Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν έψαξα πρωτύτερα... Από εδώ υποθέτεις ότι δεν πρόκειται να βρω κάποιων να με προσθέσει εε ;Πρέπει να είσαι developer ή κάποιος που είναι να σε προσθέσει στον λογαριασμό του.
Μπορείς επίσης να βρεις κάποιον με κανένα τάλιρο στο ebay
Καλό θα ήταν παντός να ψάχνουμε και λίγο να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το διάβασμα δεν βλάπτει
iOS 5 beta 1, ... 5, 6, 7...
Δημοσίευση 11/07/2011 - 22:44
Ad
Δημοσίευση 11/07/2011 - 23:06
Δημοσίευση 11/07/2011 - 23:10
Κανε μια ερώτηση και ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ πάντως βρήκα από eBay με 5 ευρώ και έκανα την δουλειά μου.Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν έψαξα πρωτύτερα... Από εδώ υποθέτεις ότι δεν πρόκειται να βρω κάποιων να με προσθέσει εε ;
Δημοσίευση 12/07/2011 - 00:57
Δημοσίευση 12/07/2011 - 01:04
Δοκίμασε να μας πεις αν δουλεύει το FaceTime και αν προσεξες κάποια ασυμβατοτητα με εφαρμογές!Έχω την εντύπωση πως γενικότερα η αίσθηση του λειτουργικού στο κινητό είναι πολύ πιο smooth από την beta 2. Πιο άνετα γίνονται οι μεταβάσεις στα μενού.
Δημοσίευση 12/07/2011 - 07:43
Δημοσίευση 12/07/2011 - 08:01
Δημοσίευση 12/07/2011 - 09:17
Είναι ελαφρώς πιο βαριά από την 4.3.3 αλλά σίγουρα είναι μια χαρά αν συνυπολογιστούν τα επιπλέον χαρακτηριστικά που κουβαλάει.
Δημοσίευση 12/07/2011 - 10:51
το feature με το buttom icon που μπορεις να το χρρησιμοποιησεις σαν Home Βuton κτλ..
σας φανηκε χρηστικο?
Τελευταία επεξεργασία από: eptapsyxos, 12/07/2011 - 10:59
Δημοσίευση 12/07/2011 - 10:58
Κατα καιρούς το 3GS μου τρώει αρκετά κολλήματα. Μερικές φορές δεν ήθελε να ξυπνήσει από τo standby. 3 φορές αρνήθηκε να απαντήσει μια κλήση (απλά είχε παγώσει). Και φυσικά έχω δει πάρα πολλές καθυστερήσεις στην λειτουργίων των εφαρμογών.
Σίγουρα πάντως δεν είναι "πούπουλο".
Κατέβασα την beta3 και ελπίζω να είναι καλύτερη η κατάσταση.
Δημοσίευση 12/07/2011 - 11:14
Ρε παιδιά, διάβασα όλο το thread και νομισα ότι με τις beta δουλεύουν όλα σωστά. Εγώ έχω συναντήσει αρκετά θεματάκια, τα οποία είναι αναμενόμενα βέβαια, αλλά δεν τα είδα να αναφέρονται.
Κατα καιρούς το 3GS μου τρώει αρκετά κολλήματα. Μερικές φορές δεν ήθελε να ξυπνήσει από τo standby. 3 φορές αρνήθηκε να απαντήσει μια κλήση (απλά είχε παγώσει). Και φυσικά έχω δει πάρα πολλές καθυστερήσεις στην λειτουργίων των εφαρμογών.
Σίγουρα πάντως δεν είναι "πούπουλο".
Κατέβασα την beta3 και ελπίζω να είναι καλύτερη η κατάσταση.
Στις beta είναι πάντα αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα. Πολλές φορές είναι διαφορετικά για τον καθένα και άλλες φορές κάποιο γενικευμένο πρόβλημα που αφορά τους πάντες. Προσωπικά πιστεύω ότι για beta έκδοση είναι αρκετά σταθερή η 3 μέχρι στιγμής. Εννοείτε ότι όσο περνάνε οι μέρες μπορεί να εμφανιστούν πράγματα που δεν τα έχουμε δει εξ αρχής. Αυτό με την άρνηση απάντησης κλήσεις μου το έκανε το iPhone 4 και εμένα ακόμα και με τις επίσημες εκδόσεις και φυσικά και στην 4.3.3 όμως το παρατήρησα ότι γινόταν σποραδικά και πολλές φορές όταν έτρεχαν πολλά πράγματα στο background.
Όσον αφορά το αν είναι πούπουλο ή όχι, νομίζω (και αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας με διορθώσει) ότι παράλληλα τρέχει και debug code μαζί με το λειτουργικό ώστε να είναι πιο εύκολη η αναφορά προβλημάτων που εμφανίζονται στου beta testers. Αυτό κάνει το λειτουργικό να δουλεύει πιο αργά από ότι στην τελική έκδοση που αυτός ο κώδικας απενεργοποιείται. Αυτό το λέω γιατί κατά καιρούς ήμουν beta tester σε διάφορα γνωστά και μεγάλα προγράμματα (κυρίως για PC) και αυτό ήταν σύνηθες φαινόμενο.
Δημοσίευση 12/07/2011 - 11:37
Δεν είναι πολλές οι εφαρμογές που έχω τεστάρει. Π.χ. μόνο η εφαρμογή skroutz δεν δουλεύει. Ανοίγει αλλά δεν κάνει search. Οι υπόλοιπες εφαρμογές τρέχουν μια χαρά (angry birds, facebook, skype, speedtest, we rule).Δοκίμασε να μας πεις αν δουλεύει το FaceTime και αν προσεξες κάποια ασυμβατοτητα με εφαρμογές!
Όσο για το assistive touch δεν το βρίσκω εύχρηστο στην οθόνη του κινητού. Στο iPad είναι χρησιμότερο.
Για facetime θα δω κάποια στιγμή αργότερα σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 12/07/2011 - 11:37
Δημοσίευση 12/07/2011 - 13:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες