Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5 beta 1, ... 5, 6, 7...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1234 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/06/2011 - 23:06

παιδια SBSettings kai Iphonedelivery Δουλευουνε ??????????????

Όχι..

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 27/06/2011 - 09:42

πάω και εγώ να δοκιμάσω το iOS 5.b2 να δω τη καλούδια έχει μέσα! (Δεν άντεξα στον πειρασμό)

#183   Dik

Dik

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 10:12

Το καλύτερο link για activation udid id είναι http://www.activatemyudid.com/ είναι συμβατό με όλες της συσκευές που υποστηρίζονται από iOS 5.

#184   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 27/06/2011 - 10:45

Το καλύτερο link για activation udid id είναι http://www.activatemyudid.com/ είναι συμβατό με όλες της συσκευές που υποστηρίζονται από iOS 5.

Χωρις να θελω να υποθεσω κατι! Αλλα το πρωτο μηνυμα στο forum και ποσταρεις αυτο; Δεν ξερω κατα ποσο ειναι διαφημιση, αλλα εγω ετσι το παιρνω!
Επισης εχει παιδια μεσα απο το forum που προσφερουν udid reg. πολυ φτηνοτερα!

#185   MegaTonTNT

MegaTonTNT

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 10:56

να σας ρωτισω, το itunes για την beta2 σαν να κολαει αρκετα οταν πας να επιλεξεις τις εφαρμογες σου για sync?

#186   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 11:04

να σας ρωτισω, το itunes για την beta2 σαν να κολαει αρκετα οταν πας να επιλεξεις τις εφαρμογες σου για sync?

Νομιζω πως γενικα ψιλοκολλαει σε διαφορες λειτουργιες! Αλλα δεν ξερω ισως να ειναι και εντυπωση μου!

#187   Noshiz

Noshiz

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 27/06/2011 - 11:05

Άντε να βγει η 5 ολοκληρομενη να την βάλουμε όλοι. Με τόσα νέα χαρακτηριστικά την περιμένω πως κ πως να βγει.

Και ποιος ξέρει τι άλλο θα ανακαλύψουμε στο μέλλον με τα επόμενα beta.

#188   MegaTonTNT

MegaTonTNT

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 11:18

Νομιζω πως γενικα ψιλοκολλαει σε διαφορες λειτουργιες! Αλλα δεν ξερω ισως να ειναι και εντυπωση μου!

τουλαχιστον σε εμενα δεν παει βημα, πιο γρηγορα θα τις κατευαζα ολεσ απο το αππ στορε, παρα με το sync

#189   bakasdimitris

bakasdimitris

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • GameCenter:demek45

Δημοσίευση 27/06/2011 - 11:26

κατα την αποψη μου πρεπει να εισαι πολυ θυμα για να πας να δωσεις 10$ μονο για activation. Υπαρχουν πολυ φθηνοτερα. Και επισης ειναι beta δηλαδη για deverlopers μονο. Αν αυτη η συσκευη που περνας την beta ειναι το κυριο τηλεφωνο σου τοτε μπορει να αντιμετωπισεις προβληματα.

#190   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 11:39

τουλαχιστον σε εμενα δεν παει βημα, πιο γρηγορα θα τις κατευαζα ολεσ απο το αππ στορε, παρα με το sync

Εμενα αργει λιγο στις φωτογραφιες, να τις περασει! :blush:

κατα την αποψη μου πρεπει να εισαι πολυ θυμα για να πας να δωσεις 10$ μονο για activation. Υπαρχουν πολυ φθηνοτερα. Και επισης ειναι beta δηλαδη για deverlopers μονο. Αν αυτη η συσκευη που περνας την beta ειναι το κυριο τηλεφωνο σου τοτε μπορει να αντιμετωπισεις προβληματα.

Αν καποιος δεν θελει να τα δωσει, δεν τα δινει, επισης δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να χαρακτηρισεις καποιον θυμα! Απο την στιγμη που καποιος θελει να τα δωσει, τα δινει! Απλως παραπανω ανεφερα στον φιλο οτι υπαρχουν ατομα μεσα απο το forum που το προσφερουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη!

Οσο για το τελευταιο ενα δικιο το εχεις! Αν και εχω 2 συσκευες, και χρησιμοποιω αυτη με το 5αρι σαν κυρια μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα, προς θεου δεν εννοω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα καποιος να αντιμετωπισει προβληματα, απλως εγω με την δικια μου εμπειρια και χρηση δεν εχω αντιμετωπισει!

Φιλικα Γιαννης!

#191   dokis

dokis

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 27/06/2011 - 13:01

καλησπέρα ποια σελίδα με προτείνετε για να κάνω register UDID και να είναι και με paypal για να περάσω το ios5 beta 2? και κάτι τελευταίο ποια εκδοση περνάω το iPhone 4 (CDMA) iOS 5 Beta 2 ή iPhone 4 (GSM) iOS 5 Beta 2

ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: dokis, 27/06/2011 - 13:03

#192   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 13:07

iPhone 4 (GSM) iOS 5 Beta 2

#193   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 27/06/2011 - 13:27

καλησπέρα ποια σελίδα με προτείνετε για να κάνω register UDID και να είναι και με paypal για να περάσω το ios5 beta 2? και κάτι τελευταίο ποια εκδοση περνάω το iPhone 4 (CDMA) iOS 5 Beta 2 ή iPhone 4 (GSM) iOS 5 Beta 2

ευχαριστώ

ποιος ο Λογος να Πληρωσεις ????

ακολουθα οτι λεει Στο Βιντεο που ειναι και Αρκετα Ευκολο και Εισαι ΟΚ εγω Ετσι το περασα !!!

#194   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 27/06/2011 - 13:29

Οντως ειναι Εκνευριστηκα Αργο !!!!!! στο SYNC APPs και Δεν μπορω να καταλαβω και τον Λογο Μιας και Πριν πατησεις SYNC πριν κανεις το οτιδιποτε απλα Τικαρεις τα appz αργει τοσο ΤΡαγικα !!!!! Καποια ΠΑτατα εχουνε κανει

#195   avramidis

avramidis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Twitter:@avram13
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:GioAvrami

Δημοσίευση 27/06/2011 - 14:50

τ σκατα γινεται ρ παιδια μ τ itunes beta 2???μ εχει τρελανει ουτε τ sync καλα καλα τελειωνει!!!!οσο για ν περασω τ apps θελει κανενα τεταρτο μονο για ν τικαρω τ apps!!! >:( :excl: :excl:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες