Στις αποκριες θα τον δουμε: Ο Ψωμιαδης jailbreaker!Αποκλειστικα η συνομιλια του comex με του ψωμιαδη:
C:Καλημερα Κυριε Μακη!!
Ψ:Καλημερα παιδι μου να σου πω τους εχεις στειλει με το jb να πουμε
C:Ευχαριστω κυριε Μακη αλλα μου τελειωσε το φαρμακο..και δεν μπορω να κανω tweet ουτε jb ουτε να κοιμηθω....
Ψ:Να σου στειλω αγορινα μου και να σου πω ουτε οι δικοι μου δεν μπορουν να κοιμηθουν...Να πουμε..
C:τι μου λετε τωρα..Αληθεια ε..;
Ψ:Ναι ναι και να σου πω ημουν με τον steve jobs στο cupertino και ειχαν μεινει αφωνοι..Που να το ξερανε οτι εχεις τετοιες ικανοτιτες..να πουμε..Μονο εγω ηξερα την αληθεια
C:Oντως και τωρα καθονται οι βλακες στα forum και περιμενουν Το επομενο tweet που θα κανω...
Ψ:Ελα να πουμε να σου πω ησυχα ε μην μαθευτει η συνομιλια μας ολοκληρη πλεκτανη στεισαμε..Ειδικα ο Μultimedia που εβγαλε το leak τον επαιξε τον ρολο του τελεια..
C:Nαι ναι κυριε Μακη να μην το μαθει ο veeence και η dev team οπως και ολοι οι ανυπομονοι με τα iPad 2 γιατι...
Ψ:Ελα να πουμε...κανενας δεν θα μαθει τιποτα εχω βαλει τον Μπεο να στεισει καποια site και να βγαινει η βρομα οτι θα βγει το jb σε λιγες μερες..Οποτε μεχρι να σου ερθει το φαρμακο εισαι καλυμενος
C:Ενταξει κυριε Μακη ευχαριστω πολυ..
Ψ:Τιποτα να πουμε...
Ευχαριστω τον remalifrank για την ιδεα που μου εδωσε για να κανω την συνομιλια
PS Καλημερα! ναι, τωρα ξυπνησα,γιατι?
Τελευταία επεξεργασία από: Dante897, 04/07/2011 - 17:22