Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Xρήστες iOS 5 - ΜΟΝΟ!

• Please log in to reply
264 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   alkoudis

alkoudis

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/06/2011 - 16:43

εγκατεστησα και εγω το ios5 beta και εκανα και jailbreak απο εφαρμογες απο το appstore δουλευοθν σχεδον ολες που ειχα εγκαταστησει και στη ν 4.3.3 απο το cydia εβαλα ifile , datadeposit , installus και την αναφορα για τα μηνηματα η οποια δεν δουλευει τα αλλα δουλευουν κανονικα , ακομα δεν δοκιμασα το winterboard γιατι φοβαμε οτι κατι θα γινει και θα κολησει το κιν. τωρα απο την εμπειρια χρησης ο safari ψιλοκολαει στο zoom την μπαταρια την καταπινει. κατααλα δουλευει σχετικα καλα χωρις κολληματα δεν χριαζετε και να το φορτοσεις και με πολλα twakes απο cydia κιολας γιαυτο. μια απορια.. το icloud δουλευει? το photostream και τις επαφες στο mac δεν αλλαζουν το iphoto δεν εχει επιλογη photostream θα θελει αναβαθμιση λογικα ετσι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 14/06/2011 - 18:05

Κάτι άλλο το οποίο παρατήρησα είναι όταν κανεις search στις επαφές κ έστω ότι ψάχνεις τον "Παπαδόπουλο", γράφοντας "παπ" για παράδειγμα κ μπεις σε μία επαφή όταν βγεις απο την επαφή εξακολουθεί να σ δείχνει τα άτομα απο το ψάξιμο, ενώ πιο παλιά σε έβγαζε σε όλη τη λίστα!

#198   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 14/06/2011 - 22:28

Μια ερωτηση για οποιον ξερει! Το icloud κατα ποσο ειναι λειτουργεικο; Δηλαδη ποια κομματια του δουλευουν; Δουλευουν ολα;

#199   konb

konb

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2011 - 01:35

κανας γενναιος που να δοκιμασε το winterboard?

#200   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/06/2011 - 01:45

για να δουλέψει το icloud σε iPad και iPhone χρειάζεται να βάλουμε και την beta από τα lion στο Mac;

#201   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 15/06/2011 - 02:09

για να δουλέψει το icloud σε iPad και iPhone χρειάζεται να βάλουμε και την beta από τα lion στο Mac;

Και αν ναι, τι γινεται με αυτους που εχουν windows;

#202   gvala

gvala

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/06/2011 - 10:32

Δοκίμασε κάποιος την εφαρμογή Eortes; Σε μένα δεν δουλεύει. Δεν εμφανίζει ούτε εορτολόγιο, ούτε γιορτές επαφών. Μήπως φταίει το jailbreak;
Επίσης δεν δυλεύουν τα iBooks μετά το jailbreak.

#203   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 15/06/2011 - 10:37

Το iOS 5 μπαίνει στην συσκευή σου εαν είσαι developer και έχεις κάνει register την συσκευή σου σε developer account.

Επίσης πρέπει να έχεις και iTunes 10.5 για να την βάλεις.

#204   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 15/06/2011 - 10:41

Όχι, το Lion δεν χρειάζεται. Αν έχεις το iOS 5 beta θα χρειαστείς το iTunes 10.5 beta
Behind the Scenes...

#205   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 15/06/2011 - 10:54

Όχι, το Lion δεν χρειάζεται. Αν έχεις το iOS 5 beta θα χρειαστείς το iTunes 10.5 beta

Όταν πήγα να το εγκαταστησω το Icloud μου ζητούσε να έχω τα lion σαν προϋπόθεση..οπότε το preview των lion είναι αναγκαστική.

#206   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/06/2011 - 10:58

εγκατεστησα και εγω το ios5 beta και εκανα και jailbreak απο εφαρμογες απο το appstore δουλευοθν σχεδον ολες που ειχα εγκαταστησει και στη ν 4.3.3 απο το cydia εβαλα ifile , datadeposit , installus και την αναφορα για τα μηνηματα η οποια δεν δουλευει τα αλλα δουλευουν κανονικα , ακομα δεν δοκιμασα το winterboard γιατι φοβαμε οτι κατι θα γινει και θα κολησει το κιν. τωρα απο την εμπειρια χρησης ο safari ψιλοκολαει στο zoom την μπαταρια την καταπινει. κατααλα δουλευει σχετικα καλα χωρις κολληματα δεν χριαζετε και να το φορτοσεις και με πολλα twakes απο cydia κιολας γιαυτο. μια απορια.. το icloud δουλευει? το photostream και τις επαφες στο mac δεν αλλαζουν το iphoto δεν εχει επιλογη photostream θα θελει αναβαθμιση λογικα ετσι?

Το winterboard μην το δοκιμασεις. Χρησιμοποιει mobile substrate το οποίο δεν ειναι συμβατό ακόμα τουλάχιστον..
Αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι πως υπάρχουν καποια themes στο cydia για το notification center (οποτε μονο για ios5) αλλά δεν μπορω να τα εγκαταστησω γιατι χρειάζονται το winterboard και mobile substrate. Τι νοημα εχουν αυτα τα themes? Simple black notification cener λέγεται το ενα απο αυτα τα themes

#207   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/06/2011 - 11:10

Όταν πήγα να το εγκαταστησω το Icloud μου ζητούσε να έχω τα lion σαν προϋπόθεση..οπότε το preview των lion είναι αναγκαστική.

και εγώ που το έχω περάσει (icloud) σε lion developer 4 δεν κάνει ακόμη σύνδεση ζητάει να είμαι developer και έχω udid την ios5 στο 4 αλλά από φίλο πρός το παρόν δουλεύω με mobileme

#208   Jimmy96

Jimmy96

iPH Enthousiast

• 483 μηνύματα
  • GameCenter:Jimmy1996

Δημοσίευση 15/06/2011 - 12:41

αλλος ένας ευχαριστημενος χρηστης iOS 5 :)
τα bug ειναι ελάχιστα..

#209   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/06/2011 - 13:38

Ξερει κανεις να υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσουμε και να διαχειριστουμετα toggles στο UISettings? Η μήπως είναι νωρίς ακόμα?

#210   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2011 - 19:01

To Navigon λειτουργεί τέλεια! Το αγόρασα σήμερα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες