Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mπαταρία πριν και μετά την αναβάθμιση με την iOS 4.3.3....

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
595 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   georgefaliro

georgefaliro

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/05/2011 - 05:59

Καλημέρα σε όλους.Να αναφέρω και εγώ το τι έγινε με το θέμα μπαταρία και την 4.3.3. Την πέρασα την Δευτέρα αλλά δεν έκανα την συσκεύη μετά το restore set as new...Αποτέλεσμα ενώ ήταν φορτισμένο 100% κατα την διάρκεια της νύχτας η μπαταρία έπεσε στο 74%....Το φορτίζω ξανά το πρωί γιατί θα χρειαζόμουν το τηλέφωνο αρκετά και ενώ ξανά φτάνει στο 100% με δύο τηλέφωνα που έκανα (της τάξης των 2 λεπτών) η μπαταρία πάλι στο 72% και όσο ήταν stand by το τηλέφωνο απλά την έβλεπα να πέφτει.Να αναφέρω ότι ανοιχτά είχα ότι είχα με την 4.3.2..Χτές λοιπόν το έκανα restore μετά jb με rc16 και set as new.Αποτέλεσμα με χρήση internet,sms και κατέβασμα 2 εφαρμογών απο App store μπαταρία 98%.....Πιστεύω ότι μάλλον την πατάτα την είχα κάνει εγώ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/05/2011 - 06:47

και εγω απο ροδο :P τεσπα θα μεινω στην 4.3.3 εφοσον σημερα εκανα restore παλι μετα τις τρομερες πτωσεις τις μπαταριαςκαι θα περιμενω να δω αν τρ ειναι οκ...αλλιωσ πισω στην 4.2.1...αλλα γνωρισαμε και την 4.3.3 δεν εχει παραπονο ;)

Πατριώτης..? :lol:
Αν έκανες restore as new δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν έκανες restore from back up ίσως έχεις..

Και εγω αυτο προσεξα με 4.3.3 βαραινει το 3gs και ειδικα με j/b .Εχθες μαρτυρησα να γυρισω πισω στην 4.2.1,το βλεπω πολυ καλυτερο στην αποκριση απο 4.3.3

Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο να σου πω,βέβαια το 3gs ήταν στην 4.1 ίσα ίσα που ποιο σβέλτο το βλέπω...

Καλημέρα σε όλους.Να αναφέρω και εγώ το τι έγινε με το θέμα μπαταρία και την 4.3.3. Την πέρασα την Δευτέρα αλλά δεν έκανα την συσκεύη μετά το restore set as new...Αποτέλεσμα ενώ ήταν φορτισμένο 100% κατα την διάρκεια της νύχτας η μπαταρία έπεσε στο 74%....Το φορτίζω ξανά το πρωί γιατί θα χρειαζόμουν το τηλέφωνο αρκετά και ενώ ξανά φτάνει στο 100% με δύο τηλέφωνα που έκανα (της τάξης των 2 λεπτών) η μπαταρία πάλι στο 72% και όσο ήταν stand by το τηλέφωνο απλά την έβλεπα να πέφτει.Να αναφέρω ότι ανοιχτά είχα ότι είχα με την 4.3.2..Χτές λοιπόν το έκανα restore μετά jb με rc16 και set as new.Αποτέλεσμα με χρήση internet,sms και κατέβασμα 2 εφαρμογών απο App store μπαταρία 98%.....Πιστεύω ότι μάλλον την πατάτα την είχα κάνει εγώ....

Πολύ πιθανόν φίλε μου.Εγώ και στο 3gs και στο 4άρι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τους πίνω και το αίμα,γι αυτό εξάλλου τα πήραμε για να τα χαιρόμαστε.
Αν είναι να έχω το ένα κλειστό το άλλο κλειστό για να μην μου τρώει τη μπαταρία δεν θα έπερνα iPhone αλλά ένα Νokia των 30,00... :lol:

ps.Tην καλημέρα μου σε όλους και όλες..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#333   georgefaliro

georgefaliro

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 06:54

[Πολύ πιθανόν φίλε μου.Εγώ και στο 3gs και στο 4άρι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τους πίνω και το αίμα,γι αυτό εξάλλου τα πήραμε για να τα χαιρόμαστε.
Αν είναι να έχω το ένα κλειστό το άλλο κλειστό για να μην μου τρώει τη μπαταρία δεν θα έπερνα iPhone αλλά ένα Νokia των 30,00... :lol:

Σωστό σε βρίσκω.Απλά βαριέμαι το set as new....Βέβαια τελικά αποδείχτηκε ότι το set as new είναι πιο γρήγορο στο στήσιμο απο το back up...Πάντος ακόμα και τώρα με χρήση είμαι στο 97%...Άρα μάλλον αυτό ήταν...

#334   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:21

Με νέα μπαταρία (2 φορτίσεις έως τώρα), 3GS, iOS 4.3.3.

Ικανοποιημένος είμαι, αλλά ακούω και απόψεις.
Το σήμα της Cosmote είναι στο σπίτι πάντα έτσι.
Push on
3G on
wifi on
Υπηρεσίες τοποθεσίας on
Φωτεινότητα ~ 50%

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 11/05/2011 - 11:23

#335   G1Ovanni

G1Ovanni

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:38

Με νέα μπαταρία (2 φορτίσεις έως τώρα), 3GS, iOS 4.3.3.

Ικανοποιημένος είμαι, αλλά ακούω και απόψεις.
Το σήμα της Cosmote είναι στο σπίτι πάντα έτσι.
Push on
3G on
wifi on
Υπηρεσίες τοποθεσίας on
Φωτεινότητα ~ 50%

Αρκετα καλα οι χρονοι σου,ποσο καιρο το εχεις τι iphone?Ειμαι σε 3.1.3 και με "τρωεει" σαν τρελος να μετακομισω στην 4.3.3

#336   avesael

avesael

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:59

Σαφής βελτίωση της μπαταρίας. Χωρίς να μπω σε details, με την ίδια χρήση προ 4.3.3 είχα 1,5 ημέρα max και τώρα με την 4.3.3 αγγίζω τις 2,5 ημέρες!
Δε ξέρω τι έκαναν στην Apple αλλά τους αξίζουν συγχαρητήρια! (κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι τη 1 ημέρα με τα χίλια ζόρια στο Desire μου και με ένα σωρό ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας).

#337   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 13:14

Αρκετα καλα οι χρονοι σου,ποσο καιρο το εχεις τι iphone?Ειμαι σε 3.1.3 και με "τρωεει" σαν τρελος να μετακομισω στην 4.3.3

Το έχω περίπου 16 μήνες αλλά σου είπα ότι έβαλα νέα μπαταρία - η παλιά είχε 650 φορτίσεις - και νομίζω ότι θέλει 3-4 πλήρεις φορτίσεις να στρώσει.
Θα δούμε.

#338   gasoliner

gasoliner

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Gasoliner

Δημοσίευση 11/05/2011 - 14:22

Στις 21:30 χθες βράδυ η μπαταρία 100%.επόμενη μέρα στις 15:00 μπαταρία στο 13%. Παιδιά μην τρελαινεστε! Όλα είναι σύμφωνα με τη χρήση που κάνει ο καθένας! Η κλήσεις κ μάλιστα με Bluetooth καταναλώνουν πολύ μπαταρία!!Τα Σεβη μου..!!

#339   HarrisCasual

HarrisCasual

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 15:06

ipad 3g 32gb
δεν εχω ξαναδει version που να ''τρωει'' τοσο πολυ μπαταρια...
ειμουν στην 4.2.1 και ξεχναγα να το φορτισω...

#340   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 15:14

Νομίζω ότι σαν τελευταία έκδοση λογισμικού που θα υποστηρίζει το 3GS προσπάθησαν να το βελτιώσουν όσο μπορούν.
Μετά έρχεται το iOS5 όπου το 3GS δεν θα υποστηρίζει το νέο λογισμικό οπότε θα μείνει ως έχει.
Όλα αυτά φυσικά αν δεν βγάλουν νέα έκδοση μέχρι το iOS5 αλλά έτσι δείχνουν όλα.

#341   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/05/2011 - 17:53

Σήμερα μόλις πέρασα την 4.3.3 στο δικό μου το 4αρι.Μου πήρε κάνα 3ωρο να το στήσω,οπότε αύριο θα σας πω και τις δικές μου εντυπώσεις στο θέμα μπαταρίας και γενικότερα ..:-)

Οριστε και οι δικοι μου χρονοι μετα απο μια πληρη φορτιση με iOs 4.3.3

edit:Με 3G και notifications ανοιχτα..με μεση χρηση του τηλεφωνου για τα δικα μου δεδομενα..Συνηθως εχω με σκληρη χρηση 5-5 1/2 ωρες χρηση..Αυριο θα ποσταρω και τα αποτελεσματα σκληρης χρησης B)
Αnyway τετοιους χρονους δεν εχω ξαναδει σε δικο μου iphone ;)

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: giorgoos, 11/05/2011 - 17:57

#342   sainaki

sainaki

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/05/2011 - 21:38

Εμενα παντως δεν μου βγηκε καλη η 4.3.3 στο 3GS . Η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο την 4.2.1 που ημουν... Η RAM εξαφανιζεται.... λιγη βελτιωση ειδα μονο στα κολληματα...αν και νομιζω εφταιγε που το ειχα φορτωσει πολυ....Και το σημαντικοτερο προβλημα σβηνει η κληση στα καλα καθουμενα....

Τωρα παω για δευτερη φορα restore σε 4.3.3 και ο θεος βοηθος.... Αλλιως προσευχομαστε να μπει η 4.2.1....

#343   nikolai92

nikolai92

iPH Enthousiast

• 385 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/05/2011 - 21:48

Εμενα παντως δεν μου βγηκε καλη η 4.3.3 στο 3GS . Η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο την 4.2.1 που ημουν... Η RAM εξαφανιζεται.... λιγη βελτιωση ειδα μονο στα κολληματα...αν και νομιζω εφταιγε που το ειχα φορτωσει πολυ....Και το σημαντικοτερο προβλημα σβηνει η κληση στα καλα καθουμενα....

Τωρα παω για δευτερη φορα restore σε 4.3.3 και ο θεος βοηθος.... Αλλιως προσευχομαστε να μπει η 4.2.1....

και εμενα στην πρωτη φορα ηταν α8λια....μιλαμε ηθελε φορτιση 2-3 την πρωτη μερα και μετα απο πληρη φορτιση...
περασα την δευτερη ξανα εκανα πληρη φορτιση και ημουν απογοητευμενος επειδη ηταν σαν να την καταπινε(σημερα αυτα)....οταν πλεον σε 2 ωρες απο 100% πηγε 74% το βαλα 10 λεπτα στο itunes και το εβγαλα....ειχε παει η μπαταρια 78% και απο τοτε οφειλω να ομολογεισω οτι "εστρωσε".....εχουν περασει 6 ωρες απο τις οποιες τις οποιες τισ πρωτες 2 κατεβαζα διαφορα και μιλησα στο τηλ κανα μισαωρο με 40 λεπτα και απο 78% εχω 72%....Εχω τρελαθει...σαν να εβαλα καινουργια!!!και πανω απο ολα χαιρομαι που δεν τιθεται θεμα να υποστω και ΑΛΛΟ ενα restore για να γυρισω στην 4.2.1

Υ.Γ Δωστου λιγο χρονο!

Τελευταία επεξεργασία από: nikolai92, 11/05/2011 - 21:49

#344   sainaki

sainaki

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/05/2011 - 22:00

και εμενα στην πρωτη φορα ηταν α8λια....μιλαμε ηθελε φορτιση 2-3 την πρωτη μερα και μετα απο πληρη φορτιση...
περασα την δευτερη ξανα εκανα πληρη φορτιση και ημουν απογοητευμενος επειδη ηταν σαν να την καταπινε(σημερα αυτα)....οταν πλεον σε 2 ωρες απο 100% πηγε 74% το βαλα 10 λεπτα στο itunes και το εβγαλα....ειχε παει η μπαταρια 78% και απο τοτε οφειλω να ομολογεισω οτι "εστρωσε".....εχουν περασει 6 ωρες απο τις οποιες τις οποιες τισ πρωτες 2 κατεβαζα διαφορα και μιλησα στο τηλ κανα μισαωρο με 40 λεπτα και απο 78% εχω 72%....Εχω τρελαθει...σαν να εβαλα καινουργια!!!και πανω απο ολα χαιρομαι που δεν τιθεται θεμα να υποστω και ΑΛΛΟ ενα restore για να γυρισω στην 4.2.1

Υ.Γ Δωστου λιγο χρονο!

τι χρονο να του δωσω? εκανα ηδη restore... αφου μιλουσα στο τηλ και εκλεινε ......τωρα το δοκιμαζω χωρις jb να δω μηπως φταιει αυτο που θα το κανω μετα...

#345   vasvol

vasvol

iPH User

• 129 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/05/2011 - 22:11

Εγω ειδα σημαντική βελτιωση στη μπαταρια.
Μονο λιγα κολλήματα βλεπω τωρα παραπανω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες