iPhone 4 λευκο ή μαυρο
Δημοσίευση 18/06/2011 - 15:06
Ad
Δημοσίευση 18/06/2011 - 17:54
δε νομιζω οτι ειναι θεμα εγωισμου! ειναι θεμα επιλογης! αλλωστε πολλα παιδια ειπαν πως αν αγοραζαν τωρα, θα επαιρναν λευκο.. για νεους κατοχους, οπως εγω που το εχω απο την 1/6, η επολογη λευκο, επειδη το αγορασα απο γνωστο μου επαρχιακο καταστημα, ηταν αφενος διαθεσιμη, αφετερου με 30 ευρω πανω απο τη μαυρη! οταν εχω μαζεψει για να διαθεσω 7 κατοσταρικα, τα 30 ευρω θα με προβληματιζαν? Απλως, το ασπρο προσωπικα το θεωρω "ψευτικο" στο ματι μου.. Συν οτι το εχω συνδεσει με τις γνωστες κινεζιες που κυκλοφορησαν πριν καν κυκλοφορησει το επισημο ασπρο. Φιλικα...
θέμα επιλογής θα ήταν αν είχαν κυκλοφορήσει μαζί.. Σαφώς όμως αναλύεις την δική σου μάτια και δεν μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Είναι άλλο όμως τελικά να πας στο μαγαζί να δεις και τα δυο κ ν'αποφασισεις τι σου αρέσει και είναι άλλο το να έχεις 'υποχρεωθεί" στο μαύρο,να το έχεις 3,6,9 μήνες κ να έρθεις μετά να πεις τι ? Άσπρο ? ! Όσο για το 7 κατοστάρικα που λες εκεί δεν έχουν διαφορά.. ρίξε όμως μια ματιά στις Αγγελίες 2 μηνών μαύρο κ 2 μηνών λευκό.. Καλώς η κακός η Apple είναι ταυτισμένη με το άσπρο.. είδες ποτέ κανέναν από άσπρο να το κάνει μαύρο ? ακόμα και σε 3G? "φιλικα πανω κ περα απ'ολα."
Δημοσίευση 18/06/2011 - 17:58
Δημοσίευση 18/06/2011 - 18:02
το μαυρο τα παει πιο καλα
Δημοσίευση 18/06/2011 - 18:18
παιζει ν ειναι οτι πιο ομορφο εχω παρει ποτε!εδωσα 700ευρω κ δεν τα λυπηθηκα ουτε στο ελαχιστο!
Δημοσίευση 18/06/2011 - 18:31
Δημοσίευση 18/06/2011 - 18:35
Έχεις δίκιο εδω που τα λεμε το άσπρο το έχει χάσει το παιχνίδι!δεν ειναι ακριβως ντερμπι
το μαυρο τα παει πιο καλα
Δημοσίευση 18/06/2011 - 19:45
ισως δεν τοποθετηθηκα σωστα! Εχεις δικιο! Ομως δεν εννοουσα αυτο! Λεγοντας θεμα επιλογης, απαντησα στο αρχικο post σου που εβγαζε το νοημα πως, θα φανει ποσο εγωιστες ειμαστε ακομα μια φορα, που ολοι θα υπερασπιστουν το μαυρο επειδη το αγορασαν. Ειπα λοιπον, δεν ειναι θεμα εγωισμου, καθως πολλα παιδια δηλωσαν ευθαρσως οτι θα αγοραζαν το λευκο αν ειχαν την δυνατοτητα πλεον, αλλα θεμα επιλογης! Δηλαδη η επιλογη μονοδρομος! Οταν κληθηκε ο υποψηφιος αγοραστης πριν 1 χρονο να διαλεξει υπηρχε μονο το μαυρο! Εξ' ου και η επιλογη! Διευκρινισα ομως, πως για τους μετεπειτα αγοραστες ηταν θεμα γουστου, κι εκει προσθεσα το προσωπικο μου παραδειγμα. Το γεγονος οτι η apple εχει συνδεθει με λευκα προιοντα, ειναι απλα γεγονος! Συμφωνω μαζι σου! Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητη χωρις να θελω να προσβαλλω κατοχους λευκου η μελλοντικους αγοραστες!θέμα επιλογής θα ήταν αν είχαν κυκλοφορήσει μαζί.. Σαφώς όμως αναλύεις την δική σου μάτια και δεν μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Είναι άλλο όμως τελικά να πας στο μαγαζί να δεις και τα δυο κ ν'αποφασισεις τι σου αρέσει και είναι άλλο το να έχεις 'υποχρεωθεί" στο μαύρο,να το έχεις 3,6,9 μήνες κ να έρθεις μετά να πεις τι ? Άσπρο ? ! Όσο για το 7 κατοστάρικα που λες εκεί δεν έχουν διαφορά.. ρίξε όμως μια ματιά στις Αγγελίες 2 μηνών μαύρο κ 2 μηνών λευκό.. Καλώς η κακός η Apple είναι ταυτισμένη με το άσπρο.. είδες ποτέ κανέναν από άσπρο να το κάνει μαύρο ? ακόμα και σε 3G? "φιλικα πανω κ περα απ'ολα."
Δημοσίευση 18/06/2011 - 19:51
ισως δεν τοποθετηθηκα σωστα! Εχεις δικιο! Ομως δεν εννοουσα αυτο! Λεγοντας θεμα επιλογης, απαντησα στο αρχικο post σου που εβγαζε το νοημα πως, θα φανει ποσο εγωιστες ειμαστε ακομα μια φορα, που ολοι θα υπερασπιστουν το μαυρο επειδη το αγορασαν. Ειπα λοιπον, δεν ειναι θεμα εγωισμου, καθως πολλα παιδια δηλωσαν ευθαρσως οτι θα αγοραζαν το λευκο αν ειχαν την δυνατοτητα πλεον, αλλα θεμα επιλογης! Δηλαδη η επιλογη μονοδρομος! Οταν κληθηκε ο υποψηφιος αγοραστης πριν 1 χρονο να διαλεξει υπηρχε μονο το μαυρο! Εξ' ου και η επιλογη! Διευκρινισα ομως, πως για τους μετεπειτα αγοραστες ηταν θεμα γουστου, κι εκει προσθεσα το προσωπικο μου παραδειγμα. Το γεγονος οτι η apple εχει συνδεθει με λευκα προιοντα, ειναι απλα γεγονος! Συμφωνω μαζι σου! Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητη χωρις να θελω να προσβαλλω κατοχους λευκου η μελλοντικους αγοραστες!
Χαίρομαι που καταλήξαμε οτι το άσπρο(handmade) μπλουζάκι σου πάει..
Αν κάποιος προσβληθεί για το χρώμα του τηλεφώνου του τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Δημοσίευση 18/06/2011 - 19:58
Δημοσίευση 18/06/2011 - 20:11
Δημοσίευση 18/06/2011 - 20:19
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 18/06/2011 - 20:28
χιχι ευχαριστω! αν θες σε πμ θα σου πω τον τροπο να αποκτησεις κι εσυ ενα!Χαίρομαι που καταλήξαμε οτι το άσπρο(handmade) μπλουζάκι σου πάει..
Αν κάποιος προσβληθεί για το χρώμα του τηλεφώνου του τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Δημοσίευση 19/06/2011 - 00:01
λευκο λεω εγω
Δημοσίευση 19/06/2011 - 00:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες