Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Το JailbreakMe.com επιστρέφει...?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
2103 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1411   AlexAlex7

AlexAlex7

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/07/2011 - 11:20

Δεν έχετε την αίσθηση πως είμαστε θεατές - ίσως και λίγο κομπάρσοι - σε ένα απογευματινό σίριαλ β επιπέδου...
αναμονή κάθε βδομάδα πως θα βγει... 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του ipad 2
teasers jb γρίφοι
όλοι λένε για κάτι σχετικό... αλλά ο comex λέει που θα είναι μεθαύριο στο twitter
ίντριγκες με υποκλοπές που θα φερουν το τέλος του jb δια παντώς
κυνήγι μαγισσών που διέρρευσαν τα μυστικά
μια μεγάλη εθνική εορτή
και η υπέρτατη παρωδεία..."Πωλείται το jailbreakme" το οποίο δεν ανήκει στον comex (!!!!) αλλά σε κάποιον άλλο που το πουλάει...
δλδ μια μέρα ο κάποιος άλλος μπορούσε να το είχε βάλει να δείχνει σε άλλο server και να έδειχνε κάτι άσχετο ή ένα ψεύτικο jb χωρίς να το καταλάβει κανείς... δεν έχει το domain που προβάλει αυτό που τον έκανε στο ευρύ κοινό γνωστό...
πολλά μαζεύτηκαν... ίσως να φταίει η ράδιο αρβύλα... ίσως και να συντηρείται...

Άρα μου φαινεται ότι πρέπει να το δώσουμε στο Φώσκολο ή μάλλον στην Ακρίτα που γράφει πιο μοντερνα να το κάνει σήριαλ του χρόνου στο Mega. Θα σπάσουν τα μηχανακια της AGB από τους απανταχου jailbreakers. :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1412   musiclover

musiclover

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2011 - 11:38

Πραγματικά σήριαλ το όλο θέμα..τώρα προέκυψε mail μεταξύ comex και αυτού που έκανε το leak,του MultiMediaWill που ανέφερε ο τελευταίος στο macrumors,με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ο comex παρόλο το leak του είπε πως το gailbrake έρχεται αύριο 05 Ιουλίου! Υποτίθεται πως αυτό είναι αλήθεια όπως είπε και ο veeence.Ε δεν αντέχεται τόση διαπλοκή,δεν υπάρχει αυτό το πράμα :P

http://forums.macrum...d.php?t=1181399

Τελευταία επεξεργασία από: musiclover, 04/07/2011 - 11:40.

#1413   spyipad

spyipad

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/07/2011 - 11:44

Παιδιά για τσεκαρεται αυτό http://www.freakgeek...uly-is-it-true/
Λέτε να βγει αύριο ?

#1414   AlexAlex7

AlexAlex7

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:03

Πάντως άσχετα με τα όσα κυκλοφορούν για αύριο κλπ, θέλω να πω κάτι στους φίλους που απογοητεύονται!
Εφόσον κυκλοφόρησε εν μέρη jailbreak του ipad2 και κάποιοι φίλοι από την παρέα μας το δοκιμάσανε ήδη (ένας ή δύο) τότε όντως κάτι θα γίνει και αργά ή γρήγορα θα δοθεί jailbreak μέχρι τις υπάρχουσες εκδόσεις.
Το λέω αυτό γιατι βλέπω πολλούς να λένε ότι ο comex δεν έχει τίποτα στα χέρια του, λέει ψέματα κλπ.
Κατα τη γνώμη μου έχει φάει το γάιδαρο και έχει μείνει η ουρά...(μεγάλη ούρα βέβαια)...
Ας ελπίσουμε λοιπόν για αύριο... :(

#1415   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:10

Πωπω πεθαίνει το τοπικ....και μαζί και η ελπίδα για ένα απελευθερομενο iPad 2!μπουχουχου :(

(τι ποιητικά που τα λέω)

Πάντως παιδιά ο comex έχει ώρες να εμφανιστεί....πλέον δεν υποθέτω ότι το ετοιμάζει....απλά και ανθρώπινα...κοιμάται και όλη η iPad 2 κάτοχοι περιμένουν μια γ@μη**νη του λέξη!"today is the day"!

#1416   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:28

Πωπω πεθαίνει το τοπικ....και μαζί και η ελπίδα για ένα απελευθερομενο iPad 2!μπουχουχου :(

(τι ποιητικά που τα λέω)

Πάντως παιδιά ο comex έχει ώρες να εμφανιστεί....πλέον δεν υποθέτω ότι το ετοιμάζει....απλά και ανθρώπινα...κοιμάται και όλη η iPad 2 κάτοχοι περιμένουν μια γ@μη**νη του λέξη!"today is the day"!

Ισα ισα αυτες τις 4 μερες σχεδον εχει περισσοτερους users k guests απο καθε αλλη φορα αν δεν κανω λαθος

#1417   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:32

Ισα ισα αυτες τις 4 μερες σχεδον εχει περισσοτερους users k guests απο καθε αλλη φορα αν δεν κανω λαθος

Έλα ρε Γιώργο πιάσε την μεταφορά του ποιητή....νιώσει την αύρα μου... :P Χαχαχα!

#1418   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:33

" Το JailbreakMe.com επιστρέφει...? " ναι καλα εχω! και του χρονου

#1419   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:35

Πάντως περιμένω την στιγμή που κάποιος θα γράψει επιτέλους εδώ πέρα....το jailbreaknγια iPad 2 βγήκε και επίσημα από τον comex και μετά θα έρθουν σχόλια τύπου "λυποθημαω" ή ξέρω και εγώ "μου έρχεται να κλάψω απο συγκίνηση"!!!χαχαχα :lol: :P

#1420   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:42

xaxa Ρε παιδες η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε! Αν οντως ο μ@λακο multimediawill λεει ηληθεια τοτε θα βγει σημερα αυριο!
παντως αναρωτιεμαι γιατι δεν τα πηρε στο κρανιο o comex αλλα αντι αυτου του εστειλε και μειλ? Μηπως ειναι ολα στημενα τελικα?
Αν βεβαια βγει και δουλευει οκ και σε 4.3.3 λιγο με νοιαζει :lol:
Στο macrumors γινετε ενας κακος χαμος παντως, εφαγα και warning γιατι την ελεγα στους leakers απο την πρωτη μερα :P
Παντως δεν πιστευω να λεει ψεματα ο will γιατι και με το jb κανενας δεν τον πιστεψε και μετα ανεβασε το pdf και βιντεακι !
Υπομονη αδερφια :P
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1421   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 12:59

Έλα ρε Γιώργο πιάσε την μεταφορά του ποιητή....νιώσει την αύρα μου... :P Χαχαχα!

Xaxaxaxa ενταξει την επιασα την αυρα :)

#1422   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 13:01

xaxa Ρε παιδες η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε! Αν οντως ο μ@λακο multimediawill λεει ηληθεια τοτε θα βγει σημερα αυριο!
παντως αναρωτιεμαι γιατι δεν τα πηρε στο κρανιο o comex αλλα αντι αυτου του εστειλε και μειλ? Μηπως ειναι ολα στημενα τελικα?
Αν βεβαια βγει και δουλευει οκ και σε 4.3.3 λιγο με νοιαζει :lol:
Στο macrumors γινετε ενας κακος χαμος παντως, εφαγα και warning γιατι την ελεγα στους leakers απο την πρωτη μερα :P
Παντως δεν πιστευω να λεει ψεματα ο will γιατι και με το jb κανενας δεν τον πιστεψε και μετα ανεβασε το pdf και βιντεακι !
Υπομονη αδερφια :P

Οντως αυτο ειπε και ο multimedia οτι ψεφτη δεν μπορειτε να με πειτε γιατι δεν σας ελεγα μπουρδες για το leak

#1423   amra13579new

amra13579new

iPH User

• 103 μηνύματα
  • Twitter:@amra13579
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:amra13579

Δημοσίευση 04/07/2011 - 13:25

Ο comex δεν έχει παρατήσει τίποτα, όπως πολλοί λένε στο twitter εδώ είναι μια συνομιλία του comex με τον άνθρωπο που έκανε την διαρροή του jb!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
comex:"Ε... για την ακρίβεια ούτε που ξέρω. Απλά, θέλω να ξέρεις ότι η διαρροή θα επηρεάσει το jb για περίπου δύο μέρες. Όχι παραπάνω, αλλά ούτε λιγότερο, υποθέτοντας ότι ο χρόνος απάντησης της Apple είναι ίσος ή και λιγότερος....(εδώ μιλάει για την διαρροή και δεν μας ενδιαφέρει πολύ!)"
will:"Δεν ξέρω αν πήρες τα tweets μου, αλλά λυπάμαι πραγματικά για την διαρροή και αν ήξερα ότι τα πράγματα θα γινόντουσαν έτσι δεν θα έκανα την διαρροή. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν πήρα τα pdf αρχεία, που στη ουσία δούλευαν, που ένιωσα ότι θα έπρεπε να το δείξω σε όλους. Ηλίθια απόφαση, το ξέρω, αλλά αφαίρεσα όλα τα βίντεο και διέγραψα το website. Τέλος πάντων η "beta" είχε πάρα πολλά κολλήματα όπως ανέφερες και πολύ ενοχλητική πολλές φορές. Ελπίζω να μπορέσεις να δημοσιεύσεις σε όλους σύντομα! Ευχαριστώ."
comex:"Όχι, δεν είδα τα tweet σου.(νομίζω διαγράφηκαν?) Αλλά αν δεν προκύψουν και άλλα προβλήματα, θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι αύριο!"
will:" Ήμουν ντροπιασμένος και διέγραψα τα tweets μου και τον λογαριασμό μου. Είχα τόσο πολύ άγχος, μεγάλε δεν άξιζε."

Δεν είναι και η άριστη μετάφραση που έκανα αλλά το νόημα το πιάσατε!

#1424   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 13:28

Η ιδεα μου η αυτη η συνομιλια για καποιο λογο μου φερνει τις συνομιλιες του μπεου με τα αλλα τα λαμογια;;;;

#1425   giannos92

giannos92

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2011 - 13:30

Εγώ μόνο εκεί που λέει ότι μπορεί να είναι ετιμο και αύριο ήθελα να ακούσω ;p

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα