Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προειδοποίηση για αυξημένη θερμοκρασία στο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 19/11/2011 - 18:03

το συγκεκριμένο screenshot είναι αληθινό αν και πολλοί λίγοι το έχουν δει.

Παίδες είναι πολύ συνηθισμένο αυτό! Εμένα μου 'χει συμβεί με το 3G κ το 4άρι. Κ εξηγώ...

Έχω το MLS DESTINATOR για το iphone κ το έβαζα αριστερά κάτω στο παρμπριζ ή στο κέντρο πάνω από το ταμπλώ με τη βεντούζα που έχει το stand μου κ το χτυπαγε ο ηλιος. Τον Αύγουστο ενώ οδηγούσα κανά 10πτο κ επειδή έχω το μαύρο 4αρι αναψε θερμοκρασια κ μου εδειξε την εικονα. Εχει γινει πολλες φορες. To iphone δεν παθαινει τιποτα! Απλά σβήνει κ μετα απο κανα 5πτο ειναι μια χαρα. Προειδοποιητικο ειναι! Ανεβαινει η θερμοκρασια κ πριν γινει επικινδυνη για τη συσκευη κλεινει κ σου πεταει αυτο το μνμ.

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 19/11/2011 - 18:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/11/2011 - 18:04

restore ειχα κανει την τεταρτη γιατι κολλουσε να ξανακανω?
hard reset αν ενοεις επανακινηση εκανα

hard reset-πατημενα home button και sleep button μεχρι να κλεισει και μολις δεις το μηλο τα αφηνεις να ανοιξει.
restore ναι, αλλα καθαρο, δηλαδη set up as new και οχι απο backup, να φανταστω εισαι και με jailbreak, οποτε επιβαλλεται.
το κανεις και το ελεγχεις τι γινεται. αν συνεχιζεται ειναι προβλημα hardware που σημαινει θα πρεπει να το κοιταξεις. το πιο πιθανο να φταιει η μπαταρια, αλλα και παλι δεν το ξερω, θα πρεπει να μιλησεις και να το δει καποιος τεχνικος.

#18   jimakoylis

jimakoylis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 18:07

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ BACKUP ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΧΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ

#19   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/11/2011 - 18:10

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ BACKUP ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΧΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ

Ακριβως. Να ξερεις ομως οτι ετσι θα χασεις ολα σου τα δεδομενα (και το jailbreak φυσικα) και ουσιαστικα το iphone σου θα ειναι απολυτως καθαρο μετα σαν καινουργιο.
Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αποθηκευσεις τα δεδομενα που δεν θες να χασεις (επαφες, φωτογραφιες, δεδομενα απο εφαρμογες κτλ)

#20   jimakoylis

jimakoylis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 23:35

εκανα hard reset και οχι 1 αλλα 2 αλλα καμια διαφορα και δεν συνδεεται με itunes και μου βγαζει μηνημα jimakoyli'siphone cannot be synced the disc cannot be read τι να κανω για να γινει restore

#21   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 19/11/2011 - 23:50

εγω αυτο το εικονηδειο το ειχα δειι ενα μεσημερι γυρνοντας απο την δουλεια και ειχα κανει και αντιστοιχη ερωτηση στο forum....
βασικα ειχα ανοιξει το gps και δοκιμαζα το navigon kai to mls talk and drive οταν τα ειχα προτοβαλει.......στο 4 παντα μιλαμε......
ειχα την συσκευη στο καθησμα του συνοδηγου ηταν μεσημερι,και ο ηλιος επεφτε πανω στην συσκευη απο την μερια της οθονης ,και καποια στιγμη σταματαει το προγραμμα της εντολες,και κοιταζωντας την οθονη ειδα αυτο τη προειδοποιηση........αμεσως μετα εκλεισα το κινητο και θυμαμαι πολυ καλα,οταν το επιασα,αυτο εκαιγε.........και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι μετα το εβαλα μεσα στο ντουλαπακι μεχρι να γυρισω σπιτι,και αυτο για αρκετη ωρα ακομα ηταν ζεστο........

#22   gvupp

gvupp

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gvupp

Δημοσίευση 20/11/2011 - 00:13

καλησπέρα,
Πριν από ένα χρονικό διάστημα την ώρα που πήγα να ενεργοποιήσω την κάμερα από το iPhone 4 μου εμφάνισε το μήνυμα της παρακάτω φωτογραφίας! ! !
Η φωτογραφία είναι 100% πραγματική.

Συνημμένα αρχεία

#23   jimakoylis

jimakoylis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 00:45

τελικα εκανα restore μια χαρα αλλα μολις ολοκληρωθικε η διαδικασια μου εβγαλε το μηνημα θερμοκρασιας το κινιτο τι να κανω

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες