Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Xρήστες iOS 5 - ΜΟΝΟ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
264 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 15/06/2011 - 19:36

Να δωσω και εγω την λιστα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιησα και λειτουργουν!

Im+ pro
facebook
innews
tune in radio
weather hd
athensbook
newsbeast
tapatalk
remote
teamviewer
soundhound
tv.me
imdb
battery doctor
itransit gr
whatsapp
nike+gps
angry birds (απλο,season.rio)
tiny wings
cut the rope
geared
real racing
infinity blade
fruit ninja
snake '97
i must run
πες βρες!

Ολες τελεια, εκτος απο 1-2 κολπα που μου εκανε αρχικα το tapatalk αλλα τελικα εστρωσε!

Και για οποιον αναρωτιεται οχι δεν την γυρισα εγω την φωτο επειτα! :D Επισης η τελευταια εικονα ειναι απο κατι μικρο-bug που εχει στην διαμορφωση του μενου!

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   navagosostis

navagosostis

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2011 - 23:27

λοιπον, εμενα σημερα μου εκανε δυο περιεργα.

το πρωι στο mail.app μου εμφανιζε τρεις λογιαριασμους mobileme. εγω εχω εννοειται 1 μονο, οποτε μου τον ειχε βαλει επι τρια. αμα αφαιρουσα απο τις ρυθμισεις να μου βγαζει τα εμαιλ του mobileme, τοτε απο τρεις φορες μου το εμφανιζε δυο... τελικα λυθηκε με διαγραφη του mobileme απο τις ρυθμισεις και ξαναεγκατασταση.

δευτερο, το οποιο ηταν και πολυ εκνευριστικο. ξαφνικα στα καλα καθουμενα στην εφαρμογη του τηλεφωνου, μου εμφανιζε μονο τηλεφωνα, χωρις δηλαδη το ονομα με το οποιο τα ειχα αποθηκευμενα... και το εκανε για ΟΛΑ τα τηλεφωνα, εκτος απο ενα... τη λογικη δε τη καταλαβα. πηγα στις επαφες και εκει φαινοταν ολα καλα. μετα απο κανα δεκαλεπτο ξανακοιταξα στις κλησεις και ηταν και κει ολα καλα. τελος καλο ολα καλα, αλλα θα με τρελανει αυτο το κινητο :P

#213   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/06/2011 - 23:28

Γι αυτό και το λένε beta φίλε μου έχει κάτι κουλά που κάνει ώρες ώρες.. :P

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#214   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2011 - 23:29

λοιπον, εμενα σημερα μου εκανε δυο περιεργα.

το πρωι στο mail.app μου εμφανιζε τρεις λογιαριασμους mobileme. εγω εχω εννοειται 1 μονο, οποτε μου τον ειχε βαλει επι τρια. αμα αφαιρουσα απο τις ρυθμισεις να μου βγαζει τα εμαιλ του mobileme, τοτε απο τρεις φορες μου το εμφανιζε δυο... τελικα λυθηκε με διαγραφη του mobileme απο τις ρυθμισεις και ξαναεγκατασταση.

δευτερο, το οποιο ηταν και πολυ εκνευριστικο. ξαφνικα στα καλα καθουμενα στην εφαρμογη του τηλεφωνου, μου εμφανιζε μονο τηλεφωνα, χωρις δηλαδη το ονομα με το οποιο τα ειχα αποθηκευμενα... και το εκανε για ΟΛΑ τα τηλεφωνα, εκτος απο ενα... τη λογικη δε τη καταλαβα. πηγα στις επαφες και εκει φαινοταν ολα καλα. μετα απο κανα δεκαλεπτο ξανακοιταξα στις κλησεις και ηταν και κει ολα καλα. τελος καλο ολα καλα, αλλα θα με τρελανει αυτο το κινητο :P

Λογικο το βρισκω! Πρωτη beta ειναι ακομα :D !
Και εμενα μου κανει μερικα τρελα που και που!

#215   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 16/06/2011 - 10:07

εμενα μου κανει τα εξεις κουλα. στο ασχετο δε μου βρισκει ασυρματα δικτυα. περπει να κανω επανεκκινηση για να τα βρει. με την μπαταρια και θεμα αυτονομιας ειμαι ευχαριστημενος σχετικα με τη χρηση που του κανω.ιδια χρηση σχεδον ιδια αυτονομια. αυτο που δεν μπορω ειναι πως δεν μπορω με τιποτα να περασω το mac osx lion dp στο imac μου(μου πεταει συνεχεια error κατα την εγκατασταση) για να χρησιμοποιησω το icloud...θα ηθελα να το δω και αυτο.
το tomtom και copilot δεν παιζουν απο πλευρας navigation. γενικα οι ειδοποιησεις με το uisettings ειναι απλα εκπληκτικες.

#216   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:04

Αν και μου άρεσε την ξήλωσα... Δεν κατάφερα να αντέξω το τρελό battery drain...
Πίσω στην 4.3.3 και jb.

#217   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:10

Eγώ την έβαλα πάλι σήμερα και περιμένω να δω πως συμπεριφέρεται ...

Μέχρι στιγμής όλα καλά ...

Το βράδυ θα το κάνω και jb για να δω πάλι τι λέει...

Παιδιά το τηλέφωνο που το δοκιμάζω είναι test 4άρι και το έχω μόνο για δοκιμές..

Όποιος θέλει να μην έχει ρίσκο κανένα μένει στην 4.3.3...;-)

#218   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:14

Βασικά εκτός απο το battery drain μου είχε σπάσει λίγο τα νεύρα η ασάφεια που είχε η οθόνη αφής, κυρίως στο πληκτρολόγιο αλλά και στις φωτογραφίες.
Επίσης επειδή σετάρω το mail της δουλειάς και σε υποχρεώνει να βάλεις password...jb δεν είχα κάνει οπότε δεν έπαιζε να το παρακάμψω. Σε κάθε κλείδωμα τον κωδικό - έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Πολύ ωραίο το notification center αλλά.. έχουμε ακόμη δρόμο για την επίσημη 5 + untethered jb!

#219   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 20:56

Επισης σημερα μου εκανε ενα περιεργο την ωρα που χτυπησε το κινητο εκανε στιγμιαια κατι σαν επανεκκινηση και συνεχισε να χτυπαει ??? ??? ??? τρελο!

#220   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2011 - 00:02

ρε παιδια που το βρηκατε και το περασατε το 5 ?

#221   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2011 - 00:04

Στον Google...;-)

#222   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2011 - 00:15

για να ρωτησω και εγω αυτον τον γκουγκλ, να δω αν θα μου πει. η το εει μυστικο? :)

#223   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2011 - 00:17

Mπα αν το γράψεις θα στο βγάλει αλλά αν δεν έχεις δηλώσει την συσκευή σου σε κάποιον developer και την βάλεις δεν θα έχεις σήμα..

#224   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/06/2011 - 02:20

Άμα ψάξεις λίγο στο forum θα βρεις τροπο και χωρίς να πληρώσεις . .

#225   navagosostis

navagosostis

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2011 - 17:28

Πριν δυο ώρες το βγάλα απο τη πρίζα κ είμαι ήδη στο 70%... Πια δε αντέχει με τίποτα απο το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες