Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/08/2009 - 11:27

Στο σιτε του οτεσοπ μπορείς να το αγορασεις με πιστωτική και στο στέλνουν με κουριερ σε 2 εργάσιμες μερες στο σπιτι σου. Απλα!!! (αν και θα μπορούσε να ειχε και αλλο τρόπο πληρωμής) τέλος πάντων.

Και ας κρατήσουν τις συσκευές η βοδαφον και το πλαίσιο να τις.....
Άντε γεια!

Απο οτεσοπ ξερω φιλε μου.Υπαρχει λογος ομως που το θελω απο τον γερμανο η την βονταφον.Θελω να το παρω με νεα συνδεση :mad:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 11:32

Αφου τον Γερμανο τον εχει η Κοσμοτε... Λαθος λεω?

#618   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 11:42

Ε ναι το ξερω οτι συνεργαζονται και?
Αυτο θελω να το παρω απο βοντα η απο γερμανο ετσι ωστε να κανω συνδεση κοσμοτε :rolleyes:

#619   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/08/2009 - 11:57

Το έβαλα στις αγγελίες για πώληση. Ελπίζω να μην το δώσουν μέχρι το μεσημέρι.

Τελικά το τηλέφωνο πουλήθηκε οπότε μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα

#620   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 07/08/2009 - 12:27

Επειδη ειμαι απο Κεφαλονια αν το παραγγειλω απο ενα καταστημα vodafone θα μου ερθει πιο γρηγορα ή δεν εχει νοημα να το κανω;Γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει κανενα ακομα και περιμενουν τις επομενες βδομαδες.Λετε να το εχω πριν το 15αυγουστο;;;

#621   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:53

Σημερα στις 3:30-5:30 θα γινω και εγω ενας πανευτυχης κατοχος του νεου Iphone 3G S 16GB White... Θα κανω unboxing video, κανονιστε ολοι να κανετε rating 5!!! :D

#622   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:57

Επειδη ειμαι απο Κεφαλονια αν το παραγγειλω απο ενα καταστημα vodafone θα μου ερθει πιο γρηγορα ή δεν εχει νοημα να το κανω;Γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει κανενα ακομα και περιμενουν τις επομενες βδομαδες.Λετε να το εχω πριν το 15αυγουστο;;;

Εδω για Σαλόνικα δεν ξέρουμε τι πέζει για Κεφαλονιά θα ξέρουμε...

#623   aceberg

aceberg

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 15:33

Το πήρα!!! Γύρισα όλα τα καταστήματα OTESHOP αλλά τελικά έγινε δικό μου και τα στοιχεία που μάζεψα σχετικά με τη διαθεσιμότητα τα μοιράζομαι μαζί σας.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Θα έχουν παραλαβές iPHONE την Τετάρτη. Προς το παρόν δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα.

ΑΘΗΝΑ: Φιλλελήνων θα έχουν μετά τις 15 Αυγούστου. Σταδίου κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να ξέρουν πότε ακριβώς. Σόλωνος κρατάνε ονόματα σε λίστα αναμονής. Χαριλάου Τρικούπη θα έχουν παραλαβή την Τρίτη. Στα υπόλοιπα καταστήματα δεν ξέρουν πότε θα έχουν παραλαβή ή δε λένε. Τέλος και δώστε προσοχή: 1 Λευκό 32GB στο κατάστημα της οδού Αθηνάς και υπάρχουν μερικά διαθέσιμα στο κατάστημα της Καρόλου και 16αρια και 32αρια και στα δύο χρώματα.

Ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Γεια σας... :)

#624   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 15:48

Unboxing video soon...

Συνημμένα αρχεία

#625   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/08/2009 - 16:14

Πήρε και την βάση τελικά μπράβο. Καλορίζικο φίλε να το χαίρεσαι

#626   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 16:23

Ευχαριστω. Πριν λιγο τελειωσα το βιντεο.. Σε καποια σημεια αργουσα λιγο επειδη ημουν πολυ excited και δεν ηξερα και πως να ανοιξω μιας και ηταν το πρωτο Iphone μου...

Εβαλα το Iphone στο dock και φορτιζει μια χαρα... Αυτο που λετε οτι πρεπει να το αφηνουμε να φορτισει μεχρι το 100% και μετα να το βγαλουμε και θα ειναι οκ.. Που λεει ποσοστο?? Το μονο που βλεπω ειναι το μικρο σημα που δειχνει οτι φορτιζει..

Κανεις δεν απανταει? :S Απλα θα πρεπει να δω το μικρο σημα που δειχνει οτι ειναι πληρες φορτισμενο?? Αν ηταν ποσοστο θα ηξερα πανω κατω ποτε θα τελειωσει, ενω ετσι...

IPH: ΕΠΙΣΗΣ Off-topic!!

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 08/08/2009 - 10:54
Merged 3 Posts

#627   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/08/2009 - 18:14

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι υπάρχει συγκεκριμένη συσκευή για σένα τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή όπως όλοι μας μέχρι τον Σεπτεμβρίο :(

#628   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 18:16

Επισης τωρα κοιταξα και δειχνει το εικονιδιο που ειναι οταν ειναι φορτισμενο.. Το φορτιζω εδω και μια ωρα και λιγο περισσοτερο μονο... Any ideas?

IPH: Οι περίπου 10 απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα μεταφέρθηκαν, οποιαδήποτε καινούργια απάντηση θα διαγραφέι. Για να μην διαμαρτύρεστε για τις διαγραφές, προσπαθήστε να παραμένετε στο θέμα. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο ανοίξτε ένα καινούργιο στην σωστή κατηγορία ή κάντε ένα search πρώτα. Δεν είναι μακριά.

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 08/08/2009 - 10:50
100% Off-topic...

#629   HarysLark

HarysLark

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 04:53

χαρη και εγω απο φλωρινα ειμαι.ξερεις τι παιζει αυτην την στιγμη με τον οτε κ την βοντα αν εχουν συσκευες για διωξιμο? ο γερμανοσ θα ξαναφερει απο 15 του μηνος παρτιδα?

κοιταξε φιλε ο γερμανος θα φερει μεχρι της 15...απλα καλα θα κανεις να περασεις να κανεις μια κρατηση!για τους αλλους δεν ξερω...με βοντα δεν ασχολουμαι...αθλιοι!

Τελευταία επεξεργασία από: HarysLark, 08/08/2009 - 04:54

#630   dionios

dionios

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/08/2009 - 08:45

ναι ρε πρωτα θα δω γερμανο κια οτεσοπ και μετα βοντα στην χειροτερη περιπτωση. οταν ηθελαλ το 3g δεν μου το διναν συσκευη παρα μονο σνυδεση και το ειχα παρει απο σιατιστα με αντικαταβολη...φαντασου :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες