iOS 5 beta 1, ... 5, 6, 7...
Δημοσίευση 30/06/2011 - 15:49
Ad
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:08
Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο ...Το μονο προβλημα στη beta 2 ειναι οτι πινει μπαταρια σε stanby mode!
Θα τολμούσα να πώ ίσως και καλύτερα από 4.3.3
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:20
Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο ...
Θα τολμούσα να πώ ίσως και καλύτερα από 4.3.3
Θα συμφωνησω και εγω εδω... Σε αναμονη κραταει παρα πολυ, γενικα η μπαταρια εχει πολυ καυτερη αποδοση απο την προηγουμενη εκδοση...
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:28
Στειλτε κι αλλες εντυπωσεις παιδια για σοβαρα bugs. Ειναι usable σε καθημερινη χρηση?Καλησπέρα σας γράφω από iPad 2 με iOS 5 πλέον.
Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 ώρες περίπου και λειτουργεί άψογα , μέχρι και τόνους μου βάζει σε ότι γράφω , .
Το update έγινε αστραπιαία ομολογώ και χωρίς προβλήματα, έκανα restore τα apps όλα μια χαρά.. (δεν έχω δοκιμάσει να δώ αν δουλεύουν όλα τα apps)
Ότι θέλετε ρωτάτε...
Πάντως δεν κολλάει καθόλου μέχρι στιγμής και δουλεύουν όλα πολύ γρήγορα.
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:38
Δεν το λεώ για διαφήμιση απλά μια πληροφορία δίνω!!Χωρις να θελω να υποθεσω κατι! Αλλα το πρωτο μηνυμα στο forum και ποσταρεις αυτο; Δεν ξερω κατα ποσο ειναι διαφημιση, αλλα εγω ετσι το παιρνω!
Επισης εχει παιδια μεσα απο το forum που προσφερουν udid reg. πολυ φτηνοτερα!
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:41
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:00
Είδα θέλει το mobile substrate που άμα το βάλεις στη b2 τελείωσες .....
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:13
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:42
Ελπίζουμε στο επόμενο μήπως δούμε καμια υλοποίηση για βελτίωση της ταχύτητας συγχρονισμού.
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:46
Χωρις να σε παρω στο λαιμο μου μιας και το εχω χρησιμοποιησει μολις κανα 8 ωρο, εμενα με βολευει και δεν βλεπω παρα μονο βελτιωση...Στειλτε κι αλλες εντυπωσεις παιδια για σοβαρα bugs. Ειναι usable σε καθημερινη χρηση?
Τα μονα ασχημα που εχω ανακαλυψει μεχρι στιγμης ειναι οτι για καποιο λογο βλεπω τη μουσικη μου μεσα στο music (παλια ηταν ipod) βλεπω ολα τα αρχεια αλλα δεν παιζει κανενα μουσικη....
επισης δεν δουλευει αυτο που δουλευε στην 4.3.3 που κατεβαζες εφαρμογες απο itunes και εμπαιναν αυτοματα και στο ipad over the air...
Αντιγραφα στο icloud δεν μπορω να ανεβασω (προφανως)
Το notification center δουλευει σχεδον αριστα....
Δουλευουν μεχρι στιγμης ολα απο τα παιχνιδια που εχω κατεβασει και οι εφαρμογες... δουλευουν αψογα ολα τα καινουρια gestures οπως τα 4 δαχτυλα πανω και κατω αντι για 2 φορες home button, εναλλαγη μεταξυ εφαρμογων με 4 δαχτυλα , 5 δαχτυλα σε εφαρμογη αντι για μια φορα home button ...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το μονο κακο με τα καινουρια gestures ειναι η αλληλεπιδραση τους με εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4 ή 5 δαχτυλα για το χειρισμο τους...
Π.Χ. αν θες να κανεις σε μια εφαρμογη swipe με 4 δαχτυλα για να εκτελεσεις μια εντολη της εφαρμογης , θα βρεθεις να κανεις εναλλαγη εφαρμογης και στην ουσια θα βγεις απο την εφαρμογη που χρησιμοποιουσες λογω του multitouch gesture swipe 4 δαχτυλα για εναλλαγη εφαρμογων...
ο μονος τροπος που εχω βρει για να το αντιμετωπισω ειναι μονο απενεργοποιωντας προσωρινα την επιλογη miltitouch gestures απο τις ρυθμισεις οσο χρησιμοποιω την εφαρμογη που εχω το προβλημα...
Αυτα μεχρι στιγμης,
οσο για την μπαταρια μου παει καλυτερα απο την 4.3.3 μεχρι στιγμης ή τουλαχιστον ετσι δειχνει να πηγαινει...
οτι αλλο θελετε ρωτατε.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ IPAD 2 ME BETA 2
Τελευταία επεξεργασία από: EliasMavropoulos, 30/06/2011 - 23:56
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:53
Φλασαρω επιτοπου κι επανερχομαι κι εγω αυριο με εντυπωσεις. Thank you...Χωρις να σε παρω στο λαιμο μου μιας και το εχω χρησιμοποιησει μολις κανα 8 ωρο, εμενα με βολευει και δεν βλεπω παρα μονο βελτιωση...
Τα μονα ασχημα που εχω ανακαλυψει μεχρι στιγμης ειναι οτι για καποιο λογο βλεπω τη μουσικη μου μεσα στο music (παλια ηταν ipod) βλεπω ολα τα αρχεια αλλα δεν παιζει κανενα μουσικη....
επισης δεν δουλευει αυτο που δουλευε στην 4.3.3 που κατεβαζες εφαρμογες απο itunes και εμπαιναν αυτοματα και στο ipad over the air...
Αντιγραφα στο icloud δεν μπορω να ανεβασω (προφανως)
Το notification center δουλευει σχεδον αριστα....
Δουλευουν μεχρι στιγμης ολα απο τα παιχνιδια που εχω κατεβασει και οι εφαρμογες... δουλευουν αψογα ολα τα καινουρια gestures οπως τα 4 δαχτυλα πανω και κατω αντι για 2 φορες home button, εναλλαγη μεταξυ εφαρμογων με 4 δαχτυλα , 5 δαχτυλα σε εφαρμογη αντι για μια φορα home button ...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το μονο κακο με τα καινουρια gestures ειναι η αλληλεπιδραση τους με εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4 ή 5 δαχτυλα για το χειρισμο τους...
Π.Χ. αν θες να κανεις σε μια εφαρμογη swipe με 4 δαχτυλα για να εκτελεσεις μια εντολη της εφαρμογης , θα βρεθεις να κανεις εναλλαγη εφαρμογης και στην ουσια θα βγεις απο την εφαρμογη που χρησιμοποιουσες λογω του multitouch gesture swipe 4 δαχτυλα για εναλλαγη εφαρμογων...
ο μονος τροπος που εχω βρει για να το αντιμετωπισω ειναι μονο απενεργοποιωντας προσωρινα την επιλογη miltitouch gestures απο τις ρυθμισεις οσο χρησιμοποιω την εφαρμογη που εχω το προβλημα...
Αυτα μεχρι στιγμης,
οσο για την μπαταρια μου παει καλυτερα απο την 4.3.3 μεχρι στιγμης ή τουλαχιστον ετσι δειχνει να πηγαινει...
οτι αλλο θελετε ρωτατε.
Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:54
Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:01
Φλασαρω επιτοπου κι επανερχομαι κι εγω αυριο με εντυπωσεις. Thank you...
να σαι καλα,
αντε σε περιμενουμε
Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:22
Ηδη φλασαριστηκε και σεταριστηκαν τα βασικα.να σαι καλα,
αντε σε περιμενουμε
Θα ανταλλασσουμε αποψεις να δουμε πως παει
Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:23
Όταν πας να την εγκαταστάσεις , μόλις πατήσεις install σου λέει τι θα εγκαταστήσει ...πως ελεγχω αν μια εφαρμογη εχει το mobile substrate? που μπορω να το δω για να το προσεξω και να μην κανω εγκατασταση?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες