iOS 5 beta 1, ... 5, 6, 7...
Δημοσίευση 15/07/2011 - 17:14
Δοκιμάζοντας τη νέα beta του iOS 5 παρατήρησα μεγάλη υπερθέρμανση την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο...! Το έχει παρατήρησει κανείς άλλος ?
Ad
Δημοσίευση 15/07/2011 - 17:23
Καλησπέρα,
Δοκιμάζοντας τη νέα beta του iOS 5 παρατήρησα μεγάλη υπερθέρμανση την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο...! Το έχει παρατήρησει κανείς άλλος ?
Πολύς κόσμος (και εγώ μεσα σε αυτούς) ειχε παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο στην beta 1. Από κει κι επειτα δεν εχω δει να αναφερεται κατι τετοιο. Με την 2 και τωρα με την 3 προσωπικά εχω παρατηρησει ότι δεν υπερθεμαίνεται ουτε στις κλησεις ούτε σε αλλη χρηση περαν του κανονικου φυσικα.. Δεν ξερω τι λενε και τα αλλα παιδια.. Τωρα αν ησουν στην Αθηνα και με τετοιες θερμοκρασιες μιλαγες μεσα στον ηλιο πχ και το κινητο ζεσταθηκε ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν φταιει η μπετα προφανως..
Δημοσίευση 15/07/2011 - 17:27
Πολύς κόσμος (και εγώ μεσα σε αυτούς) ειχε παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο στην beta 1. Από κει κι επειτα δεν εχω δει να αναφερεται κατι τετοιο. Με την 2 και τωρα με την 3 προσωπικά εχω παρατηρησει ότι δεν υπερθεμαίνεται ουτε στις κλησεις ούτε σε αλλη χρηση περαν του κανονικου φυσικα.. Δεν ξερω τι λενε και τα αλλα παιδια.. Τωρα αν ησουν στην Αθηνα και με τετοιες θερμοκρασιες μιλαγες μεσα στον ηλιο πχ και το κινητο ζεσταθηκε ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν φταιει η μπετα προφανως..
Όχι σε κλειστό χώρο με full air condition το παρατήρησα σήμερα έντονα στην κλήση και χθες με ανοιχτό το hot spot!
Δημοσίευση 15/07/2011 - 17:31
Όχι σε κλειστό χώρο με full air condition το παρατήρησα σήμερα έντονα στην κλήση και χθες με ανοιχτό το hot spot!
Τι να σου πω φίλε μου.. Εγω δεν εχω τετοια αντιδραση απο το τηλεφωνο.. Ουτε ζεσταινεται περισσοτερο απο παλια αλλα και η μπαταρια τολμαω να πω πως σε κατασταση αναμονης ειδικα μου κραταει και περισσοτερο απο παλια (αν εξαιρεσαουμε την μπετα 1 που και το ζεσταινε και ρουφαγε και την μπαταρια).. Εκτός αυτου η εκδοση ειναι μπετα και ειναι πιθανον να παρουσιασει διαφορα σε πολλους.. Δοκιμαστικα ειναι ολα αυτα για να βελτιωθουν. Λιγο υπομονη ολοι μας και θα ερθει το φθινοπωρο.....
Δημοσίευση 15/07/2011 - 17:44
Δημοσίευση 16/07/2011 - 11:11
Δημοσίευση 16/07/2011 - 11:38
για να περάσουμε την beta 3 θα βάλουμε και itunes beta3? θα είναι και τα δυο itunes μέσα στο mac, η πρέπει να βγάλουμε το κανονικό itunes και να περάσουμε το itunes 10.5 beta 3?
δεν μένουν και τα 2 μόνο το ένα μένει.και ναι..πρέπει να έχεις τις τελευταίες beta
Δημοσίευση 16/07/2011 - 11:49
θα χαθούν η εφαρμογές περνώντας την beta? θα μπορώ μετά να συγχρονίσω το ipad που είναι ios 4.3.3?δεν μένουν και τα 2 μόνο το ένα μένει.και ναι..πρέπει να έχεις τις τελευταίες beta
ευχαριστώ
Δημοσίευση 16/07/2011 - 13:50
Δεν χανονται οι εφαρμογες,εφ'οσον τις εχεις κανει backup στο itunes(στην προηγουμενη εκδοση)!Και ναι,θα μπορεις να συγχρονισεις ipad που είναι ios 4.3.3!θα χαθούν η εφαρμογές περνώντας την beta? θα μπορώ μετά να συγχρονίσω το ipad που είναι ios 4.3.3?
ευχαριστώ
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:40
ευχαριστώ πολύ προχωράω στο ios5!Δεν χανονται οι εφαρμογες,εφ'οσον τις εχεις κανει backup στο itunes(στην προηγουμενη εκδοση)!Και ναι,θα μπορεις να συγχρονισεις ipad που είναι ios 4.3.3!
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:50
Πίστεψέ με δεν γινόταν να μην το ανοίξω γιατί δεν έκλεινε με ΤΙΠΟΤΑ. Έχω κλείσει την λάμψη στις υπενθυμίσεις και δεν το παρουσίασε πάλι. Μπορεί να παίζει και κάτι με το firmware κατα την εγκατάσταση, όμως, εφόσον εκλεισα την ρύθμιση για την λάμψη δεν έκανε μέχρι στιγμής, ίσως παίζει να είναι προβλημα της beta. Μικρό το κακο.Συγγνώμη, αλλά ανοιξες το κινητό και αποσυνδεσες την μπαταρια για να σταματησει? Γιατί με hard reset δεν εφτιαχνε? Αφού το hard reset ειναι η αντιστοιχη αφαιρεση της μπαταριας.. Κοβει στιγμιαία το ρευμα, αρα δεν ειναι δυνατόν να μην επανηλθε.. Και προσωπικά ειναι η πρωτη φορα που ακουω τετοιο προβλημα με την μετα.. Εμενα η συγκεκριμενη λειτουργία που την εχω δοκιμασει δεν εχει επιπλοκες. restore εχεις κανει μηπως και δεν εχει εγκατασταθει καλα κατι? Πολύ περιεργο αυτό που σου συμβαινει
Δημοσίευση 16/07/2011 - 15:07
Πίστεψέ με δεν γινόταν να μην το ανοίξω γιατί δεν έκλεινε με ΤΙΠΟΤΑ. Έχω κλείσει την λάμψη στις υπενθυμίσεις και δεν το παρουσίασε πάλι. Μπορεί να παίζει και κάτι με το firmware κατα την εγκατάσταση, όμως, εφόσον εκλεισα την ρύθμιση για την λάμψη δεν έκανε μέχρι στιγμής, ίσως παίζει να είναι προβλημα της beta. Μικρό το κακο.
Όσον αφορά την λάμψη στις υπενθυμίσεις να συμπληρώσω ευθύνονται για την υπερθέρμανση κατα την κλήση όπως έγραψα πιο πάνω με το που το απενεργοποιησα όλα καλά!
Δημοσίευση 20/07/2011 - 16:26
Δημοσίευση 20/07/2011 - 17:43
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 22/07/2011 - 23:00
Κατεβάζουμε την νέα έκδοση και θα ενημερώσουμε με ό,τι καινούργιο προκύψει.
Update:
Το iOS 5 beta 4 μπορεί να εγκατασταθεί OTA (Over The Air) από συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το iOS 5 beta 3
iOS 5 beta 4 can be installed using over the air software update from devices that have iOS 5 beta 3 installed. Over the air software update can be initiated by choosing General > Software Update in Settings.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες