φιλε ακου επειδη τυχενει να γνωριζω πρεπει να θελει και ο αλλοσ να εξυπηρετησει αμα θελει μπαινει βλεπει που εχει στοκ και το παραγγελνει απο αλλο καταστημα δεν ειναι τιποτα ειναι στην κριση ου οτεσοπ ! σου λεω επειδη ετυχε να μιλησω και αυτα που σου λεω ειναι στανταρ ολα τακατστηματα εχουν τουλαχιστον ενα !Παράγγειλε φίλος από εκεί χθές, τον πήραν τηλ μετά απο 2 ώρες ότι ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ (!!!) και να μπει σε λίστα αναμονής... φυσικά ακύρωσε την παραγγελια...
iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 23/09/2009 - 11:17
Ad
Δημοσίευση 23/09/2009 - 13:27
Εκανα αιτηση προκρατησης του iphone 3GS στις 17 ιουλιου 2009 , στο υποκαταστημα της Vodafone Ιωαννινων (πλ. Δημοκρατιας), Μετα απο αναμονή 15 ημερών αρχισα τις επισκεψεις στο εν λογω υποκαταστημα αλλα χωρις αποτελεσμα, και ουτε βεβαια ποτε μου απαντησαν συγκεκριμενα για το ποια σειρα προτεραιοτητας εχω για την αποκτηση του iphone. Με απλα λογια με κοροιδευαν εν ψυχρω, με τα πολλα αποφασισα να παρω τηλεφωνο την vodafone στο 1399 , στις 4 Σεπτεμβριου, οπου μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βρουν την αιτηση προκρατησης , γιατι δεν εγινε ποτε η καταχωρηση της απο το υποκαταστημα Ιωαννινων και μετα απο προτροπη της υπαλληλου ξανακανω αιτημα προκρατησης μετα βεβαια απο την διαβεβαιωση οτι εντος 10 το πολυ ημερων θα ειχα την συσκευη. Στις 16 Σεπτεμβρη εκανα παλι τηλ. στο 1399 οπου απλα με ενημερωσαν οτι το "αιτημα μου διερευναται" περα βρεχει.....
Με τα πολλα μου είπαν οτι επρεπε να είχα κανει ανανεωση συμβολαιου πριν οπου θα επρεπε να γινει χρηση της επιδοτησης σαν προκαταβολη (επιδοτηση 333 ευρω)
Αφου βεβαια εκανα και αυτο με διαβεβαιωσαν οτι θα ψαξουν σε ολα τα υποκαταστηματα τις Ελλαδας για να βρουν και να μου δωσουν την συσκευη εντος 3- 4 ημερων.
Ματαια περιμενω, ματαια τους παιρνω τηλεφωνο, ματαια... και το χειροτερο με δουλευουν αγριως,,, Απαραδεκτη συμπεριφορα,, λες και μου κανουν και χαρη,,
Πιστευω οτι η VODAFONE εχει την χειροτερη εξυπηρετηση πελατων απο ολες τις αλλες εταιρειες κινητης στην ΕΥΡΩΠΗ.
Η συγκεκριμενη συσκευη iphone 3GS ειναι διαθεσιμη σε ολη την ευρωπη πλην VODAFONE Ελλαδας, Αλλα δυστυχως σε αυτη την χωρα δεν λειτουργει τελειως τιποτα , δεν υπαρχουν ελεγχοι, ανταγωνισμος, προστασια καταναλωτη, κ.τ.λ. με αποτελεσμα να λειτουργει ασυδοτα η συγκεκριμενη εταιρεια, πραγμα που δεν κανει στην υπολοιπη Ευρωπη οπου και κανονες υπαρχουν αλλα και εφαρμοζονται.
Δυστυχως για εμας τους Ελληνες ζουμε σε τριτικοσμικη και εντονα καθυστερημενη χωρα και ετσι μες καβαλανε οι καθε ειδους τυχαρπαστοι[/QUOTE]
Δημοσίευση 23/09/2009 - 14:34
AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ VODAFONE
Εκανα αιτηση προκρατησης του iphone 3GS στις 17 ιουλιου 2009 , στο υποκαταστημα της Vodafone Ιωαννινων (πλ. Δημοκρατιας), Μετα απο αναμονή 15 ημερών αρχισα τις επισκεψεις στο εν λογω υποκαταστημα αλλα χωρις αποτελεσμα, και ουτε βεβαια ποτε μου απαντησαν συγκεκριμενα για το ποια σειρα προτεραιοτητας εχω για την αποκτηση του iphone. Με απλα λογια με κοροιδευαν εν ψυχρω, με τα πολλα αποφασισα να παρω τηλεφωνο την vodafone στο 1399 , στις 4 Σεπτεμβριου, οπου μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βρουν την αιτηση προκρατησης , γιατι δεν εγινε ποτε η καταχωρηση της απο το υποκαταστημα Ιωαννινων και μετα απο προτροπη της υπαλληλου ξανακανω αιτημα προκρατησης μετα βεβαια απο την διαβεβαιωση οτι εντος 10 το πολυ ημερων θα ειχα την συσκευη. Στις 16 Σεπτεμβρη εκανα παλι τηλ. στο 1399 οπου απλα με ενημερωσαν οτι το "αιτημα μου διερευναται" περα βρεχει.....
Με τα πολλα μου είπαν οτι επρεπε να είχα κανει ανανεωση συμβολαιου πριν οπου θα επρεπε να γινει χρηση της επιδοτησης σαν προκαταβολη (επιδοτηση 333 ευρω)
Αφου βεβαια εκανα και αυτο με διαβεβαιωσαν οτι θα ψαξουν σε ολα τα υποκαταστηματα τις Ελλαδας για να βρουν και να μου δωσουν την συσκευη εντος 3- 4 ημερων.
Ματαια περιμενω, ματαια τους παιρνω τηλεφωνο, ματαια... και το χειροτερο με δουλευουν αγριως,,, Απαραδεκτη συμπεριφορα,, λες και μου κανουν και χαρη,,
Πιστευω οτι η VODAFONE εχει την χειροτερη εξυπηρετηση πελατων απο ολες τις αλλες εταιρειες κινητης στην ΕΥΡΩΠΗ.
Η συγκεκριμενη συσκευη iphone 3GS ειναι διαθεσιμη σε ολη την ευρωπη πλην VODAFONE Ελλαδας, Αλλα δυστυχως σε αυτη την χωρα δεν λειτουργει τελειως τιποτα , δεν υπαρχουν ελεγχοι, ανταγωνισμος, προστασια καταναλωτη, κ.τ.λ. με αποτελεσμα να λειτουργει ασυδοτα η συγκεκριμενη εταιρεια, πραγμα που δεν κανει στην υπολοιπη Ευρωπη οπου και κανονες υπαρχουν αλλα και εφαρμοζονται.
Δυστυχως για εμας τους Ελληνες ζουμε σε τριτικοσμικη και εντονα καθυστερημενη χωρα και ετσι μες καβαλανε οι καθε ειδους τυχαρπαστοι
Join the club:-)
Εγώ απλά σήμερα πήγα στο κατάστημα και τους είπα να ακυρώσουν την ανανέωση του συμβολαίου μου. Λογικά μέχρι αύριο θα έχει ακυρωθεί από ότι μου είπαν και την Παρασκευή την κάνω για Cosmote μαζί με το νουμεράκι μου και η V να πάει να .......
Τελευταία επεξεργασία από: SPB, 23/09/2009 - 14:34
Δημοσίευση 23/09/2009 - 14:36
φιλε ακου επειδη τυχενει να γνωριζω πρεπει να θελει και ο αλλοσ να εξυπηρετησει αμα θελει μπαινει βλεπει που εχει στοκ και το παραγγελνει απο αλλο καταστημα δεν ειναι τιποτα ειναι στην κριση ου οτεσοπ ! σου λεω επειδη ετυχε να μιλησω και αυτα που σου λεω ειναι στανταρ ολα τακατστηματα εχουν τουλαχιστον ενα !
μα λες να μην θέλουν να πουλήσουν? ο φίλος μου αφού του είπαν για αναμονή κλπ ΑΚΥΡΩΣΕ την παραγγελία. Αν είχαν, έστω και αλλού, θα του έλεγαν να του το φέρουν για να μην χάσουν την πώληση! αλλά δεν του ανέφεραν τίποτα τέτοιο... Ευτυχώς που είχε επιλέξει πληρωμή μέσω λογαριασμού ΟΤΕ και όχι μέσω πιστωτικής (που θα είχε χρεωθεί)!
Δημοσίευση 23/09/2009 - 21:09
Δημοσίευση 23/09/2009 - 22:18
Δεν νομιζω οτι φταινε οι εταιρειες εδω.Καλησπέρα. Ανήκω και εγώ στην ομάδα αυτών που έσπευσαν να πουλήσουν το iphone 3g για να πάρουν το 3GS. Περιττό να πω ότι ακόμα το περιμένω από τη Vodafone όπου το παράγγειλα σε τοπικό κατάστημα από αρχές Αυγούστου και έχω μείνει χωρίς κινητό... απαράδεκτη κατάσταση, απαράδεκτη συμπεριφορά και από το 1399 όπου πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είδα στο Oteshop οτι μπορείς να κάνεις παραγγελία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν διαθέσιμα τηλέφωνα. ξέρει κανείς τίποτα? Αν βρω θα έχω πρόβλημα επειδή έχω σύνδεση Vodafone? ευχαριστώ
Η apple ειναι η αιτία γιατι λειτουργει σαν μικρομαγαζο και δεν σεβεται το κοινο της βγαζοντας σε κυκλοφορια μια συσκευη χωρις να εχει επαρκεια να καλυψει την ζητηση.
Θα επρεπε να εχουν μαθει απο το 3G και να ειναι ετοιμοι.
Αφηνουν τοσο κοσμο χωρις συσκευη.
Φτιαξτε ενα mail διαμαρτυριας στην apple με τις υπογραφες ολων μας και κοινοποιηστε το σε ολα τα ευρωπαικα φορα.
Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αυτο το χαλι. Παντου σ ολη την Ευρωπη υπαρχει ελειψη. Στην Αιγυπτο εστειλαν μονο 150 κομματια.
Δημοσίευση 23/09/2009 - 23:32
Δεν νομιζω οτι φταινε οι εταιρειες εδω.
Η apple ειναι η αιτία γιατι λειτουργει σαν μικρομαγαζο και δεν σεβεται το κοινο της βγαζοντας σε κυκλοφορια μια συσκευη χωρις να εχει επαρκεια να καλυψει την ζητηση.
Θα επρεπε να εχουν μαθει απο το 3G και να ειναι ετοιμοι.
Αφηνουν τοσο κοσμο χωρις συσκευη.
Φτιαξτε ενα mail διαμαρτυριας στην apple με τις υπογραφες ολων μας και κοινοποιηστε το σε ολα τα ευρωπαικα φορα.
Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αυτο το χαλι. Παντου σ ολη την Ευρωπη υπαρχει ελειψη. Στην Αιγυπτο εστειλαν μονο 150 κομματια.
Η Αιγυπτος δεν ειναι ΕΥΡΩΠΗ ,.....
Σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ (πλην Ελλαδας ενοειται ) υπάρχει διαθεσιμοτητα αμεση,
π.χ. Ιταλια υπαρχει διαθεσιμοτητα και η παραγγελια εκτελειται εντος 3 (τριων) ημερων απο την παραγγελια , ακομα και απο το applestore ιταλιας, αρα απολυτα υπευθυνοι ειναι οι Ελληνες (καραγκιοζηδες) παροχοι...
Ελεος οχι αλλες δικαιολογιες απλα οι παροχοι στην Ελλαδα λειτουργουν ανεξελεγκτα , χωρις κανονες ανταγωνισμου, κανονες σεβασμου του πελατη, κανονες δεοντολογιας, κανονες σοβαροτητας, υπευθυνοτητας ,, οπως ολα αλλωστε σε αυτη την χωρα,,,
Αυτα δεν τα κανει η VODAFONE στην υπολοιπη εξεληγμενη Ευρωπη , παρα μονο στην μπανανια που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ,, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ............
Δημοσίευση 24/09/2009 - 11:43
Στις 4 Αυγούστου πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone για αναβάθμιση συσκευής. Μου είπαν ότι η επιδότηση που έχω είναι 65Ε κ τους είπα φυσικά ότι δεν είναι αρκετή γιατί ενώ έχω 30Ε πάγιο συνήθως πληρώνω 60 - 70. Μίλησα με κάποια υπεύθυνη απο την εξυπηρέτηση πελατών κ μου είπε ότι θα δεί τι μπορεί να κάνει κ θα με ειδοποιήσει. Μετά απο λίγες μέρες με κάλεσε κ μου είπε ότι δυστηχώς δεν μπορεί να αυξηθεί η επιδότησή μου! Της είπα ότι πάω να ανανεώσω για 4ο χρόνο, ότι συνέχεια ξεπερνάω κατα πολύ τον λογαριασμό μου, ότι συνέχεια πέρνω πολύ καλές συσκευές με πολύ μικρή επιδότηση (πέρισυ πήρα το 3G με 70Ε επιδότηση) κ αν γίνεται να το ξανακοιτάξει. Τελικά δεν έγινε τίποτα κ επειδή εκνευρίστηκα αφάνταστα (κ διάβαζα κ εδώ στο φόρουμ για κάτι περιπτώσεις που είχαν 50Ε επιδότηση κ τελικά τους το δίναν δωρεάν) κ ακύρωσα το συμβόλαιό μου! Λίγες μέρες μετά, αφότου έκανα το αίτημα για την ακύρωση, με καλούν απο τη Vodafone κ μου λένε ότι σε περίπτωση που έχω μετανιώσει κ θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, η επιδότηση που έχω είναι στα 130Ε. Της λέω ότι στο χαρτί της ακύρωσης έλεγε 65Ε, τώρα πως άλλαξε; Μου λέει ότι έγινε επανεξέταση κ λοιπά...
Της είπα ότι 15 Αυγούστου φέυγω στο εξωτερικό για σπουδές. Αν μπορείτε να μου το έχετε μέχρι τότε κ με λίγο καλύτερη επιδότηση θα το ανανεώσω. Τελικά μου είπε ότι για την επιδότηση δεν μπορεί να κάνει κάτι κ έτσι κ το ακύρωσα.
Μετά ήθελε να φέρει ο αδερφός μου τον αριθμό του με φορητότητα στη Vodafone (απο Cosmote) κ τη συσκευή να την πάρω εγώ. Επειδή εκνευρίζομαι κ μόνο που τα γράφω θα σας πω μόνο ότι έχει εδώ κ ένα μήνα που μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με κάποιον απο την Vodafone (έχω μιλήσει με όλους απο το τμήμα εξυπηρέτησης), μου έχουν φάει αρκετές κάρτες (επειδή είμαι στο εξωτερικό κ χρεώνομαι κ εγώ όταν με καλούν), κάθε φορά που με καλεί κάποιος μου κάνει κ διαφορετικές επιδοτήσης (είναι απο διαφορετικές εταιρείες μου λένε) κ ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση! Έχω ξενερώσει τόσο που προτιμώ να παραμείνω με το πεταμένο, πανάρχαιο Motorola που έχω προσωρινά παρά να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία με τα τηλεφωνήματα! Αυτά...
Δημοσίευση 24/09/2009 - 11:54
Και οτι και καλα επειδη εχει αργησει πολυ πηρε τηλ σημερα και εβαλε προταιρεοτητα στο δικο μου θεμα...
Μας δουλευουν κανονικα και φταιμε εμεις που ασχολουμαστε...
Δημοσίευση 24/09/2009 - 13:08
Δημοσίευση 24/09/2009 - 17:08
Δημοσίευση 24/09/2009 - 18:29
Δημοσίευση 24/09/2009 - 22:49
σε οσους αναμενουν ακομα ευχομαι καλο κουραγιο.
Αξιζε τον κοπο.Πρωτη εντυπωση¨--κορυφαια ποιοτητα!
Δημοσίευση 25/09/2009 - 12:49
Δημοσίευση 25/09/2009 - 13:02
Παίδες έχω καινούριο σκηνικό για κλάματα..Πήγα σήμερα απο μία vodafone στο μαρούσι..και ενώ έχω κανει 28 μέρες παραγγελία πήγα να δω πόσο έχω ακόμα στην ουρά.Ο αριθμός παραμένει ίδιος..6 συσκευές πριν απο εμένα..μου είπαν ότι πέρνουν μία παραλλαβή κάθε 3-4 βδομάδες και εκτός από αυτό η πρώτη από αυτές τις συσκευές είναι απο τον ιούνιο :S .. γελάσαμε μαζί με τον υπάλληλο.. εντομεταξύ έχω μία επιδότηση να χρησιμοποιήσω και με λίγα λόγια δε μπορώ να πάω σε κάποιο άλλο καταστημα εκτός από vodafone που στην ουσία παντού η ίδια κατάσταση επικρατεί...αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω...καλό ιανουάριο
εγώ στην θέση σου θα το έκανα καλοκαιρινό το μαγαζί,και θα τους έλεγα πως φεύγω απο την εταιρια σας,γτ αν δούνε πως χάνουν πελάτη ξέρεις τι καλά βρίσκουν συσκευές?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες