Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

O Mossberg λέει κατάμουτρα στον CEO της Adobe ότι το flash είναι απαίσιο στο Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:29

Καλά. Και εγώ κάθομαι μπροστά σε laptop HP, με AMD Turion στα 2.3, 4 GB RAM Windows 7 64 bit όλα γνήσια εχω ανοιχτό στο navisworks (σε δεύτερη οθόνη) ένα αρχείο 400 MB και όσο flash περιεχόμενο να ανοίξω δεν εχω φάει κανένα κόλλημα και τι με αυτό??

Το flash δεν υπάρχει στο ios λόγω επιλογής επιχειρηματικής φύσεως και όχι για τεχνικούς λόγους._

Το flash παίζει και σε παροχυμένα μηχανήματα δηλαδή. Thanks

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:34

Όποιος δεν αρέσκεται δίχως flash φεύγει.

Ούτε ο da vinci θα έπρεπε να βάλει μπλε μάτια στη μόνα λίζα επειδή κάποιοι θα το γούσταραν.

Οι προσωπικές επιλογές και τακτικές είναι που ξεχωρίζουν κάποιον/ κάτι από τη μάζα.

Η Apple ακούει τα πιστεύω της και τα γούστα της ΜΟΝΟ, και γι αυτό θερίζει και γι αυτό ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ κάθε μέρα.

Μόνο ο δημιουργός αποφασίζει και κάνει αλλαγές στο έργο του...κανείς άλλος.

Η Apple είναι αυτή που είναι και η Mona Lisa αυτή που ξέρεται. Δεν υπάρχει δεύτερη, χάρη στο όραμα του δημιουργού της.

Τρεχάτε για το zoom και το playbook. Πάλι στο Λούβρο θα γυρίσετε.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 03/06/2011 - 16:37

#33   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:42

Διαφωνώ κάθετα... Αν ήταν τόσο εύκολο φίλε μου όσο λες θα είχαν αλλάξει όλα μέσα σε λίγους μήνες. Δοκίμασες να φτιάξεις κάτι σε flash και κάτι σε HTML5 με javascript? Η δοκιμή θα σε πείσει. Η ευκολία και η ευελιξία του flash προς το παρών δεν πιάνονται. Και στο κάτω κάτω πρέπει να ακούγεται η γνώμη του κόσμου που έκαναν το iphone Νο1. Γιατι η HTC και άλλες εταιρίες (Sony κτλ.) πλέον βγάζουν κινητά με ξεκλείδωτα bootloaders? Φώναξε ο λαός και εισακούστηκε. Κάνε το ίδιο με την Apple...

Τα έχω δοκιμάσει και τα 2.
ActionScript 2 και ActionScript 3 εναντίον JavaScript και jQuery με HTML5...

#34   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:47

Οι προσωπικές επιλογές και τακτικές είναι που ξεχωρίζουν κάποιον/ κάτι από τη μάζα.

Ακριβώς. Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές του καθενός. Αυτές που τις αποφασίζει μόνος του και όχι κάποιος CEO στην άλλη άκρη του κόσμου που έχει 1002 συμφέροντα να το κάνει και που δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικές ΜΟΥ επιλογές. Με τον ίδιο τρόπο πχ είχε αποφασίσει ότι τα mouse θα είχαν ένα κουμπί μόνο, γιατί έτσι τα πήρε από τη Ranx Xerox. Είχε αποφασίσει minidisplay port, ενώ όλοι οι άλλοι όχι. Είχε αποφασίσει Power PC. Είχε αποφασίσει να δουλεύιυμε με εκτυπωτές της Apple μόνο. Για το καλό μας; Για να μην πελαγώνουμεμε τις 100 επιλογές κάθε κόστους που είχαμε στα PC; Για να μην παίρνουμε χάλια εκτυπωτές; Ή για την τσέπη της πολυεθνικής;
Οι πολλές επιλογές, ποτέ δεν έκαναν κακό, εκτός αν είσαι 3 χρονών, οπότε πρέπει να έχεις την επιλογή που αποφασίζουν οι γονείς σου για 1002 λόγους. Για πιο μεγάλα άτομα, η ελευθερία της βούλησης ξεχωρίζει τον κάθε έναν μας και εν τέλη, μας κάνει να προοδεύουμε.
Όχι το "Αρχιερείς βούλονται, α ο Θεός κελεύει".

Και μια και το γυρίσαμε στην τέχνη, κάποιος κάποτε τόλμησε να ζωγραφίσει τις "Δεσποινίδες της Αβινιόν". Και τότε άλλαξε η ζωγραφική. Όχι με τη Μόνα Λίζα.

#35   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:59

Ακριβώς. Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές του καθενός. Αυτές που τις αποφασίζει μόνος του και όχι κάποιος CEO στην άλλη άκρη του κόσμου που έχει 1002 συμφέροντα να το κάνει και που δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικές ΜΟΥ επιλογές. Με τον ίδιο τρόπο πχ είχε αποφασίσει ότι τα mouse θα είχαν ένα κουμπί μόνο, γιατί έτσι τα πήρε από τη Ranx Xerox. Είχε αποφασίσει minidisplay port, ενώ όλοι οι άλλοι όχι. Είχε αποφασίσει Power PC. Είχε αποφασίσει να δουλεύιυμε με εκτυπωτές της Apple μόνο. Για το καλό μας; Για να μην πελαγώνουμεμε τις 100 επιλογές κάθε κόστους που είχαμε στα PC; Για να μην παίρνουμε χάλια εκτυπωτές; Ή για την τσέπη της πολυεθνικής;
Οι πολλές επιλογές, ποτέ δεν έκαναν κακό, εκτός αν είσαι 3 χρονών, οπότε πρέπει να έχεις την επιλογή που αποφασίζουν οι γονείς σου για 1002 λόγους. Για πιο μεγάλα άτομα, η ελευθερία της βούλησης ξεχωρίζει τον κάθε έναν μας και εν τέλη, μας κάνει να προοδεύουμε.
Όχι το "Αρχιερείς βούλονται, α ο Θεός κελεύει".

Και μια και το γυρίσαμε στην τέχνη, κάποιος κάποτε τόλμησε να ζωγραφίσει τις "Δεσποινίδες της Αβινιόν". Και τότε άλλαξε η ζωγραφική. Όχι με τη Μόνα Λίζα.

Βγαίνει εύκολα από τα συμφραζόμενα=προσωπικές επιλογές της Apple. Η δική σου δεν είναι θέλω ή δε θέλω flash στο iOS. Είναι θέλω ή δε θέλω iOS.

#36   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 03/06/2011 - 17:02

Όποιος δεν αρέσκεται δίχως flash φεύγει.

Ούτε ο da vinci θα έπρεπε να βάλει μπλε μάτια στη μόνα λίζα επειδή κάποιοι θα το γούσταραν.

Η Apple ακούει τα πιστεύω της και τα γούστα της ΜΟΝΟ, και γι αυτό θερίζει και γι αυτό ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ κάθε μέρα.

Μόνο ο δημιουργός αποφασίζει και κάνει αλλαγές στο έργο του...κανείς άλλος.

Η Apple είναι αυτή που είναι και η Mona Lisa αυτή που ξέρεται. Δεν υπάρχει δεύτερη, χάρη στο όραμα του δημιουργού της.

Τρεχάτε για το zoom και το playbook. Πάλι στο Λούβρο θα γυρίσετε.

Μάλον έχεις μετοχές ή σου ανοίκει η APPLE δεν εξηγείται αλλιώς.Σαφώς και όλα αυτά που λές είναι σωστά αλλά είπαμε το ότι έχουμε ένα καλό κινητό (εάν όχι το καλύτερο) δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μιλάμε για τις ελείψεις του και για το ΄πως θα μπορέσει να τελειοποιηθεί.

B)

#37   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 17:05

Βγαίνει εύκολα από τα συμφραζόμενα=προσωπικές επιλογές της Apple. Η δική σου δεν είναι θέλω ή δε θέλω flash στο iOS. Είναι θέλω ή δε θέλω iOS.

Δεν είναι όμως ένα πράγμα! Μπορεί να θέλω flash, αλλά να θέλω και τη retina. Ή το ipad. Ή το interface. Ή την αίσθηση. Τα ζυγίζω και αποφασίζω. Το ότι παίρνω iOS συσκευή δεν θα με κάνει ποτέ, προσωπικά, να απαξιώσω ό,τι δεν έχω. Απλά, παραδέχομαι ότι χορεύω όπως παίζει ο Steve εν προκειμένω. Δεν θα πείσω ποτέ τον εαυτό μου ότι δεν χρειάζομαι μεταφορά αρχείων μέσω BT πχ ή ότι πρέπει να πατάω στο τηλέφωνο πρώτα το γράμμα και μετά τον τόνο.

#38   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 17:07

Δεν είναι όμως ένα πράγμα! Μπορεί να θέλω flash, αλλά να θέλω και τη retina. Ή το ipad. Ή το interface. Ή την αίσθηση. Τα ζυγίζω και αποφασίζω. Το ότι παίρνω iOS συσκευή δεν θα με κάνει ποτέ, προσωπικά, να απαξιώσω ό,τι δεν έχω. Απλά, παραδέχομαι ότι χορεύω όπως παίζει ο Steve εν προκειμένω. Δεν θα πείσω ποτέ τον εαυτό μου ότι δεν χρειάζομαι μεταφορά αρχείων μέσω BT πχ ή ότι πρέπει να πατάω στο τηλέφωνο πρώτα το γράμμα και μετά τον τόνο.

Παίρνεις το σύνολο φίλε. Τα πάντα έχουν θετικά και αρνητικά. Τα ζυγιάζεις και βλέπεις. Ο δημιουργός αυτό θεωρεί σωστότερο και η απόφασή του δεν τον έχει "ρίξει".

#39   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 17:34

Σε αυτό που λέει ο Researcher έχει δίκαιο . Όλα είναι θέμα επιλογών του καταναλωτή. Απο εκεί και πέρα οι εταιρίες πράττουν ανάλογα και διαμορφώνουν τα προϊόντα. Αν η έλλειψη του Flash φανεί τόσο μεγάλη στο iPhone ,τότε θα καταποντιστεί. Αλλά οι πωλήσεις δείχνουν το Αντίθετο . Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι , η τεράστια μάζα των καταναλωτών αδιαφορεί για την ύπαρξη του Flash στο κινητό τους . Και σίγουρα μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να ενεργοποιείς / απενεργοποιείς το Flash. Αλλά αυτοί που είναι γνώστες και ξέρουν τι κάνουν , και τι επιπτώσεις θα έχει στο κινητό τους , είναι ένα παρα πολύ μικρό ποσοστό . Οι Περισσότεροι το μόνο που θα αντιληφθουν είναι την ύπαρξη ενός κουμπιου που ναι μεν κάνει κάποια εντυπωσιακά site να φαίνονται , αλλά θα διαμαρτυρόντουσαν για κολλήματα , υπερθέρμανση και κακή ποιότητα σελίδων . Οπότε λογικά την απέκλεισαν από την αρχή αυτό το plug in . Μετά από την έλευση του App Store , πλέον υπήρχε και το θέμα της προώθησης του , οπότε δημιουργηθηκε ακόμα ένας λόγος να αποκλείσει τις Flash εφαρμογές. Τώρα πλέον δεν έχει τίποτα να φοβηθεί η Apple από το Flash , αλλά πραγματικά δεν θέλει να απασχολεί το support της με τηλεφωνήματα από αδαής καταναλωτες που διαμαρτύρονται για κρασαρίσματα του Safari .Και εν κατα κλείδι Η Δύναμη της Apple είναι και η Αδυναμία της , είτε το αγαπάς είτε όχι . Και συμπληρώνοντας το παράδειγμα του Unforgiven με την τηλεόραση , όταν υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες μοντέλα , γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο που να ικανοποιεί της ανάγκες σου ; Και επιμένεις να το παίρνεις και μετά να γκρινιάζεις

#40   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 03/06/2011 - 17:47

Οπως και να χει, σε ios συσκευη κανεις δεν σερφαρει 100% και δεν μπορει να εχει πληρη internetiki εμπειρια, απλα foul
Όποιοι δεν συμφωνουν ειναι απλα fun boys και .......................
Και ελεος, 10 χρονια στα pcια, ποτε δεν ειχα προβλημα με flash, θελεται να δικαιολογησετε της παπαριες της apple και γραφεται ολο μαλακ......

#41   pantnick

pantnick

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 19:57

Τα έχω δοκιμάσει και τα 2.
ActionScript 2 και ActionScript 3 εναντίον JavaScript και jQuery με HTML5...

Και πιστεύεις οτι είναι ευκολότερο !!?? Τότε ή είσαι εξαίρεση ή απλά υπερασπίζεσαι too much τις επιλογές του Stevaκου.

#42   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 03/06/2011 - 20:02

Και πιστεύεις οτι είναι ευκολότερο !!?? Τότε ή είσαι εξαίρεση ή απλά υπερασπίζεσαι too much τις επιλογές του Stevaκου.

Εγώ τώρα απλά μαθαίνω γλώσσες προγραμματισμού από ενδιαφέρον. Δηλαδή μπορώ να κάνω καλά παιχνίδια και σε HTML5 και Flash αλλά δυστυχώς δεν το κάνω, διότι δεν έχω designer. Και ένα παιχνίδι χωρις γραφικά, δεν γίνεται. Το μόνο πλεονέκτιμα στην σύγκριση αυτή, πιστεύω είναι ο χρόνος. Δηλαδή στο Flash έχεις ένα timeline, συνθέτεις frames εκεί πάνω και όλα είναι εύκολα. Στην HTML5 πρέπει να 'παίξεις' με delays. Αυτό είναι το μόνο δύσκολο. Αν το μάθεις, μετά δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά. Και αν αφήσουμε το developing απ' έξω, σαν χρήση, προτιμώ το HTML5 από το Flash για πληθώρα λόγων. [Μεταξύ τους και το εύκολο vulnerability researching... :P ]

Τελευταία επεξεργασία από: DaKnOb, 03/06/2011 - 20:03

#43   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 21:24

Η αλήθεια είναι πως με το 2πύρινο iPad2 δεν νομίζω να είχαν κάποιο θέμα με Performance.
Θα μου πεις τώρα , εδώ ψιλό-έχουνε τα macbook δεν θα έχει το iPad2...

Εάν είναι έτσι τους δικαιολογώ , φροντίζουν να είμαστε χαρούμενοι με συσκευές που δεν κολλάνε.
Αν όμως είναι λόγω συμφερόντων της Apple τότε απλά είναι υποκριτές λέγοντας ότι το Flash χαλάει την browsing εμπειρία.
-Αυτό είναι πιστεύω που ενοχλεί τον κόσμο και όχι οι "και καλά" προσωπικές επιλογές του Jobs.

Και στο κάτω κάτω τα Ghz γι'αυτό ανεβαίνουν , για να τρέχει καλύτερα το Software.

Και μεταξύ μας , ούτε στο iPad3 το 2xπύρινο στα 2Ghz με 2Gb Ram θα παίζει Flash...
Εκεί θα φανεί η πάσα αλήθεια, δηλαδή ότι δεν το υποστηρίζουν λόγω συμφερόντων/δόλου.

Πάντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω στο SGSII (που έχω) παίζει 1080p Flash από το youtube ΑΨΟΓΑ
που σημαίνει χωρίς κανένα ΨΕΓΑΔΙ ! Δηλαδή σκρολάρεις πάνω-κάτω , ζουμάρεις - ξεζουμάρεις χωρίς κανένα μα κανένα lag.
Ούτε καν υποψία lag...Το ίδιο λένε όλοι όσοι το έχουν. Δείτε και στα reviews από GSM-Arena / Mobile-review κτλπ.
-Με αυτό θέλω να πω , πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε ένα μηχάνημα 2x 1,2Ghz και 1Gb Ram όπως το Galaxy II.
--Ίσως όμως να υπάρχει στο 2x 1Ghz 512Ram του iPad2. ίσως...
--Ίσως να έπρεπε να ήταν πιο προνοητικοί και να έβαζαν 1Gb Ram στο iPad2...

Τελευταία επεξεργασία από: biller, 03/06/2011 - 21:30

#44   nickolasemp

nickolasemp

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 22:13

Διαφωνώ κάθετα... Αν ήταν τόσο εύκολο φίλε μου όσο λες θα είχαν αλλάξει όλα μέσα σε λίγους μήνες. Δοκίμασες να φτιάξεις κάτι σε flash και κάτι σε HTML5 με javascript? Η δοκιμή θα σε πείσει. Η ευκολία και η ευελιξία του flash προς το παρών δεν πιάνονται. Και στο κάτω κάτω πρέπει να ακούγεται η γνώμη του κόσμου που έκαναν το iphone Νο1. Γιατι η HTC και άλλες εταιρίες (Sony κτλ.) πλέον βγάζουν κινητά με ξεκλείδωτα bootloaders? Φώναξε ο λαός και εισακούστηκε. Κάνε το ίδιο με την Apple...

Συμφωνώ απόλυτα...

Επιπλέον να προσθέσω ότι ο Souris Harris μας κοροϊδεύει. Εγώ δεν είδα κάτι του στυλ

Όπως καταλαβαίνετε ο Narayen τα είδε όλα εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να δικαιολογηθεί με ότι μπόρεσε να σκεφτεί.

Αυτό το κυνηγητό για πότε θα βρούμε κάποια στιγμή κάποιον να τον χτυπήσουμε γιατί είμαστε Apple fanboys/fangirls/fans δεν την καταλαβαίνω.

Εγώ θέλει η συσκευή μου να κάνει ό,τι θέλω εγώ. Δε θα μου λέει η Apple τα καραγκιοζιλίκια της. Έχω κουραστεί.
μου φαίνεται ότι η Apple από εμένα δε θα ξαναδεί iPhone. ούτε iPad 2 ούτε Air ξανά. Πλέον την έχουν ξεπεράσει (αντιγράψει; ) άλλοι πολύ καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από: nickolasemp, 03/06/2011 - 22:18

#45   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 22:17

Συνεχίζοντας... Επειδή έχω και το iPad2 , από περιέργεια και μόνο έκανα κάποιες δοκιμές.
Με μονίμως απενεργοποιημένο το Flash στο Glaxy II , το iPad2 ήταν πάντα πιο γρήγορο σε όλες
τις σελίδες που μπήκα. Πάντα τις φόρτωνε πιο γρήγορα ανεξαρτήτου Site.

Δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ανωτερότητα του Software του iPad2 (γιατί στο Hardware είναι κατώτερο)
αλλά είναι μια ένδειξη του ότι θα έπαιζε άνετα και Flash σε Sites.

Τελευταία επεξεργασία από: biller, 03/06/2011 - 22:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2