Ο comex δεν έχει παρατήσει τίποτα, όπως πολλοί λένε στο twitter εδώ είναι μια συνομιλία του comex με τον άνθρωπο που έκανε την διαρροή του jb!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
comex:"Ε... για την ακρίβεια ούτε που ξέρω. Απλά, θέλω να ξέρεις ότι η διαρροή θα επηρεάσει το jb για περίπου δύο μέρες. Όχι παραπάνω, αλλά ούτε λιγότερο, υποθέτοντας ότι ο χρόνος απάντησης της Apple είναι ίσος ή και λιγότερος....(εδώ μιλάει για την διαρροή και δεν μας ενδιαφέρει πολύ!)"
will:"Δεν ξέρω αν πήρες τα tweets μου, αλλά λυπάμαι πραγματικά για την διαρροή και αν ήξερα ότι τα πράγματα θα γινόντουσαν έτσι δεν θα έκανα την διαρροή. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν πήρα τα pdf αρχεία, που στη ουσία δούλευαν, που ένιωσα ότι θα έπρεπε να το δείξω σε όλους. Ηλίθια απόφαση, το ξέρω, αλλά αφαίρεσα όλα τα βίντεο και διέγραψα το website. Τέλος πάντων η "beta" είχε πάρα πολλά κολλήματα όπως ανέφερες και πολύ ενοχλητική πολλές φορές. Ελπίζω να μπορέσεις να δημοσιεύσεις σε όλους σύντομα! Ευχαριστώ."
comex:"Όχι, δεν είδα τα tweet σου.(νομίζω διαγράφηκαν?) Αλλά αν δεν προκύψουν και άλλα προβλήματα, θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι αύριο!"
will:" Ήμουν ντροπιασμένος και διέγραψα τα tweets μου και τον λογαριασμό μου. Είχα τόσο πολύ άγχος, μεγάλε δεν άξιζε."
Δεν είναι και η άριστη μετάφραση που έκανα αλλά το νόημα το πιάσατε!
ναι αλλα πρεπει να κραταμε καποιες επιφυλαξεις για το αν ειναι αληθινη η συνομιλια..
Ελεος! Ουτε στο Prison Break τοση αγωνια!!!