Στο internet γενικά για την Gevey Pro λένε οι πωλητές ότι δεν χρειάζετε να κόψεις την Sim, όπως γινόταν στην Gevey Turbo Sim,
άλλα παρατήρησα όταν τοποθετούσα την Pro ότι δεν εφάρμοζε απόλυτα. Πήρα λοιπόν ένα νυχοκόπτη και έκοψα τη sim της Vodafone όσο χρειάζετε, ελάχιστα όμως,,, και όχι όλη την πλευρά,έτσι ώστε να μη πατάει πάνω στο τσιπάκι της Gevey.
Τη Διαδικασία για την ενεργοποίηση την έχει σε ένα κόκκινο καρτελάκι η Gevey στα αγγλικά. Στην γράφω στα Ελληνικά...
Ανοίγω το Iphone,,, μου πετάει το μήνυμα, πατάω Accept, και περιμένω τη μία μπάρα σήμα, οταν έρθει καλώ το 112 για 2 δευτερόλεπτα, πάω στο airplane mode το ανοιγοκλείνω, μου πετάει το πρώτο μηνυμα,,,,,και περιμένω το δεύτερο μηνυμα. Μετά απο 30-40 δευτερόλεπτα έρχετε και το δεύτερο. Ανοιγοκλείνω πάλι το airplane mode και σε 5-10 δευτερόλεπτα βλέπεις να μεταμορφόνεται το Ipod σε Iphone.
Έπειτα απο αρκετά πειράματα (έκλεινα το Iphone και το ξανάνοιγα) δουλεύει με τη πρώτη προσπάθεια σε Vodafone και Cosmote. Με τους υπόλοιπους παρόχους δε το δοκίμασα,,, για να είμαι ειλικρινής. Ειναι πολύ βασικό να σου δουλεύει με τη πρώτη. Σου έμεινε απο μπαταρία... ξέρεις ότι δε θα παιδευτείς να το ενεργοποιήσεις ξανά.
Οταν σου έρθει η Gevey (εμένα μου έκανε 6-7 μέρες) πες μας τι έγινε.
Προβλημα Gevey και Vodafone?
Δημοσίευση 03/06/2011 - 12:47
Ad
Δημοσίευση 03/06/2011 - 13:12
Χίλια ευχαρστώ!!! Δούλεψε με τη μία!!!
Να΄στε καλά! το είχα ουσιαστικά άχρηστο για 4 μήνες και επιτέλους είναι τηλέφωνο!!!
Χίλια ευχαριστώ!
Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια! Έλαβα τη gevey pro, τη βάζω, ανοίγω το iphone (4 έχω) και εμφανίζει το μήνυμα sim unlocked. Το welcome message δεν το βγάζει καθόλου. Τι κάνω
Δημοσίευση 06/06/2011 - 02:14
παρελαβα την gevey pro μου και λειτουργει ΥΠΕΡΟΧΑ με cosmote . ολα λειτουργουν οπως 3g και edge.Τελικά απενεργοποίησα το pin της κάρτας από άλλο τηλεφωνο και δούλεψε!
Χίλια ευχαρστώ!!! Δούλεψε με τη μία!!!
Να΄στε καλά! το είχα ουσιαστικά άχρηστο για 4 μήνες και επιτέλους είναι τηλέφωνο!!!
Χίλια ευχαριστώ!
Προτεινω ανεπιφυλακτα...
μονο το facetime δεν λειτουργει πλεον...
καμια ιδεα πως να το κανουμε?
κολαει στην ενεργοποιηση...
οπως επισης και το find my iphone δεν κανει locate...
Δημοσίευση 07/06/2011 - 22:02
Δημοσίευση 07/06/2011 - 22:11
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/06/2011 - 22:11
thanks ΚωσταNαι φίλε μου ...;-)
Δημοσίευση 07/06/2011 - 22:12
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/06/2011 - 22:24
υπαρχει κανενας που usarei gevey και vodafone και του δουλευει κανονικα? Η ειχε καποια προβληματα?
ΕΓΩ δουλευω βονταφονε και γκεβει μαζι κανενα απολυτος προβλημα
αλαξε την σιμ σου και θα εισαι οκ
ειχα το ιδιο προβλημα με την κοσμοοτε μου την σιμ χα χα χα χα
Δημοσίευση 30/06/2011 - 01:36
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες