κάτι ξέρω και δεν κάνω σύνδεση..καρτούλα και πάλι καρτούλα
καποια στιγμη ειχα για λιγο διαστημα ενα htc λιγο πριν παρω το iphone περισυ,ειχα και εχω καρτοκινητο εδω και 10-11 χρονια,μεσα στο ολο πακέτο
του τηλεφωνου που ειχα παρει ειχε δωρο και ενα χαρτη λογω του tom tom που ειχε και ελεγε οτι θα ειναι ο χαρτης της επιλογης σας,ανοιγω και γω το τηλεφωνο να κατεβασω τον δωρεαν χαρτη και ειχα στο τηλεφωνο μεσα ενα ποσο της ταξεως των 75 ευρω λογω του οτι ειχα παει ταξιδι στο εξωτερικο και ειχα φουλαρει μοναδες,βαζω να κατεβει ο χαρτης και μου κατεβαινε με μια πολυ αργη ταχυτητα,ε λεω νυχτα ειναι θα το αφησω α κατεβει και το πρωι μεγεια το χαρτη,σηκωνομαι το πρωι πραγματι και βλεπω οτι ειχε κατεβει με επιτυχια!!!ΑΑΑ λεω ομορφα τωρα εχουμε και Navigator,στο μεσο της ημερας παω να παρω ενα τηλεφωνο και μου λεει το υπολοιπο που ειναι στο λογαριασμο σας δεν επαρκει να πραγματοποιησετε αυτη την κληση...λεω μαλλον καποιο λαθος γινεται,παταω το 1269 την ερωτηση υπολοιπου της wind και μου λεει οτι εχω και ενα υπολοιπο μειον -65 ευρω...ντοοοιινγκ ντοοοοινγκ αρχισα να τρελλαινομαι,επιτοπου τους παιρνω τηλεφωνο και τους λεω τα καθεκαστα,πως λεω αφηνετε τουλαχιστο το μηχανημα να χρεωνει...??και αν αυτος ο χαρτης ηθελε αλλη μια μερα να κατεβει και το τηλεφωνο ειχε μεσα 2 ευρω τι θα γινοτανε??θα επρεπε να μου παρετε και το σπιτι

Τελευταία επεξεργασία από: erpeto, 06/08/2009 - 23:50