Λευκό iPhone 4 από σήμερα διαθέσιμο στη vodafone
Δημοσίευση 10/05/2011 - 21:52
Ad
Δημοσίευση 11/05/2011 - 00:24
Καλά κάνει η Vodafone και το ανεβάζει , αφού είναι η μόνη εταιρεία που σου δίνει το προνόμιο να ξαναπληρώνεις τα Data που δικαιούσαι και έχεις ήδη αγοράσει, όταν χρησιμοποιείς το iPhone 4 σαν Hotspot. Τώρα για αυτούς που διαμαρτύρονται ότι είναι πολλά 800 για ένα κινητό ή ότι η τάδε μάρκα είναι σουπερ ντούπερ και πιο φθηνή , ένα έχω να πω : το Βαρόμετρο της αγοράς είναι το πορτοφόλι του καταναλωτή . Με γκρίνια δεν γίνεται τίποτα . Αν δεν γουστάρεις , δεν αγοράζεις . Αν πάλι αγοράσεις , μην διαμαρτύρεσαι ήξερες τι πλήρωσες. Αν συνεχίζεις να πληρώνεις τότε συνεχίζουν την πορεία τους αμέριμνες οι εταιρείες . Για αυτό και εγώ θα κόψω την Vodafone με την λήξη του συμβολαίου , για τις απαράδεκτες της τακτικές. Εκτός αν μου δώσει το 5αρι με 400€ επιδότηση ξανά
Aκομα και με το MYWI φαινετε ο διαμοιρασμος του data?
Δημοσίευση 11/05/2011 - 00:41
Με το MyWi είσαι εντάξει , δεν μπορούν ακόμα να δουν τον διαμοιρασμό .Aκομα και με το MYWI φαινετε ο διαμοιρασμος του data?
Δημοσίευση 12/05/2011 - 01:11
Ναι απαντάω εγώ!αυτο στην AT&T, εγω για εμας μιλαω, η βονταφον στην συγκεκριμενη φαση που μιλαμε...μπορει να ελεγξει το data μεσω του MIWI? οχι απαντησε ο φιλος πιο πανω.
Εσύ τώρα πράττεις όπως γουστάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 12/05/2011 - 01:12
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/05/2011 - 13:58
Ναι απαντάω εγώ!
Εσύ τώρα πράττεις όπως γουστάρεις.
αυτο το λες διοτι εχεις χρεωθει με την συγκεκριμενη ενεργεια?
Δημοσίευση 12/05/2011 - 18:36
Αν διαβάσεις λίγο προσεχτικότερα το παραπάνω λινκ που σου δίνω, θα δεις ότι πέρα από την ανάλυση που κάνω (με ποιον τρόπο μπορούν να δουν αν χρησιμοποιείς παράνομο tethering), δεν αναφέρω πουθενά ότι κάποιος, κάπου, πλήρωσε κάτι, η είχε προβλήματα λόγο αυτών των εφαρμογών. Αναφέρω απλώς ότι μπορούν να σε βρουν, και από εκεί και πέρα μένει και το νομικό πλαίσιο για να κατοχυρώσουν αυτό το δικαίωμα (επιπλέον χρέωση), και μην ξαφνιαστείτε αν κάποια στιγμή στο μέλλον, δείτε κάνα τρελό λογαριασμό, η αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τον πάροχο σας. (για το tethering)
Η Apple το κλείδωσε επίτηδες, για να μπορούν οι απανταχού πάροχοι να το εκμεταλλευτούν ως προς όφελος τους. (επιπλέον πακέτα ειδικά για iPad π.χ.) Και αν μέχρι στιγμής ψάχνονται για να δούνε πως μπορούνε να το εφαρμόσουνε και στην πράξη, και δεν έχει ακουστεί ακόμα κανένα πρόβλημα, δεν πάει να πει ότι κάποια στιγμή δεν θα έρθει.
Γιατί όταν αρχίσουν να πέφτουν 'καμπάνες' τότε θα είναι αργά. Η ενημέρωση και η πρόληψη, είναι πάντα καλύτερη από την θεραπεία.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/05/2011 - 19:04
Δημοσίευση 14/05/2011 - 00:20
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες