Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Xρήστες iOS 5 - ΜΟΝΟ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
264 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/06/2011 - 09:22

Και γιατι δεν περνατε το UISettings που παιζει μια χαρα στο iOS 5 ; και το κυριοτερο δεν χρειαζεται για να τρεξει το Mobile Substrate οποτε δεν θα εχετε προβλημα.το εχω περασει σε φιλου iPhone 4 και παιζει απροβληματιστα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   ihnn35

ihnn35

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/06/2011 - 10:22

Με νόμιμο developer account, ήρθα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή το iOS 5 μου εγκαθίσταται στο iPhone 4 μου.
Jailbreak πως κάνατε;

#168   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:21

Με νόμιμο developer account, ήρθα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή το iOS 5 μου εγκαθίσταται στο iPhone 4 μου.
Jailbreak πως κάνατε;

Εχεις mac?

#169   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:24

Windows iOS5 Redsnow

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#170   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:24

Εχεις mac?

Και windows να έχει πάλι μπορεί.

#171   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:26

Και γιατι δεν περνατε το UISettings που παιζει μια χαρα στο iOS 5 ; και το κυριοτερο δεν χρειαζεται για να τρεξει το Mobile Substrate οποτε δεν θα εχετε προβλημα.το εχω περασει σε φιλου iPhone 4 και παιζει απροβληματιστα.

Το ειδα στο cydia αυτο σε κατι screenshots για θεμα του notification center και τρελαθηκα.. Δεν ηξερα τι ειναι και μαλιστα ετοιμαζομουν αν ανεβασω γωτο για να μου πει καποιος.. Με τρελανες τωρα.. Δεν μπορω να λειτουργησω χωρις sbs... Θα το δοκιμασω asap...

#172   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:30

Το ειδα στο cydia αυτο σε κατι screenshots για θεμα του notification center και τρελαθηκα.. Δεν ηξερα τι ειναι και μαλιστα ετοιμαζομουν αν ανεβασω γωτο για να μου πει καποιος.. Με τρελανες τωρα.. Δεν μπορω να λειτουργησω χωρις sbs... Θα το δοκιμασω asap...

Απο τι μου λέει και ο φίλος μου παίζει μια χαρά.παρόλο που ειναι σε beta.

#173   techteam

techteam

iPH User

• 136 μηνύματα
  • GameCenter:NickGar

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:04

Το έχω 3 μέρες τώρα, πάει μια χαρά. Σήμερα έκανα jailbreak.
Δοκίμασα μετά το jailbreak να εγκαταστήσω Infinifolders (Cydia tweak για απεριόριστα εικονίδια σε κάθε φάκελο) και το αποτέλεσμα ήταν το Springboard να ξεκινάει πάντα σε Safe Mode. Απεγκαθιστώντας το Infinifolders και το Icon Support από το Cydia, το πρόβλημα διορθώθηκε. Το Icon Support εγκαθίσταται μαζί με το Infinifolders αλλά πρέπει μετά να το απεγκαταστήσουμε ξεχωριστά.

Με AppSync και Installous όλα μια χαρά. Το AppSync για iOS 4.0+ παίζει μια χαρά και στο iOS 5.
SBSettings δεν δοκίμασα να βάλω, με προλάβατε όσοι αναφέρατε ότι έχει προβλήματα.

Τελευταία επεξεργασία από: techteam, 13/06/2011 - 18:08

#174   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:20

Το έχω 3 μέρες τώρα, πάει μια χαρά. Σήμερα έκανα jailbreak.
Δοκίμασα μετά το jailbreak να εγκαταστήσω Infinifolders (Cydia tweak για απεριόριστα εικονίδια σε κάθε φάκελο) και το αποτέλεσμα ήταν το Springboard να ξεκινάει πάντα σε Safe Mode. Απεγκαθιστώντας το Infinifolders και το Icon Support από το Cydia, το πρόβλημα διορθώθηκε. Το Icon Support εγκαθίσταται μαζί με το Infinifolders αλλά πρέπει μετά να το απεγκαταστήσουμε ξεχωριστά.

Με AppSync και Installous όλα μια χαρά. Το AppSync για iOS 4.0+ παίζει μια χαρά και στο iOS 5.
SBSettings δεν δοκίμασα να βάλω, με προλάβατε όσοι αναφέρατε ότι έχει προβλήματα.

Και μην το δοκιμασεις, δεν υπαρχει κανενας λογος φιλε μου.. Και μενα που με ετρωγε ο κωλος μου ενω ηξερα οτι δεν παιζει το δοκιμασα και κατεληξα σε ριστορ.. Τωρα εβαλα το UISettings..Πολυ καλο...

#175   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:24

Κάποιος που να δηλώνει πως το Navigon για iPad παίζει απροβλημάτιστα στην 5?

#176   techteam

techteam

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:30

Και μην το δοκιμασεις, δεν υπαρχει κανενας λογος φιλε μου.. Και μενα που με ετρωγε ο κωλος μου ενω ηξερα οτι δεν παιζει το δοκιμασα και κατεληξα σε ριστορ.. Τωρα εβαλα το UISettings..Πολυ καλο...

Μόλις τώρα το έβαλα κι εγώ το UISettings, φαίνεται άψογο!

#177   jumaru

jumaru

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:56

Να αναφέρω και εγώ από την σύντομη εμπειρία μου στο iOS 5 με iPhone 4, πως είχα πολύ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, το θέμα που αναφέρθηκε με τα backgrounds και το autofocus με την camera σε νυχτερινή κυρίως λήψη..ξέρω πως δεν ήταν πάντα οι καλύτερες αλλά όχι και έτσι!Άλλα μικροπροβληματάκια όπως όταν έμπαινες στο phone για μισό δευτερόλεπτο έβλεπες την last screen από την προηγούμενη κλήση σου και μετά έκανε refresh καθώς το ίδιο και στο lockscreen.

#178   techteam

techteam

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:59

Βρηκα νομιζω το πρωτο μου bug:οταν ειμαι στη lockscreen διπλο tap στο home button μπαινω στην καμερα,τραβαω μια φωτογραφια σε landscape mode και κατ'ευθειαν πηγαινουμε στο αλμπουμ.Η status bar μενει σε landscape mode....Συμβαινει και σε αλλους?

Ναι και σ' εμένα το κάνει.

#179   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:00

Σε όλες τις beta εκδόσεις πάντα υπάρχει υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας

#180   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:08

Να αναφέρω και εγώ από την σύντομη εμπειρία μου στο iOS 5 με iPhone 4, πως είχα πολύ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, το θέμα που αναφέρθηκε με τα backgrounds και το autofocus με την camera σε νυχτερινή κυρίως λήψη..ξέρω πως δεν ήταν πάντα οι καλύτερες αλλά όχι και έτσι!Άλλα μικροπροβληματάκια όπως όταν έμπαινες στο phone για μισό δευτερόλεπτο έβλεπες την last screen από την προηγούμενη κλήση σου και μετά έκανε refresh καθώς το ίδιο και στο lockscreen.

Και εγω εχω παρατηρησει στις κλησεις οτι για πολυ μικρο χρονικο διαστημα μου δειχνει screen απο την προηγουμενη κληση...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες