Η αλήθεια είναι πως με το 2πύρινο iPad2 δεν νομίζω να είχαν κάποιο θέμα με Performance.
Θα μου πεις τώρα , εδώ ψιλό-έχουνε τα macbook δεν θα έχει το iPad2...
Εάν είναι έτσι τους δικαιολογώ , φροντίζουν να είμαστε χαρούμενοι με συσκευές που δεν κολλάνε.
Αν όμως είναι λόγω συμφερόντων της Apple τότε απλά είναι υποκριτές λέγοντας ότι το Flash χαλάει την browsing εμπειρία.
-Αυτό είναι πιστεύω που ενοχλεί τον κόσμο και όχι οι "και καλά" προσωπικές επιλογές του Jobs.
Και στο κάτω κάτω τα Ghz γι'αυτό ανεβαίνουν , για να τρέχει καλύτερα το Software.
Και μεταξύ μας , ούτε στο iPad3 το 2xπύρινο στα 2Ghz με 2Gb Ram θα παίζει Flash...
Εκεί θα φανεί η πάσα αλήθεια, δηλαδή ότι δεν το υποστηρίζουν λόγω συμφερόντων/δόλου.
Πάντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω στο SGSII (που έχω) παίζει 1080p Flash από το youtube ΑΨΟΓΑ
που σημαίνει χωρίς κανένα ΨΕΓΑΔΙ ! Δηλαδή σκρολάρεις πάνω-κάτω , ζουμάρεις - ξεζουμάρεις χωρίς κανένα μα κανένα lag.
Ούτε καν υποψία lag...Το ίδιο λένε όλοι όσοι το έχουν. Δείτε και στα reviews από GSM-Arena / Mobile-review κτλπ.
-Με αυτό θέλω να πω , πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε ένα μηχάνημα 2x 1,2Ghz και 1Gb Ram όπως το Galaxy II.
--Ίσως όμως να υπάρχει στο 2x 1Ghz 512Ram του iPad2. ίσως...
--Ίσως να έπρεπε να ήταν πιο προνοητικοί και να έβαζαν 1Gb Ram στο iPad2...
Τελευταία επεξεργασία από: biller, 03/06/2011 - 21:30.