Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mπαταρία πριν και μετά την αναβάθμιση με την iOS 4.3.3....

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
595 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:31

εγω μαλλον θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει...με 4.3.3 η μπαταρία τελειώνει σφαίρα.έχω ανοιχτό το wi fi χωρις να κατεβάζω κάτι και μέσα σε 10 λεπτά το πολύ έχει πάει από 100% σε 95% και μόλις είχα τελειώσει φόρτιση από το βράδυ... στην 4.3.2 κράταγε πολύ περισσότερο ενώ στην 4.3.1 πολύ λιγότερο από την 4.1 που είχα το τηλέφωνο όταν το πήρα.

φιλε μου εγω θα το πω και θα γινω κακος παλι .Εαν δεν εχουμε προβληματα δεν αναβαθμιζουμε διοτι οπως φαινεται δημιουργουνται αλλα .Εχουμε μπει στο τριπακι και καθε εβδομαδα update .Δεν χρειαζεται ρε παιδια σε 10 ημερες αμα βγει η ios5 παλι ξανα μανα .Αν ειστε οκ σε μια εκδοση μην αναβαθμιζεται αυτο ειναι το μυστικο για να μην εχεις προβληματα (Εκτος καιεαν εμφανιστει η σουπερ wow εκδοση )πουντην ομως \

Υ.Γ μιλαω παντα για j/b συσκευες :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:31

εγω μαλλον θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει...με 4.3.3 η μπαταρία τελειώνει σφαίρα.έχω ανοιχτό το wi fi χωρις να κατεβάζω κάτι και μέσα σε 10 λεπτά το πολύ έχει πάει από 100% σε 95% και μόλις είχα τελειώσει φόρτιση από το βράδυ... στην 4.3.2 κράταγε πολύ περισσότερο ενώ στην 4.3.1 πολύ λιγότερο από την 4.1 που είχα το τηλέφωνο όταν το πήρα.

η μήπως έκανες restore απο backUp του itunes?
κάποια εφαρμογή σου τρέχει στο springboard
καλημερα hercules

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 10/05/2011 - 09:32

#168   mihalis19

mihalis19

iPH Member

• 233 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:37

1) Δεν είμαι σε καμία περίπτωση της άποψης ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε..αν αυτό ίσχυε τότε δεν θα είχαμε φτάσει να εχουμε στα χέρια μας iphone. (φιλικά απλά λέω άποψη). Έκανα update στην 4.3.3 γιατί διορθώθηκε σε άλλα πράγματα αλλά έχασα σε μπαταρία. Από ότι φαίενται.

2) Έκανα set up as new και μετά απλά περασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο itunes.

3) Δεν βλέπω να τρέχει τίποτα άλλο.

#169   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:40

φιλε μου εγω θα το πω και θα γινω κακος παλι .Εαν δεν εχουμε προβληματα δεν αναβαθμιζουμε διοτι οπως φαινεται δημιουργουνται αλλα .Εχουμε μπει στο τριπακι και καθε εβδομαδα update .Δεν χρειαζεται ρε παιδια σε 10 ημερες αμα βγει η ios5 παλι ξανα μανα .Αν ειστε οκ σε μια εκδοση μην αναβαθμιζεται αυτο ειναι το μυστικο για να μην εχεις προβληματα (Εκτος καιεαν εμφανιστει η σουπερ wow εκδοση )πουντην ομως \

Υ.Γ μιλαω παντα για j/b συσκευες :)

Αφού το είπε ο Κώστας αναβαθμίζουμε όλοι.

Να φανταστείς, έπεισε και τον chuck norris και αναβάθμισε και αυτός.

#170   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:40

1) Δεν είμαι σε καμία περίπτωση της άποψης ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε..αν αυτό ίσχυε τότε δεν θα είχαμε φτάσει να εχουμε στα χέρια μας iphone. (φιλικά απλά λέω άποψη). Έκανα update στην 4.3.3 γιατί διορθώθηκε σε άλλα πράγματα αλλά έχασα σε μπαταρία. Από ότι φαίενται.

2) Έκανα set up as new και μετά απλά περασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο itunes.

οκ τοτε αν δεν τρεχει τιποτα πηγαινε και sbsettings - more - substrate add ons.. βαλτα ολα off και τσεκαρε την για λιγες ωρες και δες μπορει να σου δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα

καλημερα parex :)

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 10/05/2011 - 09:41

#171   mihalis19

mihalis19

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:42

Είμαι με ακριβώς τα ίδια πράγματα μέσα στο iphone εδώ και 3 updates. Τι στο καλό το έπιασε τώρα? Θα το δοκιμάσω..

#172   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:43

και έχεις και τις ίδιες εφαρμογές του Cydia που είχες και πριν η περισσότερες στη 4.3.3?
Λογικά δε σου έκατσε καλά το Jailbreak, το εχεις κανει με το redsnow rc15 η rc16 ? μηπως και τα δυο? πρωτα RC15 και μετα to RC16?

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 10/05/2011 - 09:43

#173   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:44

η μήπως έκανες restore απο backUp του itunes?
κάποια εφαρμογή σου τρέχει στο springboard
καλημερα hercules

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την 4,3,3 εκανα restore from back up αλλα δεν νομιζω να πειραζει αφου ειμαι παντα χωρις jb και δεν μεταφερονται σκουπιδια...δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα οσο ο φιλος αλλα αρχιζω να πιστευω οτι με την 4.3.1 ημουν καλυτερα...δεν ξερω...εκτος αν θελει λιγο να στρωσει...την 1η εκφορτιση μ κρατησε 7.30 ωρες χρηση και 1ημερα και 4 ωρες αναμονη και ενθουσιαστηκα αλλα την 2η κρατησε 6 ωρες χρηση και 18 ωρες αναμονη και τωρα που παει παλι να τελειωσει για εκει το κοβω...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 10/05/2011 - 09:46

#174   mihalis19

mihalis19

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:51

Ολόιδιες εφαρμογές cydia!!! Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω..Έκανα ακριβώς ότι είπες. Ημουν με rc15 αλλά δεν έχω εικόνα για την μπατατία γιατί έκανα άτσαλα φορτίσματα μου είχε κάτσει περίεργα και το φόρτιζα ενώ είχε μπαταρία κτλ. Συνήθως το αφήνω να τελειώνει εντελώς . Όμως ακόμα και έτσι με τα άτσαλα φορτίσματα είδα ότι με rc15 κράταγε Τώρα με rc 16 που πέρασα από πάνω έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν έπαιξε καλά.. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι εκεί που έβγαλε τον ανανά ενώ φόρτωνε ξαφνικά πριν την μέση σταμάτησε ή προχώρησε πολύυυ γρήγορα δεν κατάλαβα το έχασα.

#175   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:54

Ολόιδιες εφαρμογές cydia!!! Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω..Έκανα ακριβώς ότι είπες. Ημουν με rc15 αλλά δεν έχω εικόνα για την μπατατία γιατί έκανα άτσαλα φορτίσματα μου είχε κάτσει περίεργα και το φόρτιζα ενώ είχε μπαταρία κτλ. Συνήθως το αφήνω να τελειώνει εντελώς . Όμως ακόμα και έτσι με τα άτσαλα φορτίσματα είδα ότι με rc15 κράταγε Τώρα με rc 16 που πέρασα από πάνω έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν έπαιξε καλά.. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι εκεί που έβγαλε τον ανανά ενώ φόρτωνε ξαφνικά πριν την μέση σταμάτησε ή προχώρησε πολύυυ γρήγορα δεν κατάλαβα το έχασα.

όταν πέρασες την RC16 ξετικαρες το Cydia?

#176   mihalis19

mihalis19

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:54

Ναι αμέ. Συγκεκριμένα δεν είχε τίποτα τσεκαρισμένο..!

#177   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:58

Ναι αμέ. Συγκεκριμένα δεν είχε τίποτα τσεκαρισμένο..!

μαλών δε σου έκατσε καλά η RC16 φιλέ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο εγω

#178   nikolai92

nikolai92

iPH Enthousiast

• 385 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:58

οκ τοτε αν δεν τρεχει τιποτα πηγαινε και sbsettings - more - substrate add ons.. βαλτα ολα off και τσεκαρε την για λιγες ωρες και δες μπορει να σου δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα

καλημερα parex :)

Την καλημέρα μου μάγκες.μιλάνε λίγο νάρθηκα πριν γυ ΕΊΧΑ εργαστήριο...
ακολούθησα την συμβουλή σου...Αυτή την στιγμή πυ ΜΙΛΆΜΕ
ΈΧΩ ΌΛΑ ΌΛΑ όσα ΕΊΧΑ στα add ons ΕΠΊΣΗΣ wifi 3g κ έτσι και ΤΡΈΧΕΙ με 95mb ελεύθερα
Και η ΜΠΑΤΑΡΊΑ αγγίζει τα 78% ΚΙΌΛΑΣ....
αναμφίβολα κάτι ΤΡΈΧΕΙ...
ΠΕΡΙΜΈΝΩ εκτιμήσεις

#179   mihalis19

mihalis19

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:59

Να περάσω άλλη μια φορά rc16 λες ????

#180   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 10/05/2011 - 10:00

Την καλημέρα μου μάγκες.μιλάνε λίγο νάρθηκα πριν γυ ΕΊΧΑ εργαστήριο...
ακολούθησα την συμβουλή σου...Αυτή την στιγμή πυ ΜΙΛΆΜΕ
ΈΧΩ ΌΛΑ ΌΛΑ όσα ΕΊΧΑ στα add ons ΕΠΊΣΗΣ wifi 3g κ έτσι και ΤΡΈΧΕΙ με 95mb ελεύθερα
Και η ΜΠΑΤΑΡΊΑ αγγίζει τα 78% ΚΙΌΛΑΣ....
αναμφίβολα κάτι ΤΡΈΧΕΙ...
ΠΕΡΙΜΈΝΩ εκτιμήσεις

πηγαινε λιγο στις ρυθμισεις και δες αν οι χρονοι χρησης και αναμονης ειναι ιδιοι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες