Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

O Mossberg λέει κατάμουτρα στον CEO της Adobe ότι το flash είναι απαίσιο στο Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 13:11

Εγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, στο νεο μου MBP 2011 15.4 , δεν εβαλα flash (δεν περιεχεται ετσι κι αλλιως) και τρεχω Chrome browser οποτε το χρειαζομαι.
Ετσι , ουτε γατα ουτε ζημια !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/06/2011 - 13:19

Να το πάρει η adobe το flash και να το βάλει εκεί που ξέρει να φωτίζει . Όταν πριν 5 χρόνια φωνάζαμε στο Linux για το flash μας είχε γραμμένους, να μην πω που. Τώρα που πονάει μας έπρηξε με τις iOS συσκευές.
Addon ClickToFlash ανέβασε απο 4 σε 5 ώρες την μπαταρία του λαπτοπ.

Ένα πορνό της προκοπής δεν είδα στο παλιό μου 2800+ AMD λάπτοπ μου με Linux.
Ουστ απο το ΝΕΤ ρε.

#18   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 03/06/2011 - 13:35

Ρε παιδια τι ψαχνετε να βρειτε... Ο Steve θελει να προωθησει την HTML5 και βρισκει προφασεις για το flash στο iOS.
Αμα δεν το παραδεχεται γιατι στο Mac OS X υπαρχει flash μεσω του Firefox, Chrome κτλ???

Μεταξυ μας, σε διαφορα PC που εχω o Firefox εχει ψιλοκολλησει αρκετες φορες με το flash..

Το καλυτερο ειναι να υπαρχει μια επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης κατα βουληση του χρηστη με ο,τι επακολουθα μπορει να υπαρχουν σε αυτονομια μπαταριας ή αργη αποδοση.
Ετσι θα εκανε τουλαχιστον μια εταιρια που σεβεται τους πελατες της.

#19   papamitsos

papamitsos

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 13:37

Να το πάρει η adobe το flash και να το βάλει εκεί που ξέρει να φωτίζει . Όταν πριν 5 χρόνια φωνάζαμε στο Linux για το flash μας είχε γραμμένους, να μην πω που. Τώρα που πονάει μας έπρηξε με τις iOS συσκευές.
Addon ClickToFlash ανέβασε απο 4 σε 5 ώρες την μπαταρία του λαπτοπ.

Ένα πορνό της προκοπής δεν είδα στο παλιό μου 2800+ AMD λάπτοπ μου με Linux.
Ουστ απο το ΝΕΤ ρε.

Xαχαχαχαχαχαχαχ.. Υποκλινομαι.

#20   xalientre

xalientre

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/06/2011 - 14:19

Παιδιά μη τρελαθούμε. Το debate δεν είναι αν το falsh έχει προβλήματα ή όχι! Κανείς δε διαφωνεί, ΝΑΙ έχει προβλήματα διάφορα. Το θέμα είναι ότι η πολυαγαπημένη μας εταιρία, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

* ΝΑΙ αν χρησιμοποιήσεις flash θα τελειώσει η μπαταρία σου πολύ πιο γρήγορα

* ΝΑΙ υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει ο browser

* ΝΑΙ με HTML5 τα βίντεο θα παίζουν καλύτερα

ΑΛΛΑ δώσε μας εμάς την ΕΠΙΛΟΓΗ να κάνουμε ότι θέλουμε με τη συσκευή μας. Δεν ήμαστε καθυστερημένοι να μην ξέρουμε το καλό μας :-D

Είναι αστεία εύκολο να ενσωματωθεί στο iOs με μια επιλογή on/off στα settings.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για τα funboys...

#21   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 14:44

- I have yet to test a single one where Flash tests really well. I’m sorry, but it’s true.

- It plays weel on PlayBook tablet.

- The PlayBook doesn’t run Android

EPIC και ολα τα υπολοιπα είναι ιστοριες για Android funboys με σημαια το ανοιχτο λογισμικο και λοιπες παπαριες για μικρα παιδακια που νομιζουν οτι ειναι hackers

#22   xalientre

xalientre

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/06/2011 - 14:58

- I have yet to test a single one where Flash tests really well. I’m sorry, but it’s true.

EPIC και ολα τα υπολοιπα είναι ιστοριες για Android funboys με σημαια το ανοιχτο λογισμικο και λοιπες παπαριες για μικρα παιδακια που νομιζουν οτι ειναι hackers

Επειδή βλέπω οτι ο φίλος iGiannis μπερδεύεται και ενοχλείται πιθανόν από την κριτική που γίνεται προς την Apple (χμμμμ αυτό δεν είναι ο ορισμός του funboy;) θα ήθελα να πω οτι δε συμφωνώ μαζί του.

Δεν είμαι Android funboy (δεν έχω καμία συσκευή Android) αλλά ούτε και "πρόβατο" της Apple. Πιστεύω οτι μια εταιρία βελτιώνεται μόνο όταν δέχεται πίεση από τους απαιτητικούς χρήστες της. Έχω iPhone, iPad, MacbookPro και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Αλλά από την άλλη για όλα θέλω από την Apple το κάτι παραπάνω.

Btw, δεν είμαι ούτε μικρό παιδάκι ούτε νομίζω οτι είμαι hacker. Είμαι professional developer (δηλαδή αναπτύσσω εφαρμογές και τις πουλάω) και βγάζω το ψωμί μου και ζω από την πληροφορική (iOs, Cocoa, .Net Framework). Τίποτα στην πληροφορική δεν είναι τέλειο και δεν θα γίνει ποτέ αν δεν ήμαστε όλοι μας απαιτητικοί.

#23   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/06/2011 - 15:10

Παιδιά μη τρελαθούμε. Το debate δεν είναι αν το falsh έχει προβλήματα ή όχι! Κανείς δε διαφωνεί, ΝΑΙ έχει προβλήματα διάφορα. Το θέμα είναι ότι η πολυαγαπημένη μας εταιρία, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

* ΝΑΙ αν χρησιμοποιήσεις flash θα τελειώσει η μπαταρία σου πολύ πιο γρήγορα

* ΝΑΙ υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει ο browser

* ΝΑΙ με HTML5 τα βίντεο θα παίζουν καλύτερα

ΑΛΛΑ δώσε μας εμάς την ΕΠΙΛΟΓΗ να κάνουμε ότι θέλουμε με τη συσκευή μας. Δεν ήμαστε καθυστερημένοι να μην ξέρουμε το καλό μας :-D

Είναι αστεία εύκολο να ενσωματωθεί στο iOs με μια επιλογή on/off στα settings.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για τα funboys...

Συμφωνώ!!!
+100000
Ας ενσωματωθεί στο λογισμικό και να είναι επιλογή !! Αυτό θα ήταν το καλύτερο!!

#24   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 15:16

AMΗN !!!! Και ακόμα κάποιος δεν μας είπε αν έχει δει το φλας να λειτουργεί αξιοπρεπώς σε κινητό τηλέφωνο. Είχα δει και σε ένα βιντεακι του x-blog μια δοκιμή του super duper LG Optimus , το πρώτο κινητό dual core και όταν πήγαινε σε full flash site η κατάσταση ήταν τραγελαφος. Καλώς ή κακώς το flash κάποτε ήταν μια ανάγκη , απέκτησε μια τεράστια εγκατεστημένη βαση , αλλά είναι τεχνολογικά πίσω σε concept . Και η apple το 2007 ήθελε να προσφέρει ένα κινητο πρωτοποριακό , και εύκολο στην χρήση που να μην προκαλούσε θέματα στον χρήστη . Γιατί αν επιτρέπαν το flash τότε στο πόλυ αδύναμο original iPhone , σκεφτητε τι κακό αντίκτυπο θα είχε σε ένα χρήστη να έτρεχε μια σελίδα και αυτή να κρασαρε , η να του τελείωνε πιο γρήγορα η μπαταρία . Δεν θα έλεγε: ήθελα και έβαλα το φλας , αλλά θα κατηγορούσε το κινητο. Και θα ήταν κακό για το ξεκίνημα του iPhone. Στην συνέχεια και η adobe δεν κατέβαλε τις απαιτούμενες προσπαθιες να προσαρμόσει το προγραμμα της στην νέα πραγματικότητα που διαφενοταν , και πλέον η apple δεν προκειτε να αφιερώσει εργατωρες για να ενσωμάτωση το φλας μέσα στο λειτουργικό . Και μην ξεχνάμε ότι χάρη σε αυτο το κλειστό ελεγχόμενο , αλλα πόλυ φιλικό και εύχρηστο στον τελικό χρήστη μοντέλο , ´εχει την πρωτιά . Και πλέον το θέμα με το flash είναι τελειωμενο , ένα πόλυ μεγάλο κομμάτι του web έχει μεταβεί η προκειτε πολυ συντομα να μεταβει σε HTLM 5

#25   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 03/06/2011 - 15:38

Ποιος το λεει αυτο ?
Φυσικα και παιζονται πολλα, αλλα με τετοια συμπεριφορα του flash (καταναλωση μπαταριας, ασταθεια και αναξιοπιστια) δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχτει ο Steve.

Οταν τα μισα pc εμφανιζουν προβλημα και τ αλλα μισα οχι (εχω πολλα μηχανηματα στη δουλεια μου και δεν υπαρχει ουτε ενα που να μην εχει προβλημα με flash), δεν μπορεις να στηριχτεις σ αυτο.

Το οτι αυτο , "βολευει" την Apple στα σχεδια της ειναι προφανες αλλα οχι ο σκοπος της.
Αν ηταν ετσι , θα σαμποταρε και ολα τα προγραμματα της Adobe , που ειναι ανταγωνιστικα στα δικα της (px Final cut studio vs Adobe suite ).

μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις μηχανήματα.Στο σπίτι μου εγώ έχω ένα λαπτοπ τοσηίβα με ΑΜD 5 ετών,ένα σταθερό με έναν απλό ιντελ pentium2 και ένα laptop toshiba με i5 370 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Να το κοιτάξεις με τους ανθρώπους που σε υποστιρίζουν από θέμα hardware/software. 8)

#26   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 15:42

Και εμένα αυτό με ενοχλεί περισσότερο: το ότι η Apple προαποφασίζει για εμένα.
Σαν να παίρνεις μια τηλεόραση και να μην παίζει πορνό ή σκουπιδοεκπομπές, επειδή η Χ εταιρία αποφάσισε ότι δεν είναι πρέπον.
Τι τους νοιάζει αν σέρνεται το μηχάνημα ΜΟΥ; Ας σέρνεται όσο θέλει. Αν με ενοχλεί, θα το αποφασίσω ΕΓΩ.
Με την ίδια λογική, ας μην έμπαινε Quicktime player στα PC, γιατί κάνει τρελή ώρα να ανοίξει και να ξεκινήσει να παίζει.

Απλά, είναι τα φράγκα και τα μονοπώλια στη μέση. Τίποτε, μα τίποτε άλλο....

#27   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 03/06/2011 - 15:57

Ένας λόγος (ακόμα ; ) που ίσως η Apple φοβάται να εγκαταστήσει Flash, ακόμα και με ΟΝ/OFF είναι το ότι το jailbreaking μπορεί να γίνει ευκολότερο. Θα πρέπει να περάσει από την αρχή μια νέα τεχνολογία, με προβλήματα, που μπορεί να την ξαναοδηγήσει στο jailbreakme.com. Επίσης, αυτό θα γίνεται και σε στυλ drive-by. Κάνει κάποιος μια νόμιμη σελίδα, βάζει ένα μικρό (και αόρατο) script και κλέβει αρχεία του χρήστη...

Όντως, για εμένα το Flash έχει ξεπεραστεί και όλη η δουλειά μπορεί να γίνει ίδια ή και καλύτερη με λίγο JavaScript και HTML5, στα οποία ο Safari με την Νitro του είναι ο καλύτερος.
Σίγουρα, ισχύουν και οι προαναφερθέντες λόγοι, αλλά αυτοί είναι ακόμα 2.

Τελευταία επεξεργασία από: DaKnOb, 03/06/2011 - 15:57

#28   mikemilos

mikemilos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:07

δεν εχει δουλεψει μαλλον galaxy s 2!!!!!!!!! τα flash παιζουν πιο γρηγορα απο το laptop μου....

#29   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:23

Αυτά με τις επιλογές στα settings τα έλεγα εγώ πριν απο ένα χρόνο! Τελικά κατάφεραν κάποιοι να αποδείξουν με επειχειρήματα οτι λέμε μπαρούφες εμείς που θέλουμε τουλάχιστον την επιλογή να το έχουμε με ON/OFF switch! Διαβάστε το τόπικ και μετά μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας πιο είναι το μέλλον και πιο είναι το σήμερα! Να τονίσω πως το τόπικ που παραθέτω είναι απο τον Απρίλη του 2010:

http://www.iphonehel...__1#entry164305

#30   pantnick

pantnick

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2011 - 16:25

Όντως, για εμένα το Flash έχει ξεπεραστεί και όλη η δουλειά μπορεί να γίνει ίδια ή και καλύτερη με λίγο JavaScript και HTML5, στα οποία ο Safari με την Νitro του είναι ο καλύτερος.

Διαφωνώ κάθετα... Αν ήταν τόσο εύκολο φίλε μου όσο λες θα είχαν αλλάξει όλα μέσα σε λίγους μήνες. Δοκίμασες να φτιάξεις κάτι σε flash και κάτι σε HTML5 με javascript? Η δοκιμή θα σε πείσει. Η ευκολία και η ευελιξία του flash προς το παρών δεν πιάνονται. Και στο κάτω κάτω πρέπει να ακούγεται η γνώμη του κόσμου που έκαναν το iphone Νο1. Γιατι η HTC και άλλες εταιρίες (Sony κτλ.) πλέον βγάζουν κινητά με ξεκλείδωτα bootloaders? Φώναξε ο λαός και εισακούστηκε. Κάνε το ίδιο με την Apple...

Τελευταία επεξεργασία από: pantnick, 03/06/2011 - 16:26

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5