Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   geoko86

geoko86

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/08/2009 - 04:03

Παιδιά κ γω τα ίδια με σας περνάω. Το 3GS ακόμα δεν το χω στα χέρια μου λόγω όπως ξέρουμε όλοι της περιορισμένης διαθεσιμότητας του. Εγώ φανταστείτε ότι έχω κ γνωστούς υπαλλήλους φιλαράκια σε καταστήματα της vodafone κ μου λέγανε ότι με το που θα έρθει το πρώτο 16αρι άσπρο θ σε ειδοποιησουμε. Περίμενα παρόλα αυτά δυο βδομάδες. Το κορυφαίο πριν με πάρει τηλ η φίλη μου με πήραν από την vodafone ένα ωραίο πρωί κ μου λένε ότι θα μου στείλουν το 16αρι το αδπρο για το οποίο ενδιαφερομαι κ χω συμπληρώσει φόρμα με courier στο σπίτι εντελώς δωρεάν!!!! Δηλαδή την συσκευή δεν θα τη πληρώσω καθόλου!!! Παράξενο...! Βέβαια καλός πελάτης της εταιρείας καθώς με την επιδότηση κ με το προγράμμα iPhone που έχω (350´ κ 150 μνμ) πλήρωναν μόνο 50 ευρώ. Βέβαια για την επιδότηση ζήτησα αύξηση και μου την ανεβασανε στα 279 ευρώ. Όταν πήρε η vodafone για την συσκευή μου είπε την αρχική επιδότηση δηλ. 170 ευρώ περίπου, μου την ξαναμειωσαν δηλαδή....τώρα απλώς περιμένω να δω τι θα γίνει!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   daneos

daneos

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2009 - 08:09

Αντε καλορίζικο φίλε! Το ίδιο έκαναν κ σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα.
Όντως δε θα πληρώσεις τίποτα, θα το πάρεις δωρεάν!

#708 Guest_puntakias_*

Guest_puntakias_*

Δημοσίευση 17/08/2009 - 10:05

Καλημέρα σας !! ,

μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone 3GS 16GB Μαύρο και ναι !! δεν πλήρωσα φράγκο!! (με πήραν και μένα την προηγούμενη εβδομάδα από τα κεντρικά της Vodafone όπως τον φίλο geoko86) .

#709   Aggelos

Aggelos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2009 - 20:52

φίλε μου τί εννοείς το πήρες δίχως να πληρώσεις φράγκο ??? φαντάζομαι εννοείς δεν πλήρωσες έξοδα αποστολής..?

#710   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 17/08/2009 - 23:05

Εννοεί πως είχε εποδότηση 569 ευρώ(ή παραπάνω) και το πήρα δωρεάν.
Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ότι και να πάρεις από το Vodafone.gr (ακόμα και 1 ευρώ πράγμα)

#711   nikos.pi

nikos.pi

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 05:14

καλημερα ηρθε παρασκευη 3gs, παραγγελια απο οτεσοπ μεσω νετ!!!

#712   redcell

redcell

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/08/2009 - 08:51

παρειγγειλες και ήρθε σε δυο μέρες;

Λοιπον
1- μπήκα στο site oteshop στις 16:00 και έκανα την παραγγελία
2- Στις 18:00 με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση
3- Την επόμενη στις 09:05 ειχα τη συσκευη στα χερια μου!

Δηλαδη 17 ωρες μετα την παραγγελία!!! Αυτο βεβαία με λιγο παρακάλι διοτι το απόγευμα εφευγα για διακοπές. Κανονικά μου ειχαν πει παραλαβή μετα απο 2 εργάσιμες.
Αυτα

Sorry για την καθυστέρηση.... έλειπα για διακοπές :)))
Α και μετα απο 3 μερες με πηραν τηλεφωνο απο ενα γερμανο και ενα αλλο οτεσοπ που ειχα αφησει το τηλεφωνο μου να παω να παραλαβω την συσκευη που ειχα παραγγείλει. Ακυρωσα την παραγγελία βεβαίως..
υπόψιν οτι εχω αφήσει τα στοιχεια μου σε τρια καταστήματα βοδιαφον... ακόμα περιμένω...
Επισης μιλησα με προισταμενο της βοδαφον και το παραδεχτείτε οτι αυτο με τα συμβόλαια ειανι παρανομο, το ξερουν και οι ιδιοι και επισης ξερει απο πρώτο χερι, πόσοι ειναι δυσαρεστημένοι και τους βριζουν συνεχεια... Λογια του ιδιου ειανι. Εγω σταματαω..

#713   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 09:57

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ότι και να πάρεις από το Vodafone.gr (ακόμα και 1 ευρώ πράγμα)

Εμενα παντως ο puntakias μου ειπε οτι ειχε επιδοτηση 200 Ευρω και τον ρωτησε αν ετσι κερδισε 369 Ευρω και μου ειπε ναι... :o

#714 Guest_puntakias_*

Guest_puntakias_*

Δημοσίευση 18/08/2009 - 10:00

Καλημέρα ακριβώς αυτό εννοούσα , με την διαφορά όμως ότι είχα 200€ επιδότηση τα υπόλοιπα τα έβαλε η Vodafone,ο ApoelAdreas γνωρίζει την περίπτωση !!

Τελευταία επεξεργασία από: puntakias, 18/08/2009 - 10:03

#715   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 18/08/2009 - 11:40

Καλημέρα ακριβώς αυτό εννοούσα , με την διαφορά όμως ότι είχα 200€ επιδότηση τα υπόλοιπα τα έβαλε η Vodafone,ο ApoelAdreas γνωρίζει την περίπτωση !!

Ζήτησες επανεξέταση και σου προστέθηκαν;Τι έκανες;

Επίσης να πω πως σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Ηράκλειο Κρήτης και θα έλεγα ότι είχε πολλά κομμάτια!!Τους ρώτησα και μου είπαν μόνο με νέα σύνδεση.Επειδή ήμουν πολλή ώρα μέσα στο κατάστημα(θα καταλάβετε ποιο κάτω γιατί ήμουν πολλή ώρα μέσα) είδα πως όταν έπαιρναν άνθρωποι άλλο κινητό(όχι το iPhone 3GS) τους ρωτούσαν θέλετε με νέα σύνδεση;Λέγαν όχι και τους ξαναρωτούσαν σε κάποιο προγραμματάκι να το πάρετε ποιο φθηνά.
Εντάξει ρε Πλαίσιο θες να μπεις και στον χώρο των κινητών αλλά όχι και έτσι.
Να προσθέσω πως από εξυπηρέτηση παίρνουν 0 μιας και όλοι πήγαιναν έξω και κάπνιζαν.Μια στιγμή το κατάστημα δεν είχε κανέναν μέσα για εξυπηρέτηση (για αυτό άργησα να φύγω από εκεί) :o

Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 18/08/2009 - 11:44

#716 Guest_puntakias_*

Guest_puntakias_*

Δημοσίευση 18/08/2009 - 11:52

Ζήτησες επανεξέταση και σου προστέθηκαν;Τι έκανες;

Επίσης να πω πως σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Ηράκλειο Κρήτης και θα έλεγα ότι είχε πολλά κομμάτια!!Τους ρώτησα και μου είπαν μόνο με νέα σύνδεση.Επειδή ήμουν πολλή ώρα μέσα στο κατάστημα(θα καταλάβετε ποιο κάτω γιατί ήμουν πολλή ώρα μέσα) είδα πως όταν έπαιρναν άνθρωποι άλλο κινητό(όχι το iPhone 3GS) τους ρωτούσαν θέλετε με νέα σύνδεση;Λέγαν όχι και τους ξαναρωτούσαν σε κάποιο προγραμματάκι να το πάρετε ποιο φθηνά.
Εντάξει ρε Πλαίσιο θες να μπεις και στον χώρο των κινητών αλλά όχι και έτσι.
Να προσθέσω πως από εξυπηρέτηση παίρνουν 0 μιας και όλοι πήγαιναν έξω και κάπνιζαν.Μια στιγμή το κατάστημα δεν είχε κανέναν μέσα για εξυπηρέτηση (για αυτό άργησα να φύγω από εκεί) :o

Επειδή έχω λίγο δουλίτσα σου κάνω Paste αυτό που απάντησα και στον ApoelAdreas εχθές σε αντίστοιχη ερώτηση ''Για να είμαι ειλικρινής , γκρίνιασα λίγο για την επιδότηση , τους ''απείλησα'' εμέσος ότι θα πάω προς cosmote μεριά + ότι ήμουν πρώην υπάλληλος της vodafone και άπειρα χρόνια καλοπληρωτής συνδρομητής τους , θέλεις κι άλλα ? ''

#717   remali

remali

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/08/2009 - 16:34

Καλησπερα στο forum

πρωτη φορα γραφω αν και ειμαι τακτικος επισκεπτης :)
πηρα αφορμη να γραψω επειδη απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του 3gs 16 GB.το ειχα παραγγειλει την τεταρτη απο το σαιτ της vodafone οταν ηταν για το διαστημα μιας ωρας διαθεσιμο.και μου ηρθε σημερα μεσω κουριερ.
το μονο προβλημα ειναι οτι μαυρο το παρηγγειλα,λευκο μου ηρθε :blink:

#718   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 17:03

Σοβαρα μιλας??? Τους πηρες τηλ?

#719   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 17:16

Μόλις με πήραν από Γερμανό στην Λυκόβρυση, τηλ. 210 2855602 ότι παραλάβανε κάποια κομμάτια. Εγώ είχα κάνει κράτηση το λευκό 32άρη, οπότε πάρτε τηλ.

#720   aiakos

aiakos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 17:43

Ειχα κανει κρατηση στις 3-8-2009. Το πρωι με πηραν απο τον Γερμανό Πειραια να παω να το παραλαβω (32 μαυρο) και το εχω στα χερια μου. Εχω μεινει αφωνος...... ειναι καταπληκτικό.....!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες