iOS 5 - WWDC 2011
Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:37
Εχω 5 συσκευες αππλε, iphone, ipad , mac klp και ειναι τοσο ευκολα να τα σεταρεις και να τα διαχειριστεις μεσω mobileme (και τωρα icloud) και μαλιστα δωρεαν!
Ειναι επισης πολυ σημαντικο, το οτι δεν χρειαζεσαι πια υπολογιστη για να το ενεργοποιησεις και να το σεταρεις...
Και πολλα αλλα.... η Apple αργει να δωσει καποια πραγμτα ,αλλα οταν το κανει .... it just works!
Ad
Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:50
Αν θέλεις την γνώμη μου ναι είναι αντιγραφή των Tweaks του Cydia! Χαίρομαι όμως γιατί βάζει μυαλό... Στο iOS 4 έφερε Wallpaper (Winderboard παρα κάτι), Multitasking (Backgrounder), Folders (Categories) και άλλα που δεν θυμάμαι!
Στο iOS 5 κατεβάζει απο Cydia mobile notifier, κατι απο LockInfo, Camera Buttons, WiFi Sync και αυτά είναι τα σημαντικά που είδαμε ως τώρα!
Λέω χαίρομαι με την έννοια οτι αυτές οι εφαρμογές που είναι στο Cydia είναι αυτές οι εφαρμογές που δεν πέρασαν απο την Apple ή που δεν θα μπορούσαν να βρεθούν στο AppStore! Χαίρομαι λοιπον γιατί βλέπω την Apple να κάνει υποχωρίσεις και να μας δίνει Features που ζητούσαμε!
Βάλε λίγο το Cydia, λίγο τον ανταγωνισμο, βλέπουμε πως η Apple πιέζεται και όταν πιέζεται δίνει!
Φυσικά δεν θεωρώ όλα τα Features που έδωσε χρήσιμα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (ο καθένας χρησιμοποιεί το iPhone του διαφορετικά, είναι σαν προσωπικός υπολόγιστης και για αυτό λεγεται "προσωπικός") Θεωρώ λοιπον πως το iCloud εμένα δεν με βοηθάει και οτι είναι "μπαστακας" στο τι έχω στο iPhone μου! Περιμένω το jailbreak της έκδοσης γιατί είμαι σίγουρος πως θα βγεί ένα Tweak που θα κόβει το ανέβασμα των δεδομένων μου! (φυσικά να μπορώ να επιλέξω τι θα αφήνει και τι θα κόβει)!
Όχι πως δεν έχεις δίκιο...αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι!
Δηλαδή η Apple επειδή άργησε να τα φέρει, σημαίνει πως τα αντέγραψε; Δε συμφωνώ.
Δημοσίευση 07/06/2011 - 19:59
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:02
Όχι πως δεν έχεις δίκιο...αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι!
Δηλαδή η Apple επειδή άργησε να τα φέρει, σημαίνει πως τα αντέγραψε; Δε συμφωνώ.
Φυσικά και τα αντέγραψε, έτσι ακριβώς όπως την αντέγραψαν οι άλλοι όταν η Apple ήταν πραγματικά πρωτοπόρος στο θέμα iOS.
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 07/06/2011 - 20:04
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:04
Μετά απο αρκετό καιρό λοιπόν έρχεται η Apple και παρουσιάζει την ίδια ιδέα με διαφορετική υλοποίηση, σαν κάτι δικό της, πρωτοποριακό και μάλιστα με κατοχυρομένη πατέντα για να μην μπορεί κανείς να "κουνηθεί"! (οχι οτι τα βάζεις εύκολα με την Apple).
Με αυτά στο μυαλό, εγώ το βλέπω ως "αντιγραφή". Ίσως η λέξη που χρησιμοποιώ να είναι λάθος αλλά σίγουρα δεν μπορώ να το πω και πρωτοπορία! Αυτό που έκανε με τον Developer του Mobile Notifier μαλιστα! Πλέον ο ανθρωπος δουλεύει για την Apple και φυσικά η ιδέα του απέδωσε και σίγουρα θα πάει μπροστά και σαν developer, θα γνωρίσει άλλο κόσμο, θα μοιραστεί ιδέες, θα βοηθήσει και θα βοηθηθει! Οι άλλοι developers που βλέπουν τις ιδέες τους να ενσωματώνονται στα νεα iOS τι να πουν;
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:05
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 07/06/2011 - 20:05
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:11
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:20
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:29
κοπμλε φενεταιγια δειτε ενα βιντεο με το 3gs και την ios 5 beta 1. Πως σας φαινεται; Εμενα μου φαινεται οτι το σηκωνει μια χαρα.
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:33
Μια χαρα είναι ευχάριστα νεακοπμλε φενεται
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:38
Τωρα οι κακες γλωσσες θα αρχισουν το αλλο τροπαρι: απο το "το ios εχει ελλειψεις" θα πανε στο "το ios, αντιγραφη του android, αντιγραφη των Tweaks του cydia..."
Φίλε ότι είναι είναι μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας !!! Ας έβγαζαν μια δικιά τους πατέντα για αυτό τόσες πατέντες έχουν βγάλει αντιγραφή του android βρήκαν να κάνουν!!!
Με χάλασε πολύ αυτό ... Το είπαν νομίζω και στην παρουσίαση ότι είναι σαν του android!!!
Και όντως είναι και αντιγραφή του Cydia κάτι που καλά κάνουν για μένα εδώ!!!
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:45
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εκανα sync με itunes, δουλευε κανονικα το ipad !!!
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:47
ναι ειναι ενα feature αυτο του ios5. μπορεις να χρησιμοποιεις τη συσκευη ενω κανεις syncMολις εβαλα ios5 στο ipad 2 ... σφαιρα παει!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εκανα sync με itunes, δουλευε κανονικα το ipad !!!
Δημοσίευση 07/06/2011 - 20:57
Mολις εβαλα ios5 στο ipad 2 ... σφαιρα παει!
Σε σχεση με τα υπάρχοντα Apps τι γινεται? εχει δει κανεις κανεις? λειτουργουν? ,υπολειτουργουν? κρασαρουν?
Δημοσίευση 07/06/2011 - 21:01
Σε σχεση με τα υπάρχοντα Apps τι γινεται? εχει δει κανεις κανεις? λειτουργουν? ,υπολειτουργουν? κρασαρουν?
Δες το ios 5 thread, πόσταρα μόλις αυτές που έχω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες