Βελτιωμένο Google Sync για το iOS
Δημοσίευση 16/06/2011 - 14:03
Συγκεκριμένα, με το Google Sync μπορείτε να κρατήσετε συγχρονισμένα τις επαφές, ημερολόγια και email χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στη Google. Τώρα, θα μπορείτε χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία να κάνετε αναζήτηση όλων των email σας και όχι μόνο αυτών που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή...
...καθώς και να αποδέχεστε ή απορρίπτετε προσκλήσεις ημερολογίου απευθείας από το iPhone ή iPad.
Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε πολλαπλούς λογαριασμούς email θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον λογαριασμό εκείνο από τον οποίο θέλετε να στείλετε ένα email με το χαρακτηριστικό "Send Mail as"
Για περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Google Sync δείτε εδώ.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 16/06/2011 - 14:19
Δημοσίευση 16/06/2011 - 14:28
μακαρι να βγαλει και μια native app για gtalk
και υποστηριξη latitude στην χωρα μας
Δημοσίευση 16/06/2011 - 15:09
Limited Contact Information. The iOS device can synchronize up to 3 email addresses. Phone number synchronization is limited to 2 Home numbers, 1 Home Fax, 1 Mobile, 1 Pager, 3 Work (one will be labeled 'Company Main') and one Work Fax number.
Δημοσίευση 16/06/2011 - 20:51
Δημοσίευση 16/06/2011 - 21:26
Για email είναι μακραν η καλύτερη υπηρεσία.
Τους περιορισμούς του μπορει κανεις να τους υπερβεί απλά γνωρίζοντας τους. Δεν είναι τίποτα πχ να μην βάζουμε αριθμούς other στην επαφή.
Τέλος, ας σημειωθεί ότι το send as feature απλά μας επιτρέπει να έχουμε default διεύθυνση αποστολέα διαφορετική απο το Gmail μας χωρίς να μπορούμε να την καθορίσουμε όμως κατα την αποστολή. Για να το υπερβούμε το εμπόδιο αυτο αρκεί να ακολουθήσουμε αυτο το tip:
http://modernerd.com...d-multiple-from
Δημοσίευση 16/06/2011 - 21:58
Δημοσίευση 16/06/2011 - 23:51
μα Tsopanos τι δουλειά έχω εγώ να γνωρίζω τους περιορισμούς google-ios?Νομίζω ότι πρόκειται για την πιο πλήρη σύννεφο-σουίτα που κυκλοφορεί δωρεάν. Πλέον μονο το icloud θα μπορει να το ανταγωνιστεί.
Για email είναι μακραν η καλύτερη υπηρεσία.
Τους περιορισμούς του μπορει κανεις να τους υπερβεί απλά γνωρίζοντας τους. Δεν είναι τίποτα πχ να μην βάζουμε αριθμούς other στην επαφή.
Τέλος, ας σημειωθεί ότι το send as feature απλά μας επιτρέπει να έχουμε default διεύθυνση αποστολέα διαφορετική απο το Gmail μας χωρίς να μπορούμε να την καθορίσουμε όμως κατα την αποστολή. Για να το υπερβούμε το εμπόδιο αυτο αρκεί να ακολουθήσουμε αυτο το tip:
http://modernerd.com...d-multiple-from
ή φτιάξε το να παίζει σαν κανονικός exchange server ή άστο να πάει στην ευχή. Θα ζήσω με το απλό gmail και συγχρονισμό μέσω itunes.
Δημοσίευση 17/06/2011 - 09:26
μα Tsopanos τι δουλειά έχω εγώ να γνωρίζω τους περιορισμούς google-ios?
ή φτιάξε το να παίζει σαν κανονικός exchange server ή άστο να πάει στην ευχή. Θα ζήσω με το απλό gmail και συγχρονισμό μέσω itunes.
Γιατί ειναι ο μοναδικός τρόπος να έχεις πολλαπλά μηχανήματα και κινητά ενημερωμένα με τις επαφές σου.
Είναι επίσης ο καλύτερος και γρηγοροτερος τρόπος να μεταφέρετε επαφές μεταξύ κινητών διαφορετικού κατασκευαστή.
Τέλος είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην ανησυχείς αν έχεις μια καινούρια επαφή στο κινητο ή όχι.
Δημοσίευση 17/06/2011 - 09:38
Στα known issues έχει ακόμα το παρακάτω, που είναι και ο βασικός λόγος που σταμάτησα να το σετάρω σαν exchange...
Limited Contact Information. The iOS device can synchronize up to 3 email addresses. Phone number synchronization is limited to 2 Home numbers, 1 Home Fax, 1 Mobile, 1 Pager, 3 Work (one will be labeled 'Company Main') and one Work Fax number.
Μακάρι να είχα διαβάσει το μήνυμά σου νωρίτερα.
Μου έκοψε όλα τα δεύτερα κινητά και μετά έκανα την μ@@κία να το συγχρονίσω πίσω με το google contacts.
Τελικά με έσωσε το pkgbackup.
Προσοχή στους περιορισμούς παιδιά.
Δημοσίευση 18/06/2011 - 11:36
Φίλε δεν χρειάζεσαι backup κτλ.Μακάρι να είχα διαβάσει το μήνυμά σου νωρίτερα.
Μου έκοψε όλα τα δεύτερα κινητά και μετά έκανα την μ@@κία να το συγχρονίσω πίσω με το google contacts.
Τελικά με έσωσε το pkgbackup.
Προσοχή στους περιορισμούς παιδιά.
Οι επαφές σου υπάρχουν κανονικά στο gmail απλά λόγω του θέματος που έχει, δεν στις εμφανίζει στο κινητό!
Μετά αν συγχρονίσεις με το google απο itunes ναι, σου κάνει μλκιες η αλήθεια είναι.
για να μην αγχώνεσαι, στο gmail έχει επιλογή να κάνεις restore τις επαφές σου στην κατάσταση που ήταν εως και 30ημέρες πριν (αυτό μάλιστα, αν και θα προτιμούσα να έχω και ένα changelog )
Για μένα δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστη λύση ακόμα.
Δημοσίευση 18/06/2011 - 11:45
Υπαρχει κάποιος μπουσουλας , κάποιο guide για να έχω safe τα contacts από το iPhone ,να αποθηκεύονται στα google contacts χωρίς ελλείψεις ;
Sent from the Dark Side using the Force
Δημοσίευση 18/06/2011 - 14:40
Άλλη λύση είναι μάλλον να μετονομασεις από το gmail τα labels πχ mobile1, mobile2 κτλ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...
Δημοσίευση 19/06/2011 - 12:29
έχω ενημερωμένες και αποθηκευμενες τις επαφές μου χωρίς το άγχος μην και ξεχάσω να πάρω backup .
Πάντως iPad και iTunes
έχουν θέμα μεταξύ τους .
Δημοσίευση 19/06/2011 - 12:52
σόρρυ όταν είπα συγχρονίζω με itunes εννοούσα οτι δεν χρησιμοποιώ το google sync.Απλά θεωρώ ότι με τα google contacts και να πάθει τίποτα το pc
έχω ενημερωμένες και αποθηκευμενες τις επαφές μου χωρίς το άγχος μην και ξεχάσω να πάρω backup .
Πάντως iPad και iTunes
έχουν θέμα μεταξύ τους .
Συγχρονίζω όμως με το google contacts μέσω του itunes. Όχι με το outlook ώστε να χρειάζεται να παίρνεις backup κτλ
Αφήνω το itunes να κανει τη δουλεια αφού το google sync δεν μπορεί ακόμη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες