Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iMessage: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
93 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/06/2011 - 10:17

Αρχικά, όταν πρωτοείδα την ανακοίνωση του iMessage, χάρηκα γιατί νόμιζα ότι επιτέλους θα δούμε ένα εξελιγμένο σύστημα messaging, με αναφορές παράδοσης και πολλά άλλα ωραία, αλλά όταν δεν υπάρχει υποστήριξη και τίποτα καινούριο ουσιαστικά σχετικά με τα SMS, τουλάχιστον στην χώρα μας είναι άχρηστο. Για μένα προσωπικά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρον που θα το χρησιμοποιήσω στην τελική, καθώς αν θέλω για αυτά που κάνει όταν έχω και Wifi κάλυψη, είτε χρησιμοποιώ το Skype, είτε στέλνω e-mail... Άσε που δεν έχω και πολλούς φίλους με iPhone, ώστε τουλάχιστον αν και όταν έχουν Wifi να στέλνουμε έτσι ο ένας στον άλλο.
Με άλλα λόγια, πολύς θόρυβος για το τίποτα..

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 14/06/2011 - 10:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 14/06/2011 - 10:20

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα: αν στην οικογένεια έχουμε όλοι το ίδιο apple id, για προφανείς λόγους, θα έρχονται τα μηνύματα σε όλους;;; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος διαχωρισμού των συσκευών; Από το device name πχ... :blink:

όχι από τι γνωρίζω.το θέματακι που θα έχεις θα είναι με το icloud με τις πολλές συσκευες που έχεις με το ίδιο apple ID ,Θα γίνει το μπέρδεμα τις αρκούδας με τα back up στο icloud :blink:

#33   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2011 - 11:45

πιθανολογω πως θα το ξεχωριζει απο το device name .. στο ios 5 σου δινει την δυνατοτητα για αλλαγη του μεσα απο την συσκευη.. βεβαια ο δωρεαν 5 GB χωρος θα ειναι ανα ID συνολικα :)

#34   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/06/2011 - 14:05

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν πρόκειται να κάνω χρήση του icloud. Τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Αλλά του iMessage θέλω να κάνω μιας και οι περισσότεροι φίλοι που έχουν iphone δεν δίνουν 0.79€ για το whatsapp... Το θέμα είναι να μην έρχονται σε όλη την οικογένεια τα μηνύματα...

Μια προφανής λύση για κάποιες οικογένειες είναι οι υπόλοιποι να μην το έχουν ενεργό, αλλά δεν ισχύει στην περίπτωσή μου αφού όλοι το θέλουμε :P

Ελπίζω με κάποιον τρόπο να γίνεται ο διαχωρισμός των συσκευών και να μην έρχονται σε όλους τα μηνύματα... Το whatsapp καταλαβαίνει αριθμούς και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει λοιπόν η apple να κάνει κάτι αντίστοιχο με αριθμό/device name ή δεν ξέρω και εγώ τι...

#35   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/07/2011 - 17:58

η κάθε συσκευή θα έχει δικό της email και αριθμό δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος το κινητό του και να έχει μέσα το δικό του μαιλ και να παίρνει άλλος τα μηνύματα

#36   KYRIAKOS1

KYRIAKOS1

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2011 - 21:44

ΚΑΤΙ σαν το WHATSAPP

#37   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 12/10/2011 - 22:31

τελειο αλλα φαινονται τα μην και στο ipad & iphone τωρα αμα κανεισ κι αλλο λογαριασμο στο icloud θελει και νεα πιστωτικη η απλα ενα mail

#38   rivaldo

rivaldo

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Aslandur

Δημοσίευση 14/10/2011 - 08:16

Παιδες,

Ισως σας φανει περιεργο αλλα επειδη κανενας φιλος μου δεν αναβαθμισε σε 5 και περιμενουν το jb θα μπορουσε καποιος να μου στειλει σε pm το apple id ωστε να στειλω δοκιμαστικα ενα iMessage?

Ευχαριστω.

#39   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 14/10/2011 - 08:28

Παιδες,

Ισως σας φανει περιεργο αλλα επειδη κανενας φιλος μου δεν αναβαθμισε σε 5 και περιμενουν το jb θα μπορουσε καποιος να μου στειλει σε pm το apple id ωστε να στειλω δοκιμαστικα ενα iMessage?

Ευχαριστω.

εχεις πμ

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#40   Rottweiler

Rottweiler

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:greekrottys

Δημοσίευση 14/10/2011 - 10:25

Στο iPad και στο iPhone έχω το ίδιο Apple ID. Οπότε δεν μπορεί να μου στέλνει κάποιο iMessege από αυτό όσο δεν είμαι σπίτι? Πρέπει να του κάνω νέο Apple ID?

#41   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 14/10/2011 - 10:27

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν πρόκειται να κάνω χρήση του icloud. Τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Αλλά του iMessage θέλω να κάνω μιας και οι περισσότεροι φίλοι που έχουν iphone δεν δίνουν 0.79€ για το whatsapp... Το θέμα είναι να μην έρχονται σε όλη την οικογένεια τα μηνύματα...

Μια προφανής λύση για κάποιες οικογένειες είναι οι υπόλοιποι να μην το έχουν ενεργό, αλλά δεν ισχύει στην περίπτωσή μου αφού όλοι το θέλουμε :P

Ελπίζω με κάποιον τρόπο να γίνεται ο διαχωρισμός των συσκευών και να μην έρχονται σε όλους τα μηνύματα... Το whatsapp καταλαβαίνει αριθμούς και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει λοιπόν η apple να κάνει κάτι αντίστοιχο με αριθμό/device name ή δεν ξέρω και εγώ τι...

Νομιζω και το iMessage ετσι δουλεύει, διαβάζει δηλαδή τον τηλεφωνικό αριθμό ή το email, και επίσης το whatsapp είναι πλέον δωρεάν ;)

#42   rivaldo

rivaldo

iPH User

• 175 μηνύματα
  • GameCenter:Aslandur

Δημοσίευση 14/10/2011 - 14:19

Ευχαριστω iCasius & Garfito που με βοηθησαν κ τσεκαραμε το iMessage. Ολα καλα....

#43   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/10/2011 - 15:01

και αυτό πρέπει να είμαστε και η δυο σε wi fi όπως το facetime?

#44   Ananeotis

Ananeotis

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 14:44

Εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα απαντηση μετα απο αρκετο googling...Ετσι παραθετω μερικες ερωτησεις κι αν καποιο παιδι γνωριζει ας μας πει..

1)Ποσα kb ειναι ενα imessage 170 χαρακτηρων?Διοτι λογικα χρεωνεσαι και το upload αλλα και το download οταν ο αλλος σου απαντησει...

2)Ποσα kb ειναι το ανεβασμα μιας επαφης στο icloud?

3)Ποιες εφαρμογες ανεβαινουν ή κατεβαινουν απο το icloud μεσω 3g και ποιες ΜΟΝΟ οταν εισαι συνδεδεμενος σε Wifi? (εκτος βεβαια απο φωτογραφιες και documents για τα οποια υπαρχει στο menu δυνατοτητα επιλογης.)

Αν καποιος εχει βρει απαντησεις ας μας ενημερωσει γιατι πιστευω θα φανε αρκετοι ηττα μεσα στον ενθουσιασμο τους...

Μεσα σ αυτους ειμαι κι εγω που ενεργοποιοντας ολες αυτες τις εφαρμογες η καρτα μου εφτασε στα -5 ευρω και κλειδωσε και η Sim.Ετρεχα για ενεργοποιησεις κτλπ..

#45   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 15/10/2011 - 14:50

Εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα απαντηση μετα απο αρκετο googling...Ετσι παραθετω μερικες ερωτησεις κι αν καποιο παιδι γνωριζει ας μας πει..

1)Ποσα kb ειναι ενα imessage 170 χαρακτηρων?Διοτι λογικα χρεωνεσαι και το upload αλλα και το download οταν ο αλλος σου απαντησει...

2)Ποσα kb ειναι το ανεβασμα μιας επαφης στο icloud?

3)Ποιες εφαρμογες ανεβαινουν ή κατεβαινουν απο το icloud μεσω 3g και ποιες ΜΟΝΟ οταν εισαι συνδεδεμενος σε Wifi? (εκτος βεβαια απο φωτογραφιες και documents για τα οποια υπαρχει στο menu δυνατοτητα επιλογης.)

Αν καποιος εχει βρει απαντησεις ας μας ενημερωσει γιατι πιστευω θα φανε αρκετοι ηττα μεσα στον ενθουσιασμο τους...

Μεσα σ αυτους ειμαι κι εγω που ενεργοποιοντας ολες αυτες τις εφαρμογες η καρτα μου εφτασε στα -5 ευρω και κλειδωσε και η Sim.Ετρεχα για ενεργοποιησεις κτλπ..

κοιτα για το 1 αν δεν περιεχει φωτογραφιες βιντεο επαφη τελοσπαντων το μηνυμα, τοτε δεν ειναι καν για να το κουβεντιασουμε. ελαχιστα ΚΒ αναλογως ποσους χαρακτηρες εχει.. για το 2 ισχυει το ιδιο..
κοιτα γενικα για το iphone χρειαζεσαι ενα προγραμμα να σου δινει αρκετα MB το μηνα. η σε καρτοκινητο πακετα που σου δινουν καποια ΜΒ. χωρις αυτα δεν πας πουθενα, οι χρεωσεις τσακιζουν..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες