Xρήστες iOS 5 - ΜΟΝΟ!
Δημοσίευση 13/06/2011 - 09:22
Ad
Δημοσίευση 13/06/2011 - 10:22
Jailbreak πως κάνατε;
Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:21
Με νόμιμο developer account, ήρθα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή το iOS 5 μου εγκαθίσταται στο iPhone 4 μου.
Jailbreak πως κάνατε;
Εχεις mac?
Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:24
Εχεις mac?
Και windows να έχει πάλι μπορεί.
Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:26
Και γιατι δεν περνατε το UISettings που παιζει μια χαρα στο iOS 5 ; και το κυριοτερο δεν χρειαζεται για να τρεξει το Mobile Substrate οποτε δεν θα εχετε προβλημα.το εχω περασει σε φιλου iPhone 4 και παιζει απροβληματιστα.
Το ειδα στο cydia αυτο σε κατι screenshots για θεμα του notification center και τρελαθηκα.. Δεν ηξερα τι ειναι και μαλιστα ετοιμαζομουν αν ανεβασω γωτο για να μου πει καποιος.. Με τρελανες τωρα.. Δεν μπορω να λειτουργησω χωρις sbs... Θα το δοκιμασω asap...
Δημοσίευση 13/06/2011 - 17:30
Απο τι μου λέει και ο φίλος μου παίζει μια χαρά.παρόλο που ειναι σε beta.Το ειδα στο cydia αυτο σε κατι screenshots για θεμα του notification center και τρελαθηκα.. Δεν ηξερα τι ειναι και μαλιστα ετοιμαζομουν αν ανεβασω γωτο για να μου πει καποιος.. Με τρελανες τωρα.. Δεν μπορω να λειτουργησω χωρις sbs... Θα το δοκιμασω asap...
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:04
Δοκίμασα μετά το jailbreak να εγκαταστήσω Infinifolders (Cydia tweak για απεριόριστα εικονίδια σε κάθε φάκελο) και το αποτέλεσμα ήταν το Springboard να ξεκινάει πάντα σε Safe Mode. Απεγκαθιστώντας το Infinifolders και το Icon Support από το Cydia, το πρόβλημα διορθώθηκε. Το Icon Support εγκαθίσταται μαζί με το Infinifolders αλλά πρέπει μετά να το απεγκαταστήσουμε ξεχωριστά.
Με AppSync και Installous όλα μια χαρά. Το AppSync για iOS 4.0+ παίζει μια χαρά και στο iOS 5.
SBSettings δεν δοκίμασα να βάλω, με προλάβατε όσοι αναφέρατε ότι έχει προβλήματα.
Τελευταία επεξεργασία από: techteam, 13/06/2011 - 18:08
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:20
Το έχω 3 μέρες τώρα, πάει μια χαρά. Σήμερα έκανα jailbreak.
Δοκίμασα μετά το jailbreak να εγκαταστήσω Infinifolders (Cydia tweak για απεριόριστα εικονίδια σε κάθε φάκελο) και το αποτέλεσμα ήταν το Springboard να ξεκινάει πάντα σε Safe Mode. Απεγκαθιστώντας το Infinifolders και το Icon Support από το Cydia, το πρόβλημα διορθώθηκε. Το Icon Support εγκαθίσταται μαζί με το Infinifolders αλλά πρέπει μετά να το απεγκαταστήσουμε ξεχωριστά.
Με AppSync και Installous όλα μια χαρά. Το AppSync για iOS 4.0+ παίζει μια χαρά και στο iOS 5.
SBSettings δεν δοκίμασα να βάλω, με προλάβατε όσοι αναφέρατε ότι έχει προβλήματα.
Και μην το δοκιμασεις, δεν υπαρχει κανενας λογος φιλε μου.. Και μενα που με ετρωγε ο κωλος μου ενω ηξερα οτι δεν παιζει το δοκιμασα και κατεληξα σε ριστορ.. Τωρα εβαλα το UISettings..Πολυ καλο...
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:24
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:30
Και μην το δοκιμασεις, δεν υπαρχει κανενας λογος φιλε μου.. Και μενα που με ετρωγε ο κωλος μου ενω ηξερα οτι δεν παιζει το δοκιμασα και κατεληξα σε ριστορ.. Τωρα εβαλα το UISettings..Πολυ καλο...
Μόλις τώρα το έβαλα κι εγώ το UISettings, φαίνεται άψογο!
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:56
Δημοσίευση 13/06/2011 - 18:59
Βρηκα νομιζω το πρωτο μου bug:οταν ειμαι στη lockscreen διπλο tap στο home button μπαινω στην καμερα,τραβαω μια φωτογραφια σε landscape mode και κατ'ευθειαν πηγαινουμε στο αλμπουμ.Η status bar μενει σε landscape mode....Συμβαινει και σε αλλους?
Ναι και σ' εμένα το κάνει.
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:00
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:08
Να αναφέρω και εγώ από την σύντομη εμπειρία μου στο iOS 5 με iPhone 4, πως είχα πολύ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, το θέμα που αναφέρθηκε με τα backgrounds και το autofocus με την camera σε νυχτερινή κυρίως λήψη..ξέρω πως δεν ήταν πάντα οι καλύτερες αλλά όχι και έτσι!Άλλα μικροπροβληματάκια όπως όταν έμπαινες στο phone για μισό δευτερόλεπτο έβλεπες την last screen από την προηγούμενη κλήση σου και μετά έκανε refresh καθώς το ίδιο και στο lockscreen.
Και εγω εχω παρατηρησει στις κλησεις οτι για πολυ μικρο χρονικο διαστημα μου δειχνει screen απο την προηγουμενη κληση...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες