρχε άνθρωπος που έκανε προκρατηση με την ανακοίνωση ότι θά βγει από τον Δεκέμβριο του 2008!!!!!) και άλλες 2 σήμερα. Μόνο σε μια είμαι σε καλή θέση 4 στη σειρα! Α και δεν είναι για 3 μερες εμενα μου το έβαζαν για 1 βδομάδα. Τεσπα ασκοπα ολα αυτά πλεον τουλάχιστον προσωπικα γιατι το πήρα ονλαιν πριν βγει το "Μη διαθέσιμο απόθεμα". :)

Τελευταία επεξεργασία από: harishadji, 31/07/2009 - 23:30

#345   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 23:34

Θεσσαλονίκη όντως θα ταν καλύτερα τα πράγματα, εδω Αττικη έγινε της πόπης! Και γω έκανα 1 προκράτηση προ 10 ημερών (και έμαθα σήμερα πως ήμουν νουμερο 24 στη λίστα, σκέψου υπήρχε άνθρωπος που έκανε προκρατηση με την ανακοίνωση ότι θά βγει από τον Δεκέμβριο του 2008!!!!!) και άλλες 2 σήμερα. Μόνο σε μια είμαι σε καλή θέση 4 στη σειρα! Α και δεν είναι για 3 μερες εμενα μου το έβαζαν για 1 βδομάδα. Τεσπα ασκοπα ολα αυτά πλεον τουλάχιστον προσωπικα γιατι το πήρα ονλαιν πριν βγει το "Μη διαθέσιμο απόθεμα". :)

ακόμη και τώρα που έκανα δοκιμές το online ¨εχει διαθεσιμότητα.....
αν τελικά έχει πρόβλημα στείλε pm να σου δώσω κάποια απο τα δικά μου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7