Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   iWiSe

iWiSe

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/09/2009 - 14:46

Μετα απο ενα μηνα και μια μερα αναμονης το Σαββατο παρελαβα το μηλαρακι μου απο το γερμανο... ειναι απιστευτο και για να σπασει και το γουρι του εκανα και μια γρατζουνια στην οθονη! χαχαχαχαχα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/09/2009 - 17:21

Για το "μάτι" μάλλον το έκανες! :)

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 21/09/2009 - 17:22

#963   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2009 - 18:08

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή, καμία εντελώς πληροφορία για το πότε θα φέρουν πάλι iPhone 3GS... δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα, έχω βαρβάτη επιδότηση και πούλησα το 3G μου για να πάρω το 3GS και έμεινα με το π... στο χέρι Εν τω μεταξύ είμαι mobileme user και έχω ξεβολευτεί εντελώς χωρίς το iPhone

#964   iWiSe

iWiSe

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2009 - 21:32

Για το "μάτι" μάλλον το έκανες! :)

ναι μπραβο... τι εγραψα εγω.. πφφφφ... :P :P

#965   macgoras

macgoras

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 00:04

Όποιος θέλει iphone 3Gs και είναι Θεσσαλονίκη, το oteshop στη Βασ.Όλγας, λίγο πριν την Μπότσαρη, έχει τουλάχιστον 2 16άρια και 2 32ρια , όλα μαύρα διαθέσιμα (μεσημέρι Τρίτης 21-9-09).
Ήμουν εκεί όταν τα παραλάμβαναν.
Σπεύσατε!

#966   frisbi01

frisbi01

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 04:24

Απο βδομαδα σε βδομαδα με πηγαινουν από τις 28 Αυγούστου..απλα λένε στη vodafone οτι δεν τους στέλνουν.Εντωμεταξύ οι μέρες που μπορεί να κάνουν παραλλαβη ειναι Δευτέρα,Τετάρτη,Παρασκευή και εδώ και 10 μέρες περιμένω να καλυφθεί ένας αριθμός των....6 συσκευών πριν από εμένα για να πάρω κι εγώ τη συσκευή επιτέλους...λες και τους ζητάω χρήματα :P ..την επιδότησή μου θέλω να χαλάσω :S

#967   sconstan

sconstan

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 12:28

Παρασκευη απογευμα, μολις εβαλα παραγγελια ενα 32αρι 3GS στην oteshop.gr μεσω πιστωτικης. Λιγα λεπτα μετα μου ερχεται μηνυμα SMS απο την τραπεζα για την χρεωση της καρτας με το ποσο των 670€.

Επιβεβαιωση απο την oteshop.gr ακομη δεν εχω παρει (υποτιθεται οτι εντος μιας ωρας επιβαβαιωνεται η παραγγελια τηλεφωνικα). Επισης ειχα μιλησει με καποια κυρια εκει, λιγα λεπτα νωριτερα η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν ακομη 1-2 κομματια και αν βιαστω θα προλαβω (!?!) Ποιος το πιστευει;

Τελος παντων, θα περιμενω να δω τι θα γινει και θα σας πω.

Επανερχομαι, οπως υποσχεθηκα:

Η oteshop.gr συνεπεστατη! Με πηραν τηλεφωνο την περασμενη Παρασκευη, ουτε μια ωρα μετα που εβαλα την παραγγελια. Μου εκλεισαν ραντεβου για σημερα Τριτη 10.00-14.00 για να μου το παραδωσουν στην δουλεια.

Ημουν ετοιμος για την οποια απογοητευση.

Και πραγματι, στις 11.00 ηρθε ο κουριερ και μου το παρεδεωσε. Αψογα!

Εχω βαλει δικη μου καρτα SIM, το εχω ξεκλειδωσει, το εχω αναβαθμισει σε 3.1 εχω συγχρονισει μουσικη, applications, outlook data, τα παντα και δειτε τι ωρα ειναι αν δεν με πιστευετε, 1.25μμ.

Δεν ξερω αν εχουν αλλα κομματια αλλα αξιζει να το δοκιμασετε. Μην ασχολειστε με τα μαγαζια και ειδικα με την vodafone. Η vodafone ειμαι σιγουρος το χρησιμοποιει ως κραχτη για να βαλει τον κοσμο στο μαγαζι της και αφου σου σπασουν τα νευρα, να σε κατευθυνουν σε αλλη συσκευη που βγαζουν πιο πολυ κερδος.

Τελευταία επεξεργασία από: sconstan, 22/09/2009 - 12:29

#968   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 22/09/2009 - 12:52

λοιπον παιδια να σασ πω κατι εγω που μιλαω με μια φιλη που δουλευει στο οτε μπαινουν μεσα και βλεπουν που εχει τηλ. σε ποιεσ πολησ και ποσα δηλ ενα π.χ. χθεσ την ελεγα να μου παραγγειλει ενα μυλαρακι και μου λεει θα τουσ πω να μου στειλουν απο σαμο οτε και μου ελεγε και σαλονικι που εχει και και .... ο οτε εχει παιδια παντου και τα κανονιζουν τα καταστηματα εχουν ον λινε αποθηκη !! ειμαι σιγουροσ !

#969   Jackal

Jackal

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 12:52

Παιδιά, εγώ παράγγειλα από Γερμανό Κοζάνης on-line την παρασκευή 18/9 η ώρα 18:00 και η ώρα 20:00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω Σάββατο 19/9 για να το πάρω.

Είμαι από Κύπρο και ένας φίλος μου, πήγε και το παρέλαβε. Μου το έστειλε Κύπρο χτες και το περιμένω πως και πως....

Αυτό το κατάστημα σίγουρα θα είχε στοκ.

Να προτιμάται απομονωμένα καταστήματα (επαρχιών εννοώ) όχι των κεντρικών πόλεων γιατί αυτά έχουν πολλές παραγγελείες.

#970   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 13:11

Παιδιά, εγώ παράγγειλα από Γερμανό Κοζάνης on-line την παρασκευή 18/9 η ώρα 18:00 και η ώρα 20:00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω Σάββατο 19/9 για να το πάρω.

Είμαι από Κύπρο και ένας φίλος μου, πήγε και το παρέλαβε. Μου το έστειλε Κύπρο χτες και το περιμένω πως και πως....

Αυτό το κατάστημα σίγουρα θα είχε στοκ.

Να προτιμάται απομονωμένα καταστήματα (επαρχιών εννοώ) όχι των κεντρικών πόλεων γιατί αυτά έχουν πολλές παραγγελείες.

ναι αλλα αμα θελουν μπορουν να στο φερουν απο αλλα καταστηματα ολα εχουν ον λινε αποθηκη !! και σιγουρα του οτε επειδη ξερω απο γνωστη μου !

#971   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 13:53

Πηγαίντε στο oteshop.gr !!!!!!!!!!

#972   ilias80

ilias80

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 17:49

λοιπον παιδια να σασ πω κατι εγω που μιλαω με μια φιλη που δουλευει στο οτε μπαινουν μεσα και βλεπουν που εχει τηλ. σε ποιεσ πολησ και ποσα δηλ ενα π.χ. χθεσ την ελεγα να μου παραγγειλει ενα μυλαρακι και μου λεει θα τουσ πω να μου στειλουν απο σαμο οτε και μου ελεγε και σαλονικι που εχει και και .... ο οτε εχει παιδια παντου και τα κανονιζουν τα καταστηματα εχουν ον λινε αποθηκη !! ειμαι σιγουροσ !

τι ηθελες : μαθρο:: γιατι εγω σημερα πηρα απο τον οτε της σαμου ενα 32 gb ασπρο::: Ηταν αυτο που ήθελεσς?? Ειναι φοβερο και το ασπρο παιδια. Οποιος δεν βρισκει μαυρο αξίζει και το ασπρο!!!! Παντως ηταν το τελευταίο στον οτε!!! και μαυρο και ασπρο.

#973   sotpap

sotpap

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 00:29

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου! Για καλή μου τύχη έχει την 3.0.1 έκδοση... jb under serious thoughts!

#974   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 10:16

ολα τα οτε εχουν μην ανχωνεστε ! ειπαμε συνεργαζονται !

#975   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 10:26

Πηγαίντε στο oteshop.gr !!!!!!!!!!

Παράγγειλε φίλος από εκεί χθές, τον πήραν τηλ μετά απο 2 ώρες ότι ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ (!!!) και να μπει σε λίστα αναμονής... φυσικά ακύρωσε την παραγγελια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες