φίλε μου αδιαφορώ για όσους διαφωνούν... εγώ είχα όνειρα από μικρός και ο Steve μου τα πραγματοποίησε! και μάλιστα πάμφτηνα! Αν δεν είχα όνειρα και εγώ ίσως διαφωνούσα! αλλά ο steve όταν βγήκε και φώναζε ο κόσμος από κάτω "we love you" δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που νιώθω έτσι για αυτή την παρουσίαση όπως άλλοι ένιωσαν για παλιότερες! όπως και ο bill gates ακούει συνέχεια "We love you" από όλους αυτούς που έφερε την μπλε οθόνη στα PC!!! δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα ίδια θέλω και τις ίδιες ανάγκες στην ζωή μας!
Πραγματικά είσαι LOL! Άμα το όνειρα σου φτάνουν μέχρι την προέκταση του εγώ και της μπούρδας αυτού του ανθρώπου πραγματικά σε λυπάμε!!!
Όταν μιλάς σε κομματικά στελεχη όλα ωραία ειναι! Άμα ήταν μάγκας ας τα έλεγε αλλού να δεις τι θα άκουγε από κάτω! Και φτάνει ποια η μπούρδα με τις μπλε οθόνες! Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε! Αντε για να μην σου δείξω την μπλε οθόνη που βγήκε στο είδωλο σου όταν πήγε να παρουσιασει το λογισμικό του σε μια παλιότερη αντιστοιχη εκδήλωση! Το ίδιο ισχύει και για την πιπίλα με τους ιούς κτλπ!
Η apple μία ζωή δούλευε και θα δουλέυει με κομματόσκυλα και το κοινό της που του πετάει ξεροκόμματα και μετά αυτά πάνε σε αυτούς που τρώνε μπριζόλες και τους λένε τι ωραία φάγανε!
Το κινητό μας αρέσει και γι'αυτό το πήραμε ! Όχι γιατί έχει το μήλο από πίσω ! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσουμε να ακούμε ότι μα@@κια μας λέει ο τύπος ! Το λογισμικό αυτή τη στιγμή είναι δύο χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό ! Και αν δεν κάνει και όταν οι υπόλοιποι αρχήσουν να βγάζουν πιο εμφανήσημα κινητά από ότι βγάζουν τώρα και πιο φτηνά να δω τι θα κάνουν!