Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

[Οδηγός] Πως να προσπεράσετε το ενοχλητικό Error 3194

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
508 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:22

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα ένα μεταχειρισμένο iphone 4 16Gb [Όχι κλεμμένο] βρίσκεται στην έκδοση 4.3.5 και δεν μπορώ να το κάνω ενημέρωση στην 5.1.1 [9B208], γιατί μου βγάζει το κλασσικό error 3194 κι ενώ έχω αλλάξει το αρχείο host δεν αλλάζει κάτι [Σημείωση: Δεν ξέρω τι κατάληξη έχουν τα αρχεία του TinyUmbrella γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ]. Τέλος έχω τα windows 8 Pro σε περίπτωση που παίζει κάτι από εκεί. Πείτε μου τι να κάνω σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:29

Για να πας στη 5.1.1 πρέπει να έχεις τα SHSH.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#243   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:32

Για να πας στη 5.1.1 πρέπει να έχεις τα SHSH.

Μα δεν έχει γίνει ποτέ JB το κινητό [Είναι Παρθένο!]

#244   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:34

Tότε πας στην 6.0.1 και περιμένεις εκεί το JB..

Ελληνικό το τηλ?

LG8ISzO.gif

#245   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:36

Tότε πας στην 6.0.1 και περιμένεις εκεί το JB..

Ελληνικό το τηλ?

Ελληνικότατο, δεν μπορώ να βρω από κάποιο άλλο κινητό τα SHSH?

#246   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:40

Όχι.. Μοναδικά για κάθε συσκευή.

LG8ISzO.gif

#247   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:42

Όχι.. Μοναδικά για κάθε συσκευή.

Οκ Ευχαριστώ.

#248   johnnie99

johnnie99

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/12/2012 - 13:39

Γειά χαρά παιδιά!Έχω ένα jb 4s (ios 5.1.1 και bb 2.0.12). Έχω αρκετο καιρό να χρησιμοποιήσω το τηλεφωνο καθώς περίμενα να ερθει από το ιντερνετ η rsim για να το ξεκλειδώσω (είναι στην O2 UK). Η rsim επιτέλους ήρθε και δεν δουλεύει (invalid sim). Προσπάθησα λοιπόν να κάνω update σε 6.0.1 για να ξαναδοκιμάσω και παίρνω συνέχεια error 3194. Με τις διαδηκασίες που περιγράφονται κατάφερα να φύγω από το 3194 για να πάρω ένα περιποιημένο 1602. Από το cydia εχω blobs μόνο για 6.0.1. Καμία ιδέα? Συγγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά είναι λίγο περίπλοκο και δεν ήμουν σίγουρος που να το βάλω! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

#249   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 14:25

Γιατί δε κάνεις Official Unlock να ξεμπερδεύεις?

http://www.ebay.co.u...=item4ab95ae0f0

LG8ISzO.gif

#250   johnnie99

johnnie99

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/12/2012 - 14:35

Γιατί δε κάνεις Official Unlock να ξεμπερδεύεις?

http://www.ebay.co.u...=item4ab95ae0f0

Είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο χωρίς αποτέλεσμα. Είχε επιστρέψει imei blocked ενώ σε κάποιο από τα free imei checkers μου έδειχνε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεκλειδώσει.Γι' αυτό παράγγειλα και την rsim.

#251   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:38

Να ρωτησω και εγω κατι που με εχει κουρασει αν και να πω την αληθεια τα θελει ο κ...ος μου κατι τετοια γιατι ενω το εχω στρωσει πολυ καλα (οχι JB) ψαχνομαι για προβληματα.

Δεδομενα: iPhone 4S πλεον απο εχθες στην εκδοση iOS 6.0.1, κρατημενα SHSH για την iOS 6.0 και σωμενα στον υπολογιστη σε θεση που τα διαβαζει και τα αναγνωριζει το Tiny Umbrella.

Στοχος: Να ξαναπερασω το iOS6.0 που μου φανηκε πιο σταθερο και με καλυτερη μπαταρια.

Μετα απο παρατηρηση λιγων ωρων και διαβασμα σε διαφορα φορουμ για την iOS6.0.1 παρατηρησα ΙΣΩΣ (ψυχολογικο?) οτι τρωει λιιιιιιιγοοοο περισσοτερη μπαταρια, εχει λιγοτερο δυνατο σημα στο κινητο (2 γραμμες αντι για φουλ), καποιες φορες καποιες εφαρμογες στο ξεκινημα τους νιωθω ασυναισθητα να καθυστερουν κλασμα του δευτερολεπτου, μια δυο με πεταξανε εξω στο HomeScreen...

Παρατραγουδα (μεχρι τωρα): Συνδεσα το κινητο και το εφερα στην Recovery / DFU mode (μαυρη οθονη, αναγνωριστηκε απο το itunes ως iphone σε restore mode - Ολα καλα εδω).
Ετρεξα το Tiny Umbrella και πατησα το κουμπι Start TSS Server. Ολα καλα και εδω... Εσβησε το iTunes και το ξαναετρεξα (ετσι γινεται.)
Βγηκε το iTunes και μου ειπε παλι οτι εχω συσκευη που πρεπει να γινει Restore. Δοκιμασα αρχικα να κανω downgrade στην 6.0 με SHIFT+Click στο Restore. Τιποτα. Απλα error 3194 ή 1600. ΕΡΩΤΗΣΗ : Για να γινει downgrade πχ στην 6.0 πρεπει σωνει και καλα το fιrmware να ειναι και customed (Redsnow, Pwned κτλ?). Εγω εχω κατεβασει τα μανισια Restore .ipsw και θυμαμαι παλια με ενα 4αρι ειχα παει στην προηγουμενη βερσιον με το μανισιο firmware (τοτε). Θα ηθελα καποιος που ΞΕΡΕΙ καλα να το απαντησει αυτο για να μην παιδευομαι τσαμπα.,.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι το εξης: Αφου κουραστηκα να προσπαθω να παω απο την 6.0,1 στην 6.0 χωρις αποτελεσμα ειπα ας περασω ξανα την 6.0.1 τουλαχιστον και να την περασω μετα Set up as new στο iTunes. Ελα ντε που ακομα και με αυτην δεν την επαιρνε. Ουτε με δεξι κλικ ουτε με κατευθειαν πατημα στο κουμπι Restore του iTunes!!!
Με ή χωρις το Tiny Umbrella φορτωμενο το αποτελεσμα ηταν και ειναι παντα ιδιο : error 3194 ή 1600!

Οταν ειχα κανονικα τα Apple host ip's στο αρχειο hosts (ξερετε που) μου εβγαζε πχ error 3194 ενω οταν τα εσβηνα τελειως απο εκει μου εβγαζε error 1600 (ή το αναποδο δεν θυμαμαι καλα).

Το θεμα ειναι πως να το προχωρησει καποιος οταν η μια λυση του ενος αναιρει την λειτουργια του αλλου;

ΥΓ: εκανα τον ελεγχο να γραψω στον browser να δειξει που μεε κατευθυνει το gs.apple.com και με πηγε στο Cydia κατι που δεν το θελω αλλα για καποιο λογο εχω μονο αυτο το ip. Και δεν μπορω να καταλαβω αφου τα διαγραφω ολα τα σχετικα με την Apple στο host file ( και σβηνω το host.umbrella φυσικα στην μια πεεριπτωση) αυτο δημιουργει μαλλον μονο του το ip αυτο (που με στελνει στο Cydia και οχι στην Apple!!!!!). Εντω μεταξυ εχω προσπαθησει και χωρις το Tinyh Umbrella οπως ειπα οποτε δεν θα επρεπε να δημιουργειται απο τον αερα μονο του αυτο το IP...

Απλα η διαδικασια ειναι τοσο σπατικη και ποτε σταθερη στις αναβαθμισεις που πραγματικα με κανει να θελω να κανω εμετο. Ευτυχως που εχω γαιδουρινη υπομονο αλλιως...

Καμια ιδεα για ολα αυτα θα ηταν πολυ χρησιμη πιο πολυ για να καταλαβω τι γινεεται (αν και γνωριζω μαλλον με ολα αυτα περισσοτερα απο πολλους!) :)

#252   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:44

Στην 6 δε μπορείς να πας γιατί δεν υπογράφεται πλέον.

Τι λειτουργικό στο PC?

LG8ISzO.gif

#253   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:56

Windows 7 64bit. Ξερω τι θα πεις οτι εχει προβληματα με τα 64bit... Κατι διαβασα για αυτο αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.

Τα Error δημιουργουνται καθαρα απο το γεγονος οτι δεν επικοινωνει με τους σερβερσ της Apple. To θεμα ειναι πιο IP να του περασω να τους δει να τελειωνουμε; Γνωριζει δηλ. καποιος τους τρεχοντες IP servers της Apple για να μην με στελνει στο Cydia?

Δευτερον, αν γνωριζω καλα οταν εχεις SHSH και να σταματησει να υπογραφει η Apple το εκαστοτε firmware (εδω το 6.0 φρεσκο και οχι πολυ παλιο) μπορεις να κατεβεις σε αυτη την βερσιον απλα εχοντας το Tiny Umbrella παρακαμπτει την Apple για τον ελεγχο του iOS signing. Οποτε θα πρεπει να μπορω να γυρισω κανονικα πισω μιας και εχω τα συγκεκριμενα shsh.

Σωστα; :)

#254   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 01:00

Δε θα σου πω αυτό.. Αλλά να κατεβάσεις το αρχείο host απο τη 1η σελίδα και να αντικαταστήσεις το δικό σου.

Επανεκκίνηση στο PC σου μετά.

Για το 4S και SHSH να έχεις, απο τη στιγμή που πας σε iOS 6 δε μπορείς να γυρίσεις.

LG8ISzO.gif

#255   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 01:10

To εκανα αυτο με την αντικατασταση (overwrite το γυμνο αρχειο για Windows 7) αλλα τιποτα (Link: http://www.multiupload.nl/53SWCL8ZBY ).

Στην ουσια βγαζει το error που λεει οτι στην ουσια δεν εχει τον σερβερ της Apple να κανει τον ελεγχο.

Παλι δεν μπορω να καταλαβω (συγνωμμη ειλικρινα) γιατι να μην μπορω να παω απο την 6.0.1 στην 6.0... Εχω τα SHSH της 6.0 και ειμαι στην 6.0.1.

Το δηλ. διαφορετικο εχουν τα iOS 6 (δυο ειναι μεχρι στιγμης) που μας εμποδιζουν να κανουμε ενα βημα πισω (στην 6.0 οχι πιο πισω πχ στην 5.χχ). Υποτιθεται το Tiny Umbrella εβγαλε αναβαθμιση για την υποστηριξη και του 6.0 και τωρα και της 6.0.1...

Για πες μου γιατι να το καταλαβω οκ :huh: :)

Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 03/01/2013 - 01:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13