Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Δημιουργήστε ένα μοναδικό Certificate για το iBSS του iPhone 3GS (Windows)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:47

Παιδια συγνωμη αμα θεσουμε τη συσκευή σε recovery mode ειναι σαν να κανουμε restore και τα χανουμε ολα ?

Κανονικά όχι. Απλά μόλις τελειώσεις κάνεις resatart. (HOME + ON/OFF)

(Να υποθέσω ότι ενδιαφέρεσαι λόγω των παραπάνω οδηγειών?)

Υ.Γ. Το κανονικά το έβαλα γιατί η Apple έχει ξεσαλώσει τελευταία και ποτέ δεν ξέρεις. Αν το itunes σου σβήνει τα παλιά ipsw που στην τελική τα κατέβασες νομιμα και πληρώνεις και το bandwidth που χρησημοποιείς, γιατί να μην σου κάνει και κανένα υποχρεωτικό restore/upgrade? (δεν παίζει πλάκα κάνω)

Μπορεί να φαντάζει υπερβολή αλλά το 3GS μου όχι upgrade δεν το κάνω, αλλά ούτε με το iTunes δεν το συνδέω αν δεν βγεί το jailbreak της 3.1.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 11/09/2009 - 17:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Apollonios

Apollonios

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2009 - 19:19

[3GS ONLY]
Οσοι το ειχαν κανει πριν βγει η 3.1 η μεσω Cydia λογικα ειναι οκ!

Οσοι δεν ειχαν κανει τπτ απο τα 2 ειναι στο ελεος της dev-team και του geohot {Αυτο ισχυει και για Ολους τους νεους κατοχους iPhone 3GS}

Απορώ γιατί ρε παιδιά να δημιουργείτε κάθε φορά τοσο πανικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει jailbreak και για τους νέους και για τους παλιούς χρήστες 3gs. Ούτε η dev team ούτε ο Geohot θα κατεβάσουν τα χέρια μπροστά στη νέα πρόκληση, αλλά ούτε και η apple βρήκε το σουπερ λογισμικό που δε σπάει με τίποτα. Βασικά πιστεύω ότι η dev team ήδη έχει βρει τρόπο να κάνει jailbreak, όσο για τον Geohot, αυτό δεν είναι παρά λίγες ώρες ενασχόληση...

Χαλαρώστε πια και μην πνίγετε τα thread και πάνω από όλα, μην αγχώνετε τους άλλους.

#18   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2009 - 19:34

Απορώ γιατί ρε παιδιά να δημιουργείτε κάθε φορά τοσο πανικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει jailbreak και για τους νέους και για τους παλιούς χρήστες 3gs. Ούτε η dev team ούτε ο Geohot θα κατεβάσουν τα χέρια μπροστά στη νέα πρόκληση, αλλά ούτε και η apple βρήκε το σουπερ λογισμικό που δε σπάει με τίποτα. Βασικά πιστεύω ότι η dev team ήδη έχει βρει τρόπο να κάνει jailbreak, όσο για τον Geohot, αυτό δεν είναι παρά λίγες ώρες ενασχόληση...

Χαλαρώστε πια και μην πνίγετε τα thread και πάνω από όλα, μην αγχώνετε τους άλλους.

OFFTOPIC το ξέρω απλά το γράφω για να καθυσηχάσω τους φίλους/ες που δεν μπορούν να κάνουν την διαδηκασία

Για κανέναν δεν είναι ούτε εύκολο ούτε λίγες ώρες ενασχόληση Apollonios (ούτε κριτικάρω το ποστ σου ούτε τίποτα θεωρώ ότι είσαι 99% σωστός στον τρόπο που το θέτεις το ζήτημα). Σήμερα είχα ένα slow day στην δουλεία και κάθησα και διάβαζα τα μυνήματα στο twitter που στέλνουν οι της dev team, geohot, chronicdeveam κλπ. μεταξύ τους και σε άλλους χρήστες. Διάβασα και το constitution του iphone wiki (το κομάτι που λέει στην ουσία αν έχετε οποιδήποτε exploit κρύφτε το) οπότε δεν περιμένω να βρώ κάποια ανακοίνωση. Απλά θα βγεί το jailbreak χώρίς προειδοποίηση. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά όταν βγεί το jb της 3.1 μάλλον θα γ***ει. Ελπίζω να καταλαβαίνω καλά, αν έχω δίκαιο μπορεί να πάμε σε πλήρη παράκαμψη του συστήματος υπογραφών της Apple. Yπομονή.

Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν το "παράθυρο" του Cydia ή του purplera1n, δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα...

Αυτό δεν σημαίνει αναβαθμήστε άφοβα βέβαια, περιμένετε στην χειρώτερη μέχρι τις 25/9.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 11/09/2009 - 19:37

#19   iBrick

iBrick

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 20:43

Κατι ευχαριστο! :)

The IBEC and IBSS files from 3.0/3.0.1 will only be useful to restore to 3.0 or 3.0.1

Once the new JB is released there won't be much of a use for them
, and if you have a 3.1 phone you could grab the new 3.1 IBEC and IBSS to make sure you can always get back to 3.1

So, if your on 3.1 now and never got the files before, you won't ever get back to 3.0, but if you grab them now, you'd be able to always get back to 3.0

Basicily they are a fail safe so you will be able to get back to a previous version that Apple stops signing, of course thats once the tools to do so are released.

πηγη PhoneLine@mmi

#20   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 11/09/2009 - 20:50

Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα. :mad:
Αν και δεν μπήκα στην 3.1 και είμαι στην 3.0 έκανα την βλακεία να συνδέσω το τηλέφωνο με το itunes και να ζητήσω με shift+restore, επαναφορά της 3.0 και σταματά εκεί που λέει ότι γίνεται επαναφορά με την βοήθεια της apple και μου πετάει το εξής μήνυμα:
The iPhone "Iphone" Could not be restored. This device isn't eligible for the requested build.
Μήπως ξέρει κανείς πως επαναφέρω το springboard μετά απο recovery mode ,χωρίς την βοήθεια του itunes;

#21   Apollonios

Apollonios

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 20:50

Κατι ευχαριστο! :)

The IBEC and IBSS files from 3.0/3.0.1 will only be useful to restore to 3.0 or 3.0.1

Once the new JB is released there won't be much of a use for them
, and if you have a 3.1 phone you could grab the new 3.1 IBEC and IBSS to make sure you can always get back to 3.1

So, if your on 3.1 now and never got the files before, you won't ever get back to 3.0, but if you grab them now, you'd be able to always get back to 3.0

Basicily they are a fail safe so you will be able to get back to a previous version that Apple stops signing, of course thats once the tools to do so are released.

πηγη PhoneLine@mmi

Άντε επιτέλους να γελάσει και μας λίγο το χειλάκι μας :blush:

#22   asavvop

asavvop

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 09:27

Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα. :mad:
Αν και δεν μπήκα στην 3.1 και είμαι στην 3.0 έκανα την βλακεία να συνδέσω το τηλέφωνο με το itunes και να ζητήσω με shift+restore, επαναφορά της 3.0 και σταματά εκεί που λέει ότι γίνεται επαναφορά με την βοήθεια της apple και μου πετάει το εξής μήνυμα:
The iPhone "Iphone" Could not be restored. This device isn't eligible for the requested build.
Μήπως ξέρει κανείς πως επαναφέρω το springboard μετά απο recovery mode ,χωρίς την βοήθεια του itunes;

Τα ιδια και σε μενα φιλε μου! Μαλλον απο οτι φαινεται πρεπει να περιμενουμε το jailbreak. Εχω την εντυπωση οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι ηδη Unlocked τα κινητα ελληνικων αντιπροσωπειων.

#23   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/09/2009 - 19:07

UPDATE LINK :usbview.rar

Πρακαλω να γινει αλλαγη στο αρχικο ποστ.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 21/09/2009 - 19:09

ezgif_com_crop_2.gif

#24   jimxryso6

jimxryso6

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 01:48

παιδιά καλημέρα εγω εχω ενα 3gs αλλά την πάτησα έκανα update χωρίσ να κρατήσω τα αρχεία που ζητάει για να κάνω downgrade υπάρχει παποιοσ τρόπος να κάνω downgrade χωρίς αυτά τα αρχεία? ευχαριστώ :rolleyes:

#25   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 07:06

Εμένα που στο Cydia γράφει "ECID on file" χρειάζεται αυτή η διαδικασία; Έχω μπερδευτεί με τα πιστοποιητικά και τους τρόπους καταγραφής τους.

#26   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 22/09/2009 - 18:42

παιδιά καλημέρα εγω εχω ενα 3gs αλλά την πάτησα έκανα update χωρίσ να κρατήσω τα αρχεία που ζητάει για να κάνω downgrade υπάρχει παποιοσ τρόπος να κάνω downgrade χωρίς αυτά τα αρχεία? ευχαριστώ :rolleyes:

Μάλον οχι το ψάχνω εδω και μία βδομάδα περιπου και τίποτα!!! Απλά περιμένουμε :(

#27   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 07:03

Εμένα που στο Cydia γράφει "ECID on file" χρειάζεται αυτή η διαδικασία; Έχω μπερδευτεί με τα πιστοποιητικά και τους τρόπους καταγραφής τους.

Κανείς; Αν ισχύει ότι το Cydia το κάνει μόνο του, ποιος ο λόγος να κάνουμε όλη αυτή την διαδικασία;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες