Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το νέο iPhone 5....?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:19

done!... δεν δεν.. δεν κανει για apple device... :unsure:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:35

Tην ίδια γνώμη έχω και εγώ Κωστή προσωπικά δεν πιστεύω να δούμε πολύ μεγάλες αλλαγές πάντως ...

Δεν μας έχει συνηθίσει η Apple σε μεγάλες αλλαγές και ότι δίνει το δίνει με το σταγονόμετρο για να μας κρατάει σε αγωνία..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#18   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:36

Αρκετά καλό...

#19   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:37

κατα την γνωμη μου.. δεν θα δουμε εμφανισιακες αλλαγες για αρκετο καιρο.. σιγουρα τα τεχνικα χαρακτηριστικα θα αλλαζουν... επισης απο γυαλι και μεταλλο δυσκολα θα γυρισει ξανα σε πλαστικο..

#20   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:41

Mια ελαφριά καμπύλη όπως το 3gs αλλά ποιο ελαφριά θα την ήθελα .... 8)

#21   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:52

Άλλη μια ιδέα για το iPhone 5..

Αναρτημένη εικόνα

#22   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:17

χαχα παντως εχει φαση η ολη κατασταση τον καιρο πριν απο καποιο iphone.. οτι να ναι ειναι αυτα τα concept, οτι απιστευτο σκεφτει ο καθενας. βεβαια στο τελος η apple κανει την διαφορα και κανει το καλυτερο δυνατο.. (εμφανισιακα τουλαχιστον)
εγω ας κανουν οτι θελουν, δυο πραγματα θελω, να μην γλιστραει τοσο ωστε να ειμαι υποχρεωμενος να του βαζω συνεχεια bumper, και να μην γρατσουνιεται τοσο ευκολα ωστε ολη την ωρα να προσεχω που το ακουμπαω κτλ.. εμφανισιακα ειναι ηδη τελειο και το 4αρι.

#23   Lucy

Lucy

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:25

μπαα..δν μ αρεσει

#24   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:29

Δεν παιζουν αυτα τα σχεδια με τιποτα....κακες απομιμησεις,κακο αισθητικα photoshop τιποτα που να 'δειχνει' iPhone 5

#25   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:32

καπου στα προτυπα του ipad2 θα ναι

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#26   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:39

καπου στα προτυπα του ipad2 θα ναι

σιγουρα θα ειναι πιο λεπτο, σιγουρα θα υπαρχει παλι γυαλι και μεταλλο (ελπιζω καλυτερο υλικο και να μην σημαδευεται τοσο ευκολα), απο κει και περα πρεπει να υπαρχει καποια αλλαγη στα κουμπια (που ειναι ηδη ομορφα) αλλα σιγουρα στο home button, ισως και διαφορετικη σχεδιαση λιγο μικροτερο αλλο σχημα και να μην χαλαει τοσο γρηγορα αφου ακουμε πολλες τετοιες περιπτωσεις! και να ειναι και καλυτερο στην αισθηση.
ας ειναι και λιγο πιο ελαφρυ. επισης μια ελαφρα καμπυλη ομορφη θα ηταν, αν και δε με χαλαει να ακολουθησει και τη σχεδιαση του 4αριου. καλυτερη καμερα και επεκταση χωρητικοτητας με καρτες μνημης και εγενετω iphone 5 :P

#27   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:43

σιγουρα θα ειναι πιο λεπτο, σιγουρα θα υπαρχει παλι γυαλι και μεταλλο (ελπιζω καλυτερο υλικο και να μην σημαδευεται τοσο ευκολα), απο κει και περα πρεπει να υπαρχει καποια αλλαγη στα κουμπια (που ειναι ηδη ομορφα) αλλα σιγουρα στο home button, ισως και διαφορετικη σχεδιαση λιγο μικροτερο αλλο σχημα και να μην χαλαει τοσο γρηγορα αφου ακουμε πολλες τετοιες περιπτωσεις! και να ειναι και καλυτερο στην αισθηση.
ας ειναι και λιγο πιο ελαφρυ. επισης μια ελαφρα καμπυλη ομορφη θα ηταν, αν και δε με χαλαει να ακολουθησει και τη σχεδιαση του 4αριου. καλυτερη καμερα και επεκταση χωρητικοτητας με καρτες μνημης και εγενετω iphone 5 :P

spiro μονο αυτα τα λιγα ζητας..... :lol: Πλακα κανω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες

#28   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:51

spiro μονο αυτα τα λιγα ζητας..... :lol: Πλακα κανω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες

μα για να μου κανει το κλικ να αλλαξω το 4αρι, αλλιως ποιος ο λογος;; βεβαια ξερει πολυ καλα η apple τι κανει, σε καποια αναβαθμιση αργοτερα του ios5 θα βαρυνει ξαφνικα, το 4αρι θα ψιλοσερνεται τα νευρα μου θα σπασουν και θα ψαχνω λεφτα να παρω το 5.. τα λογια μου αυτα θυμησου τα ειναι προφητικα :lol:

Υ.Γ ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και ραδιοφωνο! (επιτελους!!)

#29   EliasMavropoulos

EliasMavropoulos

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:elias_sgr

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:53

οτι σχολια και να γινουν μολις βγει θα γινει το ομορφοτερο και το καλυτερο αμεσως,θυμαστε τις πρωτες φωτο του gizmodo απο το (χαμενο) 4ρι; τα περισοτερα σχολια ηταν οτι ειναι ασχημο χοντροκομενο και σιγουρα κινεζικο tvphone,οταν βγηκε αυτοματος εγινε το κορυφαιο

Συμφωνώ είναι και λίγο ψυχολογικό το όλο θέμα, θυμάμαι όταν είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες το κοίτασμα κι έλεγα δεν μπορεί...
Με το πέρασμα του καιρού για κάποιο λόγο πραγματικά άρχισε να μ αρέσει παρά πολύ ... !

#30   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/07/2011 - 00:57

μα για να μου κανει το κλικ να αλλαξω το 4αρι, αλλιως ποιος ο λογος;; βεβαια ξερει πολυ καλα η apple τι κανει, σε καποια αναβαθμιση αργοτερα του ios5 θα βαρυνει ξαφνικα, το 4αρι θα ψιλοσερνεται τα νευρα μου θα σπασουν και θα ψαχνω λεφτα να παρω το 5.. τα λογια μου αυτα θυμησου τα ειναι προφητικα :lol:

Υ.Γ ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και ραδιοφωνο! (επιτελους!!)

για το τελευταια (ραδιοφωνο )αμφιβαλω στο αν θα το προσθεσει ποτε στην συσκευη ,μακαρι να βγω ψευτης .
Για το οτι θα σερνεται αργοτερα, συμφωνώ μαζι σου 1000%

Υ.Γ τοτε πλεον πας και για αλλαγη συσκευης :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες