Απορώ γιατί ρε παιδιά να δημιουργείτε κάθε φορά τοσο πανικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει jailbreak και για τους νέους και για τους παλιούς χρήστες 3gs. Ούτε η dev team ούτε ο Geohot θα κατεβάσουν τα χέρια μπροστά στη νέα πρόκληση, αλλά ούτε και η apple βρήκε το σουπερ λογισμικό που δε σπάει με τίποτα. Βασικά πιστεύω ότι η dev team ήδη έχει βρει τρόπο να κάνει jailbreak, όσο για τον Geohot, αυτό δεν είναι παρά λίγες ώρες ενασχόληση...
Χαλαρώστε πια και μην πνίγετε τα thread και πάνω από όλα, μην αγχώνετε τους άλλους.
OFFTOPIC το ξέρω απλά το γράφω για να καθυσηχάσω τους φίλους/ες που δεν μπορούν να κάνουν την διαδηκασία
Για κανέναν δεν είναι ούτε εύκολο ούτε λίγες ώρες ενασχόληση Apollonios (ούτε κριτικάρω το ποστ σου ούτε τίποτα θεωρώ ότι είσαι 99% σωστός στον τρόπο που το θέτεις το ζήτημα). Σήμερα είχα ένα slow day στην δουλεία και κάθησα και διάβαζα τα μυνήματα στο twitter που στέλνουν οι της dev team, geohot, chronicdeveam κλπ. μεταξύ τους και σε άλλους χρήστες. Διάβασα και το constitution του iphone wiki (το κομάτι που λέει στην ουσία αν έχετε οποιδήποτε exploit κρύφτε το) οπότε δεν περιμένω να βρώ κάποια ανακοίνωση. Απλά θα βγεί το jailbreak χώρίς προειδοποίηση. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά όταν βγεί το jb της 3.1 μάλλον θα γ***ει. Ελπίζω να καταλαβαίνω καλά, αν έχω δίκαιο μπορεί να πάμε σε πλήρη παράκαμψη του συστήματος υπογραφών της Apple. Yπομονή.
Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν το "παράθυρο" του Cydia ή του purplera1n, δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα...
Αυτό δεν σημαίνει αναβαθμήστε άφοβα βέβαια, περιμένετε στην χειρώτερη μέχρι τις 25/9.
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 11/09/2009 - 19:37