0.79 έπρεπε να κοστίζει και πολύ θα ήταν, αλλα βλέπεις απευθύνεται σε άτομα που έχουν αγοραστική δυνατότητα, ας κλέψουμε λίγα και απο αυτούς ( το σύνθημα της Ελλάδος ). Δηλαδή βάλαμε 5 άτομα με γνώση σε υπολογιστές που ξέρουν desktop publishing να πουλάνε έτοιμο υλικό στην τιμή σχεδόν της κανονικής εφημερίδας και να βγάλουμε απο την μέση δεκάδες ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί τους.
Ντροπή.
Γιατι θα πρεπει να κοστιζει 0,79??? Στην ουσια 0,48 ειναι το καθαρο κερδος αν αφαιρεσεις το 40% που κραταει η Apple. H εντυπη μορφη κανει 2+ και δεν ειναι τοσο πλουσια οσο η ηλεκτρονικη (videos, slide shows κ.α). Και δεν ειναι ετοιμο υλικο οπως ανεφερες. Δεν ειναι ενα απλο PDF, ειναι εμπλουτισμενο με multimedia. Αυτο θα πει εξτρα κοστος και extra εργατωρες.
Δεν μπορω να τους καταλαβω μερικους που νομιζουν οτι απο την καρεκλα του σπιτιους τους μπορουν να κοστολογησουν τετοιες δουλειες. Ειμαι και εγω στο χωρο του mobile appication development και εχω εικονα για την αξια μια τετοιας δουλειας. Δεν γινεται να τα εχουμε ολα στην τιμη ενος πακετου με τσιχλες. Υπαρχει κοστος και δουλευουν ανθρωποι που πρεπει να πληρωθουν.
Γιατι πρεπει να εχουμε παντα μια αισθηση οτι ολοι πανε για αρπαχτες και προσπθουν να κοροιδεψουν...Αφου το πραγμα μιλαει απο μονο του. Φαινεται για πολυ προσεγμενη δουλεια...Απομενει να αποδειχτει βεβαια. Αν ηταν ενα απλο PDF που το εκαναν import στο iPad, θα εκραζα και εγω....
Και τι εννοεις με την φραση "βγαζουν απο την μεση δεκαδες ανθρωπους"; Εννοεις τα τυπογραφια; Αυτο ειναι σχετικο...Πεφτουν καποια επαγγελματα και γεννιόνται καποια αλλα...Υπαρχει εξελιξη.
Τελευταία επεξεργασία από: billidani7, 14/06/2011 - 12:33