Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

[Οδηγός] Πως να προσπεράσετε το ενοχλητικό Error 3194

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
508 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/01/2013 - 01:22

To Tiny αναβαθμίστηκε για το σώσιμο των SHSH της 6.0.1 και τίποτα περισσότερο. Για μελλοντική χρήση.

Προς το παρόν αυτό που ζητάς δε γίνεται. Ίσως με το νεο JB της 6 που αναμένεται.

Για το θέμα που έχεις με το Restore στην 6.0.1, αφού κάνεις αντικατάσταση το αρχείο των host, δες αν έχεις και το τελευταίο iTunes.

Κατέβασε τη απο την αρχική και πέρνα τη με Shift + Restore αφού το βάλεις σε DFU.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 03/01/2013 - 02:05

Κατι καταλαβα...!

Οποτε δεν γινεται το downgrade apo 6.0.1 sthn 6.0 οπως μου λες...

ΟΚ, θα κατεβασω το iTunes 11(?) και θα προσπαθησω. Αντε να δουμε γιατι το θεμα ειναι πως ειπα τι δημιουργει ξανα την IP που παραπεμπει στο Cydia και οχι στην Apple...

Τελικα εχουμε την κανονικη IP της Apple για να μην βγαζει error????? :)

#258   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 02:08

Τώρα ποιο iTunes έχεις?

Κανονικά αν κάνεις αντικατάσταση το δικό σου αρχείο host, με το αρχείο που υπάρχει στο αρχικό ποστ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

LG8ISzO.gif

#259   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 21:43

Niko δεν ξερω αν ακους αλλα βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για downgrade σε 4S απο 6.01. σε 6.0 και 5.xx..

Εδω:

http://www.iphonehel...-re-restore-a5/

lΛεω να το ξεκινησω τι λες; εχω οτι χρειαζεται , shsh για thn 6.0 kai thn 6.0.1. και τα δυο firmware katebasmena ston ypologisth.

Θα τρεξω το Redsnow και θα δημιουργησει με αυτα ενα custom firmware οπως λεει και θα την περασει χωρις καν itunes...

To μονο μου ερωτημα ειναι στην επιλογη που λεει να αν πρεπει να πατησω ΥΕΣ ή ΝΟ στο θεμα του baseband... Το κινητο ειναι ξεκλειδωτο και ελληνικο. Επισης τα shsh τα ειχα παρει με το Tiny Umbrella.

Για πειτε μου γιατι περιμενω εσασ και το ξεκιναω!!!!!!

#260   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 22:00

Δε μπορείς να επιστρέψεις προς το παρόν.

Μελλοντικά ίσως να γίνεται μαζί με το νεο JB.. Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στην 6.0.

LG8ISzO.gif

#261   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 22:11

Υπαρχει νικο υπαρχει...

Ειχα την 6.0 για 3 μηνες. Ηταν σταθεροτατη, ολες οι εφαρμογες παιζανε χωρις κρασαρισματα, μπαταρια κρατουσε πιο πολυ, το σημα στο κινητο δεν ηταν ποτε ετσι πεσμενο.

Εχει δυο μερες που εχω την 6.0.1 και εχω ξενερωσει αφανταστα...

Θελω να την ξεφορτωθω το ταχυτερο δυνατο, ακομα και αν χρειαστει να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες μου.

Λες οτι δεν γινεται αλλα στο παραπανω tutoria φαινεται ξεκαθαρα οπως και σε καποια ξενα sites οτι γινεται...

Δεν μου εξηγεις λιγο γιατι δεν γινεται...? :(

#262   SIERRA1

SIERRA1

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:34

Καλημέρα στο forum.

Να σας πω και εγώ για τη δική μου τη φάση.
Iphone 4S 64αρι ελληνικό.
Στο τηλ. εγκαταστάθηκε το ios 5.0.1 και έγινε jailbreak, δε θυμάμαι αν στο cydia
πάτησα εγώ το κουμπι και κράτησα τα shsh ή το έκανε ο cydia μόνος του.
Αποτέλεσμα ήταν κατά καιρού να βλέπω ότι κάτι ios είναι πράσινα αλλά να μή δείνω σημασία
μιας και γενικά δεν έκανα update ή downgrate μέχρι σήμερα που έφαγα και τη φόλα.
Σκέφτηκα να κάνω αναβάθμηση και να πάω στο ios 5.1.1 και να κάνω jailbreak αλλά διαπίστωσα ότι
έχω τα shshμόνο από τα ios 5.1, 5.1.1., και 6.01 αλλά ΟΧΙ του 5.0.1. όπως διάβασα παράπάνω αφόυ δεν έχω
τα shsh 5.0.1 δε μπορώ να κάνω αναβάθμηση σε 5.1.1

1. Μήπως υπάρχει τρόπος αφού είμαι ακόμα στην 5.0.1 και jailbreak να βρώ αυτά τα ρημάδια shsh 5.0.1. Αν ναι πως;

2. Αν κάνω αναβάθμηση μέσω itune κανονικά στην 6.0.1 και αφού έχω τα shsh toy 6.0.1 μπορώ από εκεί να κάνω
μετά downgrate στην 5.1.1;

3. Χρειάζεται μετά την αναβάθμηση στο 6.0.1 να ξαναπάρω τα τα shsh μήπως είναι διαφορετικά; και αν ναι πως;

Ευχαριστώ και συγνώμη που σας ζάλησα.

Περιμένω απαντησή σας

#263   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:36

Xρειάζεσαι τα SHSH του iOS που είσαι τώρα, αλλά και αυτού που θες να πας..

Δε μπορείς να κάνεις κάτι ή να τα βρείς πλέον.

Προσοχή μόνο γιατί αν πας σε iOS 6 δε θα μπορείς να γυρίσεις μετά..

LG8ISzO.gif

#264   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:36

Καλησπέρα, αφού δεν έχεις τα SHSH από το iOS 5.0.1 τότε το Update/Restore σε iOS 6.0.1 είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει επιστροφή για κάποιο iOS 5.x ακόμα κι αν έχεις τα SHSH.

#265   SIERRA1

SIERRA1

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:51

Εν αναμόνή τότε για jailbreak στην 6.0.1 και βλέπουμε....

Παιδία χίλια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...

#266   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:46

Λεω να το ξεκινησω τι λες; εχω οτι χρειαζεται , shsh για thn 6.0 kai thn 6.0.1. και τα δυο firmware katebasmena ston ypologisth.

Θα τρεξω το Redsnow και θα δημιουργησει με αυτα ενα custom firmware οπως λεει και θα την περασει χωρις καν itunes...

To μονο μου ερωτημα ειναι στην επιλογη που λεει να αν πρεπει να πατησω ΥΕΣ ή ΝΟ στο θεμα του baseband... Το κινητο ειναι ξεκλειδωτο και ελληνικο. Επισης τα shsh τα ειχα παρει με το Tiny Umbrella.

Παιδια τελικα δεν προχωρησα στο downgrade απο την 6.0.1. στην 6.0 απο τον φοβο μην μεινω στο μηλαρακι...

Εκανα ομως το αλλο που ειχε τελικα αποτελεσμα...

Οπως ειχα πει και παλιοτερα απο την 6.0 στην 6.0.1 στην προσπαθεια μου να λυσω ενα προβλημα που μου δημιουργηθηκε απο την επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων δικτυου σαν μετρο στο να ελευθερωθει καποιος χωρος απο την κατασταση 'Other' που φαινεται στο iTunes. ο οδηγος λοιπον εκεινος ελεγε οτι καποιος εκανε επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων δικτυου και καταφερε να ελευθερωσει τον δεσμευμενο αυτον χωρο. Μετα απο διαφορες προσπαθειες (hard reset, ξανα επαναφορες,σβησιματα μεχρι τελους μπαταριας και απειρα αλλα (τα διαβαζα σε διαφορα φορουμ) πλην του γενικου restore γιατι δεν ηθελά να ξαναπερασω τις 250+ εφαρμογες μου ξανα. Αφου ειχα λοιπον για να μην σας τα πολυλεω αυτο το προβλημα που δεν με αφηνε να μπω σε ΚΑΝΕΝΑ κλειδωμενο ρουτερ ασυρματο που ειχα παρα μονο με ξεκλειδωτο (ακουσον ακουσον!) Αναγκαστηκα πηγα με απλο update στην 6.0.1. γιατι ειχα κανει μεχρι τοτε της παναγιας τα ματια... Παλι ετσι το ασυρματο ρουτερ δεν δουλευε και μονο με επαναφορα ολου του περιεχομενου και ρυθμισεων συνδεθηκε κανονικα... αλλα οπως θα δειτε με προβληματα.

Ελα ντε που ομως μετα απο το update ολα ηταν χαλια. Μπαταρια επεφτε πιο γρηγορα, το σημα του κινητου cosmote ηταν μονιμα στην μια ή στην δευτερη μπαρα κτλ...

Ετσι σκεφτηκα να το κανω ενα restore στην 6.0 γιαυτο και σας ρωτουσα. Ειχα μια επιφυλαξη παρολο που ειχα και τα δυο SHSH οποτε απλα ξαναπερασα με Restore αυτη την φορα και οχι με update παλι την 6.0.1. Και τα προβληματα λυθηκαν ως δια μαγειας!!!

Φυσικα Set up as new και ολα παλι απο την αρχη για τριτη φορα!!!

Τωρα ολα παιζουν καμπανα οπως και με την 6,0...

Και το σημα παλι 4-5 γραμμες! και ολα καλα!!!

Δυο πραγματακια που πρεπει να καμνετε σιγουρα παντα.

1) Οχι update αλλα full Restore.

2) Set up as new στην διαμορφωση για να μην περαστουν προβληματικες εγγραφες και ρυθμισεις...

Αυτα και καλη συνεχεια!

Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 06/01/2013 - 18:48

#267   vasagr

vasagr

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 17:18

Καλησπερα κ ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια για την βοηθεια τους.
Προσπαθουσα αρκετο καιρο αλλα σημερα τελικα τα καταφερα.
Iphone 4s με 5.1.1 και jb, προσπαθουσα να περασω στην 6 (6.0.1)
Απειρες προσπαθειες χωρις αποτελεσμα, μεχρι σημερα.
Θα αναφερω το τι εκανα μπας κ βοηθησω κ καποιους αλλους: αντικατεστησα το host αρχειο, δημιουργια κωδικου σαν administrator στα win7 κ εισοδος σαν administrator, απενεργοποιησει antivirus κ φυσικα το τελευταιο itunes.
Προσπαθησα με την 6.0.1 κ ελαβα το ιδιο λαθος (3194) κ αμεσως προσπαθω με την 6.1 κ ως δια μαγειας ολα εγιναν.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που κανουν αυτην την προσπαθεια

#268   foro6polo

foro6polo

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 17:15

λοιπον εχω το Ipad 4 gn wifi only με jailbrake ειμαι στην 6,1 εχω κατεβασει το καταλληλο αρχειο για να κανω restore. και με βγαζει οσες φορες προσπαθησα error 3191 ακομα και οταν εκανα το βημα 3ο που αναφερεται σε αυτο το θεμα. μπορει καποιος να με βοηθησει?

#269   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 17:17

Το αρχείο host αντικατάσταση το έκανες?

Ποιο IPSW κατεβάζεις?

LG8ISzO.gif

#270   foro6polo

foro6polo

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 17:21

Το αρχείο host αντικατάσταση το έκανες?

Ποιο IPSW κατεβάζεις?

το host το εκανα αντικατασταση. οκ καταλαβα τι ειναι το ipsw. κατεβασα αυτο για την 6,1 και για το ipad 4 wifi only

Τελευταία επεξεργασία από: foro6polo, 25/02/2013 - 17:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10