Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα update σε 4.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:04

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το update του i4 σε 4.3.3. Εφτιαξα ενα custom ios με το snowbreeze και εκανα update μεχρι εκει ολα καλα αφου ολοκληροθηκε δεν με αφηνε να βγω απο το recovery mode. το εβαλα σε DFU mode και προσπαθησα για να βγω μεσω fixrecovery αλα τπτ με το που ανοιγε με πεταγε παλι σε recovery mode εψαξα πολυ αλα δεν βρηκα ακρη !πρωτη φορα το κανει σε ολα τα αλα update ολα κοιλισαν ομαλα. Τωρα πηγα παλι στην 4.3.2 αναγκαστηκά. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον ή μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ?????? plzzzzzz απαντηστε μου?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   FoZzZ

FoZzZ

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:06

Γιατι δεν κανεις jb με redsn0w που ειναι και πιο ευκολο...?

#3   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:14

επειδη με το snowbreeze περνας sources και τετοια πολυ πιο γρηγορα και ευκολα ασε που δν χρειαζετε να χρησιμοποιο συνεχεια την official sim απλα το κανω hacktivation !!! ;-)

#4   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:27

παιδια μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει ?? γιατι η μπαταρια στην 4.3.2 δν κραταει πολυ σε σχεση με την 4.3.3 !!

#5   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:28

Αν είσαι σε Windows δοκίμασε να τρέξεις τα tool με άδεια διαχειριστή.. Επίσης δοκίμασε και με το RecBoot να το βγάλεις από Recovery mode.. Μια φορά εμένα μου δούλεψε με το RecBoot!

#6   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:32

Αν είσαι σε Windows δοκίμασε να τρέξεις τα tool με άδεια διαχειριστή.. Επίσης δοκίμασε και με το RecBoot να το βγάλεις από Recovery mode.. Μια φορά εμένα μου δούλεψε με το RecBoot!

και με το recboot τα ιδια φιλε μοθ το εχω δοκιμασει!! οταν λες τοοl ενοεις το snowreeze και το redsnow ε?Αν ενοεις αυτο δν το εχω δοκιμασει λες να πιασει??

#7   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:40

και με το recboot τα ιδια φιλε μοθ το εχω δοκιμασει!! οταν λες τοοl ενοεις το snowreeze και το redsnow ε?Αν ενοεις αυτο δν το εχω δοκιμασει λες να πιασει??

Το Redsn0w στα Windows 7 θέλει να το βάλεις να είναι XP Combatible αλλίως δεν πάιζει.. Ναι αυτό εννοώ..! :P

#8   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 12:44

Το Redsn0w στα Windows 7 θέλει να το βάλεις να είναι XP Combatible αλλίως δεν πάιζει.. Ναι αυτό εννοώ..! :P

φιλε μου χρησιμοποιω vista αρα δν νομιζω να παιζει ρολο. Ειναι πολυ παραξενω πρωτη φορα μου το κανει.

#9   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 20:59

ρε παιδια μηπως μπορειτε να μα βοηθησετε; Μηπως το εχει παθει και κανενας αλλος;;;

#10   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 21:04

Σε τι κατάσταση είσαι αυτή την στιγμή;

#11   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 21:38

φιλε δημητρη ευχαριστω πολλυ για το ενδυαφερον :-)
εχω παει πισω στην 4.3.2 γτ δεν εβγενε απο το recovery mode οτι και αν προσπαθησα στην 4.3.3(οταν πηγα πισω στην 4.3.2 βγηκε κατεφθιαν απο recovery mode αφου πρωτα το εβαλα σε dfu και βγηκα μεσω fixrecovery)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες