iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM
Δημοσίευση 31/05/2011 - 10:48
Ad
Δημοσίευση 31/05/2011 - 10:54
την αυξημένη ανάλυση κάμερας, δεν το λες μικρή αλλαγή! και απο την στιγμή που η wind πήρε δικαιώματα ας βγάλει και ενσωματωμένη κάρτα! Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να μεταπουληθεί το κινητό... και φυσικά δεν θα αξίζει κανείς να το κλέψει... και την apple όπως έχουμε πει και σε άλλο θέμα, την ενδιαφέρει να κλέβουν τα κινητά της για να αγοράζει και άλλα ο κόσμος! Αυτή η φήμη περι ενσωμάτωσης sim είναι η ελπίδα τον παιδιών με android ώστε να μπορέσουν να πουν... "είναι καλύτερο το κινητό μου από iphone!" πράγμα που τα επόμενα 400 χρόνια δεν θα γίνει!
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σαν καλύτερο κινητο που έχει περάσει απο τα χέρια μου είναι για μένα το samsung galaxy s 2
απλά περιμένω να δω τι θα κάνει ο steve τον Ιουνιο και μετά ξαναμιλάμε
να σας τονίσω οτι είμαι ακόμα κάτοχος ενος iphone 4 32gb και ενός ipad 2 64gb 3 g
Τελευταία επεξεργασία από: gio1974, 31/05/2011 - 10:54
Δημοσίευση 31/05/2011 - 10:55
Φίλε μου επειδή το επάγγελμα μου είναι φωτογράφος (το ξεκαθαρίσω για να μην με πείτε άσχετο) πίστεψε με δεν είναι κάτι σημαντικό!τα 8 mp δεν έχεις λόγο να τα πληρώσεις σε ένα κινητο για δυο απλούς λόγους:πρώτον σε μια οθόνη 4 σχεδόν ιντσών δεν θα μπορέσεις πότε να αξιοποίησης αυτήν την ανάλυση και δεύτερον και ποιο σημαντικό.....με αυτούς τους φακούς που βάζουν στα κινητά (και λόγο μεγέθους και λόγο εύρους) και 35 mp να βάλουν πάλι την κλασική ανάλυση ενός κινητού θα έχεις!τώρα στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ!την αυξημένη ανάλυση κάμερας, δεν το λες μικρή αλλαγή! και απο την στιγμή που η wind πήρε δικαιώματα ας βγάλει και ενσωματωμένη κάρτα! Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να μεταπουληθεί το κινητό... και φυσικά δεν θα αξίζει κανείς να το κλέψει... και την apple όπως έχουμε πει και σε άλλο θέμα, την ενδιαφέρει να κλέβουν τα κινητά της για να αγοράζει και άλλα ο κόσμος! Αυτή η φήμη περι ενσωμάτωσης sim είναι η ελπίδα τον παιδιών με android ώστε να μπορέσουν να πουν... "είναι καλύτερο το κινητό μου από iphone!" πράγμα που τα επόμενα 400 χρόνια δεν θα γίνει!
Δημοσίευση 31/05/2011 - 10:58
πες τα χρυσοστομε...Φίλε μου επειδή το επάγγελμα μου είναι φωτογράφος (το ξεκαθαρίσω για να μην με πείτε άσχετο) πίστεψε με δεν είναι κάτι σημαντικό!τα 8 mp δεν έχεις λόγο να τα πληρώσεις σε ένα κινητο για δυο απλούς λόγους:πρώτον σε μια οθόνη 4 σχεδόν ιντσών δεν θα μπορέσεις πότε να αξιοποίησης αυτήν την ανάλυση και δεύτερον και ποιο σημαντικό.....με αυτούς τους φακούς που βάζουν στα κινητά (και λόγο μεγέθους και λόγο εύρους) και 35 mp να βάλουν πάλι την κλασική ανάλυση ενός κινητού θα έχεις!τώρα στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ!
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:14
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:18
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:18
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:25
Φίλε μου αν το ανακοινώσουν σίγουρα θα αργήσει.....στο σχδιαστικο μέρος τώρα κατα 99% θα είναι το ίδιο....αυτο το θεσπεσιο γυαλακι το οποίο πίστεψε με δεν είναι και τόσο ευαίσθητο όσο νομίζεις!πάντως περιμενε.....6 ημέρες μείνανε!Παιδιά είμαι σε δίλημμα.... Είχα σκοπό αυτήν την εβδομάδα να πάρω το 4.... Αλλα με αυτο το άρθρο προβληματιστηκα... Μήπως να περιμένω να πάρω το 4s(η 5.αν λέγεται έτσι επίσης αν το ανακοινώσουν στις 6 Ιουνίου ποτέ αναμένεται να κυκλοφορήσει? επίσης σχετικά με το σχεδιαστικο μέρος.... Θα μείνει ακριβώς ίδιο? Δλδ η πλάτη θα είναι απο αυτο το γυαλί ή θα βάλουν τπτ αλουμινια ή τπτ άλλο υλικό?.. Τι έχετε ακούσει..... (γτ η ιδέα του γυαλιού μου αρέσει... Άσχετα αν είναι ευαίσθητο..., και αν το αλλάξουν θα προτίμησω να πάρω το 4 παρά το 4s) .....
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:27
Και να περιμένουμε άλλο ένα χρόνο για να ελπίζουμε σε κάποιο θαύμα τύπου iphone 5 η 6 ? Όταν απέναντι οι ανταγωνιστικές εταιρίες θα κεντάν με τα μοντέλα που θα βγάζουν και το anroid να γίνεται όλο και ποιο ανταγωνιστικό!!! Και τη είναι αυτό πάλι από micro sim πάμε σε ενσωματωμένη sim!!! pfff Apple ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:29
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:29
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:30
Παιδιά είμαι σε δίλημμα.... Είχα σκοπό αυτήν την εβδομάδα να πάρω το 4.... Αλλα με αυτο το άρθρο προβληματιστηκα... Μήπως να περιμένω να πάρω το 4s(η 5.αν λέγεται έτσι επίσης αν το ανακοινώσουν στις 6 Ιουνίου ποτέ αναμένεται να κυκλοφορήσει? επίσης σχετικά με το σχεδιαστικο μέρος.... Θα μείνει ακριβώς ίδιο? Δλδ η πλάτη θα είναι απο αυτο το γυαλί ή θα βάλουν τπτ αλουμινια ή τπτ άλλο υλικό?.. Τι έχετε ακούσει..... (γτ η ιδέα του γυαλιού μου αρέσει... Άσχετα αν είναι ευαίσθητο..., και αν το αλλάξουν θα προτίμησω να πάρω το 4 παρά το 4s) .....
Φίλε εννοήτε περίμενε να δεις τις εξελίξεις για το καινούργιο μοντέλο... βέβαια και να ανακοινωθεί στην Ελλάντα θα πάρει κάποιους μήνες να έρθει οπότε αν μπορείς να περιμένεις τόσο κάτσε εκεί που είσαι...
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:30
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:31
Δημοσίευση 31/05/2011 - 11:32
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες