Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

25χρονος σκοτωθηκε απο κινεζικο τηλεφωνο

• Please log in to reply
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1,836 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/06/2011 - 16:55

Γιατί να πάρεις μια μαιμού? Πχ να πάρεις ενα κινητό που μοιάζει με iphone, αφού δε κάνει ότι το iphone! Και το ακριβοπληρώνεις κιόλας 200$ ενώ με τα μισά μπορείς να πάρεις ένα επώνυμο κινητό! Οσα τέτοια κινητά έχω δεί είναι απλά για πέταμα. Δηλαδή να το πάρεις για να το βλέπει ο άλλος απο μακρυά και να λέει....ααα εχει iphone!?
Αντίθετα ένα κινέζικο πχ κουδούνι ασύρματο, κάνει τη δουλειά του και δεν είναι απομίμιση κανενός άλλου.

απομιμηση ειναι μονο εμφανησιακα, αν ειδες το βιντεακι ειναι android κινητο.
το τοπικ εχει μεταφερθει εδω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.
http://www.iphonehel...963#entry553963

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 21/06/2011 - 15:09

Γιατί αμφισβητείτε κάτι που στο παρελθόν έχει γίνει και σε άλλα κινητά. Μάλιστα πριν 20 περίπου ημέρες κάηκε iPhone 3gs επειδή δεν χρησιμοποιούσε γνήσιο φορτιστή (φίλος μου). Επίσης θα έχετε ακούσει στο παρελθόν ακόμα και στην τηλεόραση για κινητά που σκάνε την ώρα της φόρτισης.

τα κινητα που λες σκαγανε απο την μπαταρια !!! και ειναι ενα Αλλο σεναριο που εερχετε απο Κινα εχει σκασει Κινητο Φιλουτ σου μιπως ??? να σε βαλουμε σε ρεκορ ΓΚινιας !!! χαχαχαχα

επεισεις του φιλου σου το κινητο ελιωσε απο πιθανο βραχικικλωμα και υπερθερμανση μετα απο ΩΡΕΣ και οχι Στιγμιαια !!!!!

μιπως να ξανασκεφτεις οτι οι πιθανοτιτες να γινει αυτο που επαθε ο Κινεζος ειναι ιδιες με το ΝΑ πιασεις το ΛΟΤΤΟ ........

#33   giostau

giostau

iPH User

• 174 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2011 - 15:59

τα made in China προϊόντα μπορούν να διαρκέσουν είτε μια στιγμή είτε μια ζωή!

το θέμα είναι να μην συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα όπως στον Ινδό.... :P

πέρα από την πλάκα, καλές οι φθηνές απομιμήσεις, αλλά θέλουν προσοχή...

#34   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2011 - 16:27

Δηλαδή να το πάρεις για να το βλέπει ο άλλος απο μακρυά και να λέει....ααα εχει iphone!?

Off topic: Αυτό λες φίλε μου..? Εδώ ένας διπλανός μου σε καφετέρια έκανε ότι μίλαγε στο κινητό και κρατούσε iPod Touch...!! Χαχα... Μιλάμε μεγάλο ψώνιο κουβαλάει ο κόσμος..!

#35   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1,545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 21/06/2011 - 21:11

Αμα δεν λειτουργησει ο μετασχηματιστής και περασει τα 220v στο καλωδιο που ενώνεται το κινητο, μια χαρα ψοφας.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες