Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5 - WWDC 2011

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
423 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:37

Eγω παλι , εχοντας τοσα χρονια Mobile me , δε μπορω να ζησω χωρις αυτο !
Εχω 5 συσκευες αππλε, iphone, ipad , mac klp και ειναι τοσο ευκολα να τα σεταρεις και να τα διαχειριστεις μεσω mobileme (και τωρα icloud) και μαλιστα δωρεαν!

Ειναι επισης πολυ σημαντικο, το οτι δεν χρειαζεσαι πια υπολογιστη για να το ενεργοποιησεις και να το σεταρεις...

Και πολλα αλλα.... η Apple αργει να δωσει καποια πραγμτα ,αλλα οταν το κανει .... it just works!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:50

Αν θέλεις την γνώμη μου ναι είναι αντιγραφή των Tweaks του Cydia! Χαίρομαι όμως γιατί βάζει μυαλό... Στο iOS 4 έφερε Wallpaper (Winderboard παρα κάτι), Multitasking (Backgrounder), Folders (Categories) και άλλα που δεν θυμάμαι!

Στο iOS 5 κατεβάζει απο Cydia mobile notifier, κατι απο LockInfo, Camera Buttons, WiFi Sync και αυτά είναι τα σημαντικά που είδαμε ως τώρα!

Λέω χαίρομαι με την έννοια οτι αυτές οι εφαρμογές που είναι στο Cydia είναι αυτές οι εφαρμογές που δεν πέρασαν απο την Apple ή που δεν θα μπορούσαν να βρεθούν στο AppStore! Χαίρομαι λοιπον γιατί βλέπω την Apple να κάνει υποχωρίσεις και να μας δίνει Features που ζητούσαμε!

Βάλε λίγο το Cydia, λίγο τον ανταγωνισμο, βλέπουμε πως η Apple πιέζεται και όταν πιέζεται δίνει!

Φυσικά δεν θεωρώ όλα τα Features που έδωσε χρήσιμα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (ο καθένας χρησιμοποιεί το iPhone του διαφορετικά, είναι σαν προσωπικός υπολόγιστης και για αυτό λεγεται "προσωπικός") Θεωρώ λοιπον πως το iCloud εμένα δεν με βοηθάει και οτι είναι "μπαστακας" στο τι έχω στο iPhone μου! Περιμένω το jailbreak της έκδοσης γιατί είμαι σίγουρος πως θα βγεί ένα Tweak που θα κόβει το ανέβασμα των δεδομένων μου! (φυσικά να μπορώ να επιλέξω τι θα αφήνει και τι θα κόβει)!

Όχι πως δεν έχεις δίκιο...αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι!

Δηλαδή η Apple επειδή άργησε να τα φέρει, σημαίνει πως τα αντέγραψε; Δε συμφωνώ.

#243   aelaraole

aelaraole

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:59

ότι μπαίνει το iOS προφανώς υπάρχει σε πατέντες...

#244   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:02

Όχι πως δεν έχεις δίκιο...αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι!

Δηλαδή η Apple επειδή άργησε να τα φέρει, σημαίνει πως τα αντέγραψε; Δε συμφωνώ.

Φυσικά και τα αντέγραψε, έτσι ακριβώς όπως την αντέγραψαν οι άλλοι όταν η Apple ήταν πραγματικά πρωτοπόρος στο θέμα iOS.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 07/06/2011 - 20:04

#245   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:04

Ισως η λέξη "αντέγραψε" δεν είναι η κατάλληλη και ίσως να έχεις δίκιο πάνω σε αυτό! Απο την άλλη όμως αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι οτι οι ιδέες που ενσωματώνονται στα καινούρια iOS είναι ιδέες αυτών που κάποτε χτύπησαν την πόρτα του AppStore και η Apple δεν άνοιξε... Θες αναγκαστικά ή όχι οι developers ξέρωντας την πολιτηκή της στράφηκαν προς το Cydia.

Μετά απο αρκετό καιρό λοιπόν έρχεται η Apple και παρουσιάζει την ίδια ιδέα με διαφορετική υλοποίηση, σαν κάτι δικό της, πρωτοποριακό και μάλιστα με κατοχυρομένη πατέντα για να μην μπορεί κανείς να "κουνηθεί"! (οχι οτι τα βάζεις εύκολα με την Apple).

Με αυτά στο μυαλό, εγώ το βλέπω ως "αντιγραφή". Ίσως η λέξη που χρησιμοποιώ να είναι λάθος αλλά σίγουρα δεν μπορώ να το πω και πρωτοπορία! Αυτό που έκανε με τον Developer του Mobile Notifier μαλιστα! Πλέον ο ανθρωπος δουλεύει για την Apple και φυσικά η ιδέα του απέδωσε και σίγουρα θα πάει μπροστά και σαν developer, θα γνωρίσει άλλο κόσμο, θα μοιραστεί ιδέες, θα βοηθήσει και θα βοηθηθει! Οι άλλοι developers που βλέπουν τις ιδέες τους να ενσωματώνονται στα νεα iOS τι να πουν;

#246   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:05

εγω κατεβαζω το firmware και κανω ενεργοποιηση..μην λετε χαζα δεν χρειαζεται 99 δολλαρια...ebay χρειαζεται και αξιοπιστο πωλητη. Με 4 δολλαρια μεσω paypal και ειστε αρχοντες..θελει καταγραφη του UDID απο το info και επικολληση σε μηνυμα..

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 07/06/2011 - 20:05

#247   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:11

Παιδια κάτι άσχετο λίγο, υπάρχει άλλο κινητο αυτήν τη στιγμη με ισαξια ανάλυση με την οθόνη του 4????

#248   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:20

για δειτε ενα βιντεο με το 3gs και την ios 5 beta 1. Πως σας φαινεται; Εμενα μου φαινεται οτι το σηκωνει μια χαρα.

#249   secone

secone

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:29

για δειτε ενα βιντεο με το 3gs και την ios 5 beta 1. Πως σας φαινεται; Εμενα μου φαινεται οτι το σηκωνει μια χαρα.

κοπμλε φενεται

#250   nikos20047

nikos20047

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:33

κοπμλε φενεται

Μια χαρα είναι ευχάριστα νεα

#251   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:38

Τωρα οι κακες γλωσσες θα αρχισουν το αλλο τροπαρι: απο το "το ios εχει ελλειψεις" θα πανε στο "το ios, αντιγραφη του android, αντιγραφη των Tweaks του cydia..."

Φίλε ότι είναι είναι μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας !!! Ας έβγαζαν μια δικιά τους πατέντα για αυτό τόσες πατέντες έχουν βγάλει αντιγραφή του android βρήκαν να κάνουν!!!
Με χάλασε πολύ αυτό ... Το είπαν νομίζω και στην παρουσίαση ότι είναι σαν του android!!!

Και όντως είναι και αντιγραφή του Cydia κάτι που καλά κάνουν για μένα εδώ!!!

#252   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:45

Mολις εβαλα ios5 στο ipad 2 ... σφαιρα παει!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εκανα sync με itunes, δουλευε κανονικα το ipad !!!

#253   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:47

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εκανα sync με itunes, δουλευε κανονικα το ipad !!!

ναι ειναι ενα feature αυτο του ios5. μπορεις να χρησιμοποιεις τη συσκευη ενω κανεις sync ;)

#254   gegeor

gegeor

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:57

Σε σχεση με τα υπάρχοντα Apps τι γινεται? εχει δει κανεις κανεις? λειτουργουν? ,υπολειτουργουν? κρασαρουν?

#255   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2011 - 21:01

Σε σχεση με τα υπάρχοντα Apps τι γινεται? εχει δει κανεις κανεις? λειτουργουν? ,υπολειτουργουν? κρασαρουν?

Δες το ios 5 thread, πόσταρα μόλις αυτές που έχω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες