Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Xρήστες iOS 5 - ΜΟΝΟ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
264 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   rainman007

rainman007

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2011 - 09:57

Καλημέρα και απο εμένα!

Εδώ και 2 μέρες χρήστης της 5.0 σε iPhone 4 32GB.
Είναι τόσα πολλά τα καινούργια / χρήσιμα features της 5 που πραγματικά δεν μου κάνει καρδιά να ξαναγυρίσω πίσω παρόλο που αντιμετωπίζω 2 σημαντικά (για εμένα) προβλήματα:
1. Κάποια 'internet content' applications (πχ. ΝΥTimes) είναι incompatible. Λογικό το βρίσκω αφού είναι φανερό απο διάφορα άλλα πως μάλλον έχουν αλλάξει κάτι στον τρόπο που η 5 διαχειρίζεται αυτά τα content (βλ. Newstand). Και 2 και πιό σημαντικό
2. Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί σχεδόν 50% (απο ~3μέρες σε ~1,5μέρα) - (Και ναί έχω διαπιστώσει και εγώ την αύξηση θερμοκρασίας άλλα όπως έχει ειπωθεί ήδη, συμφωνώ ότι είναι μακράν η πιό 'ενεργοβόρα' έκδοση που έχουμε δεί μέχρι σήμερα. Αν σκεφτούμε μόνο όλα αυτά που κάνει in-the-background με iCloud, notif, κτλπ γίνεται εύκολα αντιληπτό).

Να ρωτήσω τους υπόλοιπους εδώ αν έχουν παρατηρήσει όντως τόσο μεγάλες διαφορές στις μπαταρίες τους; Λέτε να φταίει κάτι με το restore που έκανα (εννοείτε set-up as new, ktlp, απλά προερχόμουν απο 4.3.3 jb και κάποια στιγμή ταλαιπωρήθηκα λίγο με το DFU και αναρωτιόμουν άν μου έχουν μείνει τίποτα κατάλοιπα..)
Α, και κάτι ακόμα, ενώ έχω περάσει κανονικά απο το iTunes τα τραγούδια μου δεν βρίσκω πουθενά στο iCloud το option να ενεργοποιήσω το αυτόματο sync του iTunes (και στο app iTunes δεν έχω το κουμπάκι 'purchased' κάτω κάτω το οποίο βλέπαμε στην παρουσίαση). Ακόμα δεν το έχουν 'ανοίξει' για εκτός US λέτε;;

Αυτά απο εμένα.
Αρκετά ικανοποιημένος μέχρι τώρα μπορώ να πώ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό... testing!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/06/2011 - 10:11

μπορουμε καπως να μετρησουμε αξιοπιστα τον επεξεργαστη στα ποσα παιζει??Γιατι και εγω παρατηρω
οχι τραγικη αλλα αυξηση της θερμοκρασιας και καταναλωση αισθητα αυξημενη...Αυτα τα δυο συμπτωματα
δεν τα βλεπουμε συχνα στο overclocking?

#153   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2011 - 13:26

Ενω εχω κλειστα 3G,Data την πρωτη φορα που ανοιγω τα settings δεν φαινεται το personal hotspot.
Αν βγω και δεν το κλεισω απο το multitasking την επομενη φορα που το ανοιγω τσουπ εμφανιζεται..

#154   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 10/06/2011 - 23:44

Το εικονίδιο του ημερολόγιου αλλάζει την ημερομηνία αυτόματα. Πριν δεν το έκανε αυτό νομίζω ή τουλάχιστον δεν το έκανε άμεσα. Άλλαζε το εικονίδιο ημερομηνία αλλά αν ήταν μέσα σε folder φαινόταν η παλιά ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 10/06/2011 - 23:48

#155   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2011 - 23:52

δεν εχω καταλάβει αυτο

2.) Στην καρτέλα των δικτύων WiFi πλέον μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συσκευές Time Capsule και AirPort Expess Stations! Πλέον δεν απαιτείται η ύπαρξη υπολογιστή! Το καλώδιο όντως “κόβεται” οριστικά!

τι ακριβώς κάνει?

#156   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2011 - 13:03

έχω πρόβλημα με τα alerts όταν με καλούν.. έχω βάλει να εμφανίζονται σαν banners αλλά τίποτα. ενώ με τα sms λειτουργεί κανονικά.

#157   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2011 - 13:05

Λογικό είναι :)Είναι "πολύ beta" ακόμα..

ezgif_com_crop_2.gif

#158   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/06/2011 - 15:31

Άλλο ένα bug είναι ότι τα places δεν υπάρχουν πλέον στις φωτογραφίες.

Οριστε και ένα screenshot:

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1307885480.538741.jpg   39,18KB   3 λήψεις

#159   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/06/2011 - 15:54

Πάρη το είχα εντοπήσει και εγώ αλλά δεν του έδωσα και τόσο σημασία.
Κάτι άλλο που εχω βρεί ειναι στο iPad αλλά όχι στο iPhone ,οταν πας να απαντήσεις σε ένα ποστ ο κέρσορας η κάθετη γραμμή αναμονής μου βγαίνει έξω απο το πεδίο γραφής,πηγαίνει ακριβώς πάνω από το BOLD-ITALIC :lol:

#160   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2011 - 16:33

Στις ταπετσαριες δεν υπαρχουν ταπετσαριες μονο photos εαν εχει αναφερθει then delete.. :)

#161   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2011 - 18:23

Λογικό είναι :)Είναι "πολύ beta" ακόμα..

είναι όμως πολύ καραμπινάτο.. :)

#162   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 13/06/2011 - 01:02

Στις ταπετσαριες δεν υπαρχουν ταπετσαριες μονο photos εαν εχει αναφερθει then delete.. :)

αυτο μολις ηθελα να γραψω. κατα τα αλλα μια χαρα.

#163   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/06/2011 - 01:22

Δύο μερες και εγω με το 5 και ολα καλα. Εκανα και j/b, παλι ολα καλα, περασα installous και ενω ειχα διαβασει οτι δεν ειναι συμβατο φαγωθηκα να δοκιμασω το sbsettings.. ΜΠΑΧΑΛΟ!!! Αρχικα φανηκε να δουλευει μια χαρα αλλα σε οποια εφαρμογη και αν εμπαινα η οθονη επιανε το ενα τεταρτο πανω αριστερα και ολη η υπολοιπη μαυρα.. Ολα συρρικνωνονταν και δεν μπορουσα προφανως να πατησω τιποτα.. Βλακεια που δεν τραβηξα και μια φωτο την οθονη.. Στην αρχη τρομαξα αλλα μετα πεθανα στο γελιο με τον τροπο που τα εδειχνε... Οποτε παλι ριστορ και παλι απο την αρχη.. αλλα ολα καλα!!!

#164   cJay

cJay

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/06/2011 - 02:22

Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ, αλλά το iOS 5 υποστηρίζει html5 form elements. Υπάρχαν κάποια input fields τα οποία δεν τα αναγνώριζαν οι προηγούμενες εκδόσεις του iOS, όπως το "range" (κοινώς slider). Πλέον ο Mobile Safari το "τρέχει" μια χαρά.

Τελευταία επεξεργασία από: cJay, 13/06/2011 - 02:23

#165   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 08:51

Δύο μερες και εγω με το 5 και ολα καλα. Εκανα και j/b, παλι ολα καλα, περασα installous και ενω ειχα διαβασει οτι δεν ειναι συμβατο φαγωθηκα να δοκιμασω το sbsettings.. ΜΠΑΧΑΛΟ!!! Αρχικα φανηκε να δουλευει μια χαρα αλλα σε οποια εφαρμογη και αν εμπαινα η οθονη επιανε το ενα τεταρτο πανω αριστερα και ολη η υπολοιπη μαυρα.. Ολα συρρικνωνονταν και δεν μπορουσα προφανως να πατησω τιποτα.. Βλακεια που δεν τραβηξα και μια φωτο την οθονη.. Στην αρχη τρομαξα αλλα μετα πεθανα στο γελιο με τον τροπο που τα εδειχνε... Οποτε παλι ριστορ και παλι απο την αρχη.. αλλα ολα καλα!!!

δε το έλεγες πιο πριν.. θα σε γλίτωνα απο restore. το ίδιο έπαθα και γω, αλλά αυτό που έκανα ήταν να το αναγκάσω να μπει σε safe mode και εκεί φαίνονταν όλα normal. Πήγα cydia, έβγαλα το sbsettings και όλα όπως πριν.. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες