Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mπαταρία πριν και μετά την αναβάθμιση με την iOS 4.3.3....

• Please log in to reply
595 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   sainaki

sainaki

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/05/2011 - 22:47

Εγω ειδα σημαντική βελτιωση στη μπαταρια.
Μονο λιγα κολλήματα βλεπω τωρα παραπανω.

ειχες jb ή οχι?

Αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν φταιει το jb για το ρουφηγμα της μπαταριας και της RAM ή η 4.3.3.??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 11/05/2011 - 22:51

ειχες jb ή οχι?

Αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν φταιει το jb για το ρουφηγμα της μπαταριας και της RAM ή η 4.3.3.??

το Jb δε σου τρωει μνημη εκτος αν το εχεις γεμισει με tweaks που χρειαζονται να τρεχουν συνεχεια.

#348   sainaki

sainaki

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 23:19

το Jb δε σου τρωει μνημη εκτος αν το εχεις γεμισει με tweaks που χρειαζονται να τρεχουν συνεχεια.

τα ιδια tweaks που ειχα και στην 4.2.1 τα ιδια εβαλα και η RAM ειχε γονατησει....γιατι σε ποιο παλια εκδοση δηλαδη να μην ετρωγαν τοσο πολυ ram?

#349   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 11/05/2011 - 23:25

τα ιδια tweaks που ειχα και στην 4.2.1 τα ιδια εβαλα και η RAM ειχε γονατησει....γιατι σε ποιο παλια εκδοση δηλαδη να μην ετρωγαν τοσο πολυ ram?

Κάποια tweaks ίσως χρειαζονται update για να λειτουργούν ομαλά στη νέα έκδοση.

#350   sainaki

sainaki

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 23:33

μολις εκανα update σε 4.3.3 και jb. το μονο που περασα ειναι sbsettings αυτην την στιγμη εχω 201ΜΒ RAM ελευθερα απο 253...Ειναι φυσιολογικο?αν ειναι πειτε μου να το ξερω να μην ψαχνω να βρω τροπους να το αλλαξω...

#351   Lucy

Lucy

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/05/2011 - 23:56

Εγω πάντως π πέρασα σε 3gs την 4.3.3 δν είδα κ την τόσο τρελη διάφορα π λέτε..κ σημειωτέον χωρίς j/b.η μονη ίσως διάφορα ειναι οτι δν τρώει πλεον πολυ μπαταρία σε κατάσταση αναμονής

#352   alkis12

alkis12

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/05/2011 - 23:57

Τελικά ρε παιδιά μια χαρά είναι. Είμαι ακόμα στο 41% με όλη μέρα data & 3G και wi-fi αρκετές ώρες. Βέβαια δεν το έχω παιδέψει όπως χθές που ήταν πρώτη μέρα σε 4.3.3 αλλά έχω μιλήσει αρκετά σήμερα και από addons έχω κλείσει μόνο το fakeclockUP. Έκανα uninstall Barel, 3D board, graviboard, και perpageHTML+ και μάλλον είμαι σε καλό δρόμο.

#353   mariosich

mariosich

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 00:12

Εκεί που είμαι έτοιμος να μπω και εγώ στο 4.3.3 διαβάζω για κολλήματα και προβλήματα και κολλάω, μία που είμαι εντελώς "κουλός" με τα πειρά(γ)ματα και μετά βίας κατάφερα να βάλω το jb σε 4.3.2! Τώρα που το έφερα στα μέτρα μου και να το χαίρομαι, με βάζετε στη πρίζα να το δοκιμάσω! Εκεί που είμαι στο κλικ κάτι διαβάζω και φοβάμαι, αλλά μάλλον το απόγευμα θα το τολμήσω και ο Θεός βοηθός...

Μπράβο ρε παιδιά για τη βοήθεια που προσφέρετε εδώ μέσα σε όλους εμάς, κοντά σας έμαθα πολλά και κάθε μέρα ακόμα μαθαίνω και τολμάω όλο και περισσότερα πειρά(γ)ματα με το iPhone μου! Βοηθάτε πολύ...

;) ;) ;)

#354   Myth

Myth

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Twitter:@kostasalexias
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/05/2011 - 08:55

Καλημέρα παιδιά, είχα ποστάρει πριν κάποιες μέρες για το πρόβλημα της μπαταρίας στο 3GS μου με την 4.3.2 ότι δεν κράταγε πάνω από μία μέρα... σήμερα μπορώ να πω ότι η 4.3.3 είναι ίσως η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει και σας περνάω και μια φώτο με την διάρκεια της μπαταρίας... να σημειώσω ότι οι εφαρμογές και η χρήση είναι πάντα ίδια.

Attached Files

Τελευταία επεξεργασία από: Myth, 12/05/2011 - 09:00.

#355   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:01

Καλημέρα παιδιά, είχα ποστάρει πριν κάποιες μέρες για το πρόβλημα της μπαταρίας στο 3GS μου με την 4.3.2 ότι δεν κράταγε πάνω από μία μέρα... σήμερα μπορώ να πω ότι η 4.3.3 είναι ίσως η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει και σας περνάω και μια φώτο με την διάρκεια της μπαταρίας... να σημειώσω ότι οι εφαρμογές και η χρήση είναι πάντα ίδια.

καλημερα φιλε μου,μιλας για iPhone 3Gs απο οτι βλεπω ε;Εχεις ανοικτα data/3G/push/wifi κτλ...;

#356   Myth

Myth

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:06

Push/WiFi είναι ανοιχτά πάντα τα υπόλοιπα τα ανοίγω μόνο όταν τα χρειάζομαι...

#357   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:08

και τι χρηση εκανες;Γιατι εγω με 3Gs δεν βγαζω ουτε μια μερα

#358   Myth

Myth

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:19

Οι εφαρμογές που έχω περασμένες και χρησιμοποιούνται είναι: Barrel, biteSMS, callcounter 3, FakeCarrier, iBlacklist, iPhoneDelivery, Lockinfo, Recent/CallLog Delete, SBSettings, TV Tube Sleep, Veency, VMOJI 4... τώρα όσο για την χρήση που κάνω δεν είναι φοβερή αλλά πάντα την ίδια έκανα και στη 4.3.2 κράταγε οριακά κάτι παραπάνω απο μία μέρα.
Αν έχεις καιρό να το κάνεις κάνα restart δοκίμασε το και δες πάλι τι θα σου βγάλει.

#359   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:21

εγω χρησιμοποιω ipod καμια δυο ωρες την ημερα,sms και λιγο surf στον safari Που και που...και με βγαζει απο το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ

#360   Myth

Myth

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:28

Άσχετα από την ομιλία που δεν κάνω πολύ χρήση στέλνω πολλά μηνύματα (περίπου 30-40), το safari δεν θα έλεγα ότι το σκέφτομαι να το ανοίξω... όταν το θέλω το χρησιμοποιώ, που και που ανοίγω και κάνα παιχνιδάκι για να περάσει η ώρα, το iPod μπορώ να πω σπάνια έως καθόλου...

Τελευταία επεξεργασία από: Myth, 12/05/2011 - 09:30.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες