Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   Dimsk

Dimsk

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/08/2009 - 18:02

Σε ποιά πόλη?

thessaloniki

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 18:08

Στο Oteshop στην Πατησίων, έχει συσκευές! Μόλις πήρα το 32άρι Λευκό. Πάρτε τηλ να ρωτήσετε, πάντως πριν μια ώρα που πήγα, είχε.

Καλορίζικο φίλος!
Αχ δεν την παλέυουμε...

#513   couver

couver

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/08/2009 - 19:06

μολις εγινα κατοχος ενος iphone 32 gb απο το κατστημα στην κηφισια,μετα απο πολυ πιεση μου το δωσαν με ανανεωση συνδεσης.και απ οτι ειδα στα ντουλαπια τους ειχαν αρκετα,αλλα απ οτι μου ειπαν θα αργησουν να φερου αλλα μου ειπαν περιπου 2 βδομαδες και οτι υπαρχει λιστα αναμονης!

#514   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 19:09

Ρε πέδες, μπράβο σας και καλορίζικα, αλλά μην κάθεστε και λέτε μονο ότι πήρατε το iphone.
Πες και την πόλη... μπάς και μπορέσουμε να πάρουμε και εμείς κανένα.

#515   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 04/08/2009 - 20:59

Ρε παιδιά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.Πέρσι το έφερε μόνο η Vodafone και έτσι είχε αρκετά κομμάτια.Φέτος το φέραν πέντε διαφορετικά μαγαζιά που είναι: Vodafone,Cosmote,Γερμανός,Ote Shop,Plaisio.Αυτό σημαινεί πως φέτος μπορεί να φέρανε τα ίδια κομμάτια αλλά τα μοιράστηκαν 5 διαφορετικά μαγαζιά από το 1 μαγαζί που ήταν πέρσι.
Όπως και να έχει το περιμένω και εγώ και μόλις το πάρω σκέφτομαι να κάνω και κανένα ελληνικό βιντεάκι στο youtube.

#516   redcell

redcell

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 21:15

πηγα πλαίσιο Αγ. παρασκευης πριν 3 ωρες. ο υπάλληλος αρνήθηκε να μου το πουλήσει χωρις συμβολαιο βοδαφον.
του είπα οτι αυτο είναι παράνομο και θα το καταγγείλω και έφυγα.... και θα το κάνω αύριο.

#517   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/08/2009 - 21:35

Ρε παιδιά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.Πέρσι το έφερε μόνο η Vodafone και έτσι είχε αρκετά κομμάτια.Φέτος το φέραν πέντε διαφορετικά μαγαζιά που είναι: Vodafone,Cosmote,Γερμανός,Ote Shop,Plaisio.Αυτό σημαινεί πως φέτος μπορεί να φέρανε τα ίδια κομμάτια αλλά τα μοιράστηκαν 5 διαφορετικά μαγαζιά από το 1 μαγαζί που ήταν πέρσι.
Όπως και να έχει το περιμένω και εγώ και μόλις το πάρω σκέφτομαι να κάνω και κανένα ελληνικό βιντεάκι στο youtube.

Η διαφορά με φέτος είναι ότι η διάθεση στην Ελλάδα δυστυχώς συνέπεσε με παγκόσμια έλλειψη συσκευών.

πηγα πλαίσιο Αγ. παρασκευης πριν 3 ωρες. ο υπάλληλος αρνήθηκε να μου το πουλήσει χωρις συμβολαιο βοδαφον.
του είπα οτι αυτο είναι παράνομο και θα το καταγγείλω και έφυγα.... και θα το κάνω αύριο.

Δεν θα έχει βάση η καταγγελία σου, το Πλαίσιο και η Vodafone έχουν πλήρη ελευθερία να διαθέσουν τις συσκευές όπως αυτοί θέλουν. Ειδικά όταν έχουν πολλαπλάσιες προκρατήσεις από συσκευές.

Η Vodafone επισήμως λέει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αυτή η σειρά δεν είναι η σειρά με την οποία κάναμε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος απαραίτητα. Είναι γενικά, προτεραιότητα, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νέες συνδέσεις και φορητότητες έχουν προτεραιότητα για την εταιρία.

Πράγμα απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς το σχεδόν μηδαμινό κέρδος που έχουν από την συσκευή. Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την συσκευή ως τρόπο προσέλκυσης καινούριων πελατών.

#518   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/08/2009 - 21:38

παιδία αυτό το 3gs το κάνατε σείριαλ,έλεος δηλ....συγκεντρώστε τα μαγαζία που το έχουν για να τελείωνουμε με αυτο το θέμα

#519   gtpaonik

gtpaonik

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 21:44

την παρασκευη που μας περασε το πηρα και εγω απο τα κεντρικα της cosmote στην Λαρισα.Ενα μαυρο 16αρι.
Το πηρα με νεα συνδεση.Ρωτησα την πωλητρια και μου ειπε οτι ειμαι ο δευτεροσ που το παιρνει και εχει αλλα 2 στην αποθηκη ενα μαυρο 16αρι και ενα 32αρι ασπρο.

#520   StavrosS

StavrosS

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 21:52

Τελικά μετά από online παραγγελία από vodafone.gr το Σάββατο βράδυ, μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι με courier και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού δεν με είχαν ενημερώσει πότε θα έρθει. Μπράβο στο online τμήμα της Vodafone! Είμαι επιτέλους κάτοχος ενός μαύρου 32gb Iphone 3gSSSSSSSSSSSSSSS!!!

#521   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/08/2009 - 22:01

Τελικά μετά από online παραγγελία από vodafone.gr το Σάββατο βράδυ, μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι με courier και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού δεν με είχαν ενημερώσει πότε θα έρθει. Μπράβο στο online τμήμα της Vodafone! Είμαι επιτέλους κάτοχος ενός μαύρου 32gb Iphone 3gSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Με γειές!

Πλάκα στην πλάκα, δεν ξέρω αν κάποιος από τους Moderators έχει καταφέρει να το αποκτήσει. Διαψεύστε με αν σφάλλω.

#522   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 22:21

Kαλά θα τρελλαθούμε. Γιατί όσοι κάνανε απο το site της vodafone τους ήρθε μέσα σε 3 μέρες?

#523   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/08/2009 - 22:26

Με γειές!

Πλάκα στην πλάκα, δεν ξέρω αν κάποιος από τους Moderators έχει καταφέρει να το αποκτήσει. Διαψεύστε με αν σφάλλω.

Ο "epaminos" πάντως το έχει! :P

#524   nikos36900

nikos36900

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 22:52

Εσύ πλήρωσες με κάρτα η αντικαταβολή;

#525   couver

couver

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 23:44

Ρε πέδες, μπράβο σας και καλορίζικα, αλλά μην κάθεστε και λέτε μονο ότι πήρατε το iphone.
Πες και την πόλη... μπάς και μπορέσουμε να πάρουμε και εμείς κανένα.

φιλε ειναι στην αθηνα,κηφσια το καταστημα απο οπου το πηρα!και απλα ειδα αρκετες συσκευες για αυτο ενημερωνω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες