ρε παιδιά καταλάβετέ το επιτέλους...είναι απλό..ό,τι πιστέυει η Apple ότι συμβάλει στο να ρισκάρεται η απρόσκοπτη λειτουργία των λειτουργικών της απλά ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ...τέλος...δείτε το παντού...στις κάρτες γραφικών των μηχανημάτων της πχ , σου λέει απλά "Θές ένα μηχάνημα που δουλεύει και δεν ασχολείσαι με ΤΠΤ άλλο εκτός της δουλειάς σου πάρτο και τα ξαναλέμε σε 4-5 χρόνια που θα το βαρεθείς..." η Apple είναι αυτή...για αυτό την αγαπάμε και τις κάνουμε και μερικά χατηράκια(δεν γκρινιάζουμε για ΒΤ,flash,κτλ).είναι καθαρά θέμα επιλογής,θέλω να ρισκάρω να κάνω 150 restart την ημέρα,να χτυπάει ο σκληρός ή το πρόγραμμα και να χάνω δουλειά 3-4 ωρών,να λιώνω στα dll,config sys,ιούς κτλ ή θέλω να δουλεύω χωρίς να φοβάμαι τπτ(και ας είναι "κουτσουρεμένο") .
Αυτά απο εμένα
και δεν είμαι fanboy... απλά απελπισμένος από τα Windows,Nokia,HTC, τόοοοσα χρόνια ...
O Mossberg λέει κατάμουτρα στον CEO της Adobe ότι το flash είναι απαίσιο στο Android
Από
sepsis
, 03/06/2011 10:00
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 04/06/2011 - 12:28
Ad
Δημοσίευση 05/06/2011 - 17:59
Παίδες ο fanboyσμός βλάπτει. Με ρέγουλα...
Δημοσίευση 05/06/2011 - 18:28
Ζητω η apple
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 06/06/2011 - 02:10
καμία σχέση...είναι όπως όταν κάποια στιγμή καταλήγεις στην γυναίκα που θα παντρευτείς...πριν από αυτή έχεις @$*£¥* πολλές και σε έχουν κ αυτές..ε κάποια στιγμή επιλέγεις την κατάλληλη για εσένα κ ας έχει 2-3 κουσουράκια...αυτά...τέλος το offtopic
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες