Γεια σας,
Ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα η κάποιο τρόπο τέλος πάντων μέσο της σύνδεσης μου στην vodafone να μπλοκάρω κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς για εξερχόμενη κλήση.
Ουσιαστικά δηλαδή θέλω κάποιο πρόγραμμα όπου να με ειδοποιεί όταν υπερβαίνω κάποια συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας η ακόμα και να μπλοκάρει τις εξερχόμενες κλήσεις μετά από κάποια συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας και εξαρχής να απαγορεύει να γίνονται κλήσεις σε συγκεκριμένους αριθμούς της επιλογής μου.
Πρόγραμμα για κλήσεις
Από
panosru
, 05/08/2009 02:29
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/08/2009 - 02:29
Ad
Δημοσίευση 05/08/2009 - 08:11
iBlacklist..Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στην 3.0.
Δημοσίευση 06/08/2009 - 17:07
Καλησπέρα Άλκη,
Απ' ότι είδα στο iBlacklist που το κατέβασα trial δεν είχε την επιλογή να μπλοκάρω συγκεκριμένα νούμερα για εξερχόμενη κλήση.
Αυτό που με νοιάζει κύριος δεν είναι να μπλοκάρω νούμερα τα οποια δεν θα ήθελα να με παίρνουν αλλα ακριβώς το αντίθετο, να μπλοκάρω κάποια νούμερα τα οποια δεν θα ήθελα να καλούνται από το κινητό μου.
Θα μου πεις τώρα, ε απλά μην τα καλείς....
Απλά θα ήθελα να έχω μια τέτοια δυνατότητα για προσωπικούς λόγους
Απ' ότι είδα στο iBlacklist που το κατέβασα trial δεν είχε την επιλογή να μπλοκάρω συγκεκριμένα νούμερα για εξερχόμενη κλήση.
Αυτό που με νοιάζει κύριος δεν είναι να μπλοκάρω νούμερα τα οποια δεν θα ήθελα να με παίρνουν αλλα ακριβώς το αντίθετο, να μπλοκάρω κάποια νούμερα τα οποια δεν θα ήθελα να καλούνται από το κινητό μου.
Θα μου πεις τώρα, ε απλά μην τα καλείς....
Απλά θα ήθελα να έχω μια τέτοια δυνατότητα για προσωπικούς λόγους
Δημοσίευση 06/08/2009 - 17:39
Αυτό που ζητάς φίλε "panosru" δεν το έχω ψάξει, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακόμη δυστυχώς Θα το ψάξω..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες