NowStream: torrents στο iPhone χωρίς jailbreak [Coming Soon]
Δημοσίευση 27/05/2011 - 10:05
Το NowStream είναι web εφαρμογή, δηλαδή τρέχει μέσω του Safari, και βρίσκεται ακόμα σε beta στάδιο. Ωστόσο, αυτά που υπόσχεται είναι άκρως ενδιαφέροντα! Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να κατεβάσετε torrents απευθείας στο iPhone σας και να τα ανοίγετε για προβολή χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το download! Για παράδειγμα, ενώ κατεβάζετε μια -νόμιμη- ταινία/βίντεο θα μπορείτε να την βλέπετε παράλληλα με το download!
http://www.youtube.com/watch?v=b2zYG5ec5yg
Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη ακόμα αλλά μπορείτε να ειδοποιηθείτε εδώ για την κυκλοφορία της και να γραφτείτε για τη beta έκδοση.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 27/05/2011 - 10:21
Δημοσίευση 27/05/2011 - 10:23
ε;Το NowStream είναι web εφαρμογή, δηλαδή τρέχει μέσω του Safari, και βρίσκεται ακόμα σε beta στάδιο. Ωστόσο, αυτά που υπόσχεται είναι άκρως ενδιαφέροντα! Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να κατεβάσετε torrents απευθείας στο iPhone σας και να τα ανοίγετε για προβολή χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το download! Για παράδειγμα, ενώ κατεβάζετε μια -νόμιμη- ταινία/βίντεο θα μπορείτε να την βλέπετε παράλληλα με το download!
Δημοσίευση 27/05/2011 - 10:40
Δημοσίευση 27/05/2011 - 12:00
Πάντως εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί γιατί εδώ που τα λέμε μονό σε wifi θα το χρησιμοποιείς οπού ως επί το πλείστον στην Ελλάδα αυτό σημαίνει στο σπίτι σου.
Αρα γιατί να μην το κάνεις στο pc ή laptop το download και να παιδεύεσαι στο iPhone
Δημοσίευση 27/05/2011 - 12:13
Δημοσίευση 27/05/2011 - 15:53
Δημοσίευση 27/05/2011 - 15:56
ειναι μια ενναλακτικη ομως.πας καπου και θες να δειτε μια ταινια.wifi θα βρεις πες.Το καλό είναι οτι μπορείς να παρακολουθεις το βίντεο ενώ κατεβαίνει γιατί αμα περιμένεις να κατέβει.. φέξε μου, ισχύει άραγε το ίδιο και με mp3?
Πάντως εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί γιατί εδώ που τα λέμε μονό σε wifi θα το χρησιμοποιείς οπού ως επί το πλείστον στην Ελλάδα αυτό σημαίνει στο σπίτι σου.
Αρα γιατί να μην το κάνεις στο pc ή laptop το download και να παιδεύεσαι στο iPhone
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες